Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

konu sahibesi dugunune az kalmi$, Allahim tamamina erdirsin, hayirli olur in$aallah.
$imdi sen heyecanlisindir.. gunlerin yogun geçiyordur.. ah tatli tela$eler guzelim,

amiiin amiin inşallah sağol şekerim sen evlisin galiba bilirsin bu günleri son 20 gün kaldıııııı:18: koşturuyoruz artık
valla hergün düğünü kınayı görüyorum rüyamda ya gelinlik kaybolmuş ya uykuda kalmış kuaföre gidememişim hep böyle yorucu rüyalar dinleneceğim yerde kalktığımda daha yorgun oluyorum valla yaa

Son düzenleme:

bu kelimenin içinde azarlayıcı hiç birşey yok nerden çıkardın anlamadım

arkadaşlar zamanımızda çok ufak bile yapılan güzellikler bile kat kat sevapla hesaplanıyor. hele de tesettüre girmek kadar güzel bir farz. ben tesettüre yeni giren, girmeyi düşünen ve tesettürlü olan bütün arkadaşlarımı bu kararlılıklarından dolayı tebrik ediyorum ve hepsini tek tek bağrıma basıyorum. ben de ilk zamanlarda pek istemeden kapanmıştım. eşarbı bağlayamazdım. saçım çıkardı. eşarp kayardı vb. vb. bu yüzden oturup ağladığımı bilirim. ama sonra sonra tesettüre girdiğim için o kadar güzel hissetmeye başladım ki kendimi. iyi ki başımı örtmüşüm demeye başladım.

ama bayanız sonuçta. içimizde süslenmek güzel görünmek, uyumlu giymek , modaya uymak gibi birçok arzu var. şu zamanda tesettürlü olduğumuz için o kadar şanslıyız ki... çeşit çeşit seçenek var ucuzundan pahalısına... her keseye ve her zevke hitap eden tesettür kıyafetleri var... bu başlıkta onlardan da bahsedebiliriz mesela. ben şuradan giyindim fiyatı şuydu falan filan. daha verimli olur. kendimizi değiştirmek yerine, hayatı kendimize uydurmaya bakalım.

kendinizi kasmayın ve aldığınız veya almak zorunda kaldığınız kararlardan vazgeçmeyin. herşey çooookkk güzel olacak çünküüüü

resimlerde iyisiniz ho$sunuz hatunlar

ay bende eklemek isterim.. fakat e$imin gonlu olmaz

:44:
aslinda bende yuzumu kapatsam olur..

ama yok yok koci$imden izin almaliyim. sonra boyle oluruz.

neyse gelsin bakem bitanecim kabul ederse bende eklerim :97:

evinle kötü olma şekerim yorumlarra katıl izin çıkmazsa

$eytani ruyalar guzelim bunlar..
sen uymadan once pozitif du$un guzellikler hayal etki in$allah hayirli ruyalar goresin.

sayili gun çabuk geçer

sonunda başardııımmm

bu iki eşarptan birisi veee

lacivert bolerom. içten giyiyorum bunu

pembiş tuniğim

ve en sevdiğim kot pantolonum

ayakkabı olarak daaaa beyaz yazlık spor ayakkabım var onu giyiyorum

beyaz pantolon beyaz eşarpla veya siyah pantolon siyah eşarpla da kullanılabilir

kızzzzzzzzzzzzzzz ing tuba napiyonnnnnnnnnnnnn.o elbiseleri eşarpları eskitme berroş giyecekkkkkk.enişteni markete gönderdim.berroş dondolinoda sallanıyo saidde ayağımda sallanıyor.bir yandanda teyzoşun cicilerine bakıyozzzzzzzzzz

doğru söylüyon tubiş.biraz başını geç kapattığın için ilk yıl zorandın ondan sonra imam hatipte başımızı açmadık diye uzaklaştırma aldık.

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar herkese
bi şey sormak istiyorum yalnız lütfen sert tepkiler vermeyin sadece fikrinizi almak istiyorum azar gibi konuşmalardan hoşlanmıyorum

tamam az çok makyaj yapıyoruz genelde de göz makyajı
ama ben oje sürmeyi çook seviyorum
ayda tabi malum 1 hafta kadar namaz kılınmayan zamanda oje sürüüyorum ama içime de sinmiyo tam olarak
oje çok sırıtıyo mu kapalıda?
görenler ne biçim kapalı bu diyo mudur?
benim daraldığım nokta bakanların bana yönelik değil de bütün kapalıları hedef alarak yorum yapması
sayısız kapalı insanın hakkına giriyormuşum gibi geliyo ve kötü oluyorum
açık renk oje
french
kapalıda çok abes duruyor mu?
kırmızı oje süren kapalı gördüm kaç kez ama bundan bahsetmiyorum yani o kadar bağıran renkler değil asla...

kendını kasma canım bende ojesız dısarı cıkmayanlardanım ve kapalıyım french yapıorum catlıyan ojelerden suruyorum ve bende parlement mavısı sıyah oje takıntısı var lacıvert ojemı surerım ustunede nazar boncugu yaparım ojeden hosuma gıdour vede kendımı kasmam hıc tırnakalrımda kısa deıldır kendımı bıldım bılelı uzundur ılk kez kut yaptırdım gecen gun

canım kendi cevabını kendin vermişsin zaten.vicdanını dinle

ben genelde parlatıcı sürüyorum. hem dikkat çekmiyor hem de bakımlı hissediyorum tabii.. makyaj da yapıyorum ama çok aşırı değil. hafif bakımlı, sağlıklı, canlı göze hoş görüneyim yeter.

siyah kalemden ve hafif parlak dudak bakım kremimden ve fondotenimden ve krem allığımdan vazgeçemiyoruuumm. rimelimi de unutmayayım

ihtiyacım yok zaten ama işte insan süslenmeye alışınca işte

siz neler giydiniz bugün kızlar ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…