Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

tabiki de alah için ama
bende genç kızım uyumlu ve şık giymeyi heves ediyorum sadece
bende düz renk kullanıyorum ama annem çok çirkin oluyo falan dedi sinir etti beni ya her kafadan bi ses çıkıo zaten kombn becerim yok

sarı boneye mor uyar kuzuum ama ben renklı bonelerı sevmıorum sankı dugune gıder gıbı kımısıde uclarında boncuklar onalnardan takıorlar ılet gelıor dalasım gelıor onlarada ben beyaz bone takıorum herseyede uyuyor sıyaha mavıye mora grıye tak beyaz bonenı cık

canım basadda deıgım gıbı sen kımseye bakma o boyle demsı su soyle demıs sen zevkıne gore gıy kapa basını kıme ne nasıl gıydın ben mesela gıyımı cok elestırıler kımseyı takmam kocam boyle sevıor benım gıymemı karısmıor kımseyede karısmak dusmez dıorum cıkıorum

Arkadaşınıza iyi güzel fikirler veriyorsunuz da!!! Şu kelimeniz ne anlama geliyor biraz açar mısınız? ''açık olan arkadaş ortamlarına girme''

ben allah için takmıyorsun demedim.bende genç kız sayılırım daha 25 yaşındayım.siyah eşarp siyah pantolon çok güzel oluyo.yada kot ve lacivert pantolon.sohbete yalnız yaşlılar gitmez gençlerde gider canım tavsiye ederim iyi gelir

arkadaş daha yeni kapanmış onun için belliki zorlanıyor.mine etek giyen yada bikiniyle gezse o kadar ilgi çekmeyecek arkadaşlarla gezme dedim.çünlkü arkadaş geri açılmaktan bahsediyor.bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söylüyeyim demişler.onların yanında daha çok sıkılır

ben kötü bir şey demedim.başörtüsü yada açıklık insanda bağımlılık yapıyor.mesela pardesülü bir bayan çıkardımı kendini çıplak hisseder.açık bayanda kapanınca aynı sigarayı burakmak gibi o ortamlara bir müddet girmemesi lazım daha sonra zaten eşarbı bir organı gibi oluyor istesede bırakamaz

bence arkadas ortamı onemlı dgeıl benım okadar cok acık gıyen arkadasım varkı tabı yerıne gore gıyersın ama kapalı dıyede acık ınsanlarla gezmıcek dıye bı kaıde yokkı sacma bence ınsanın ıcınde olan bısye

o senin görüşün canım.insanı ailesinden çok arkadaşı etkiler.bir çok kötü alışkanlık sigara mesela arkadaş ortamıyla başlar.

o senin görüşün canım.insanı ailesinden çok arkadaşı etkiler.bir çok kötü alışkanlık sigara mesela arkadaş ortamıyla başlar.

bence cok alakasız canım ınsanın ıcınde varsa kapanmak ıstesede bı baskası asla ve asla actıramaz o onun ıcınde olucak sımdık ben kapalıyım acık arkadaslarım okadar cokkı ben hıc bırınden aa sen nıye kapandın acılsana dedıklerını duymadım tam tersıne cok gzuel yaksımıs dedıler ve ımrendıler kafayı kapatmakla ıs bıtmıyor yanı beyın ıcındekıde onemlı

ya kız açılmaktan bahsediyor.iyi hepimiz açılalım bizim kalbimiz temiz diyelim.bu arkadaşbelliki yeni kapanmış ve ikileme düşmüş.ona yardımcı olmakta hepimizin görevi.benimde açık arkadaşlarım var ama bazı insanlar kapandıktan sonra ortam çok etkiliyor.yeniden açılıyorlar.ozaman o eşarp aksesuar gibi oluyor.allah muhafaza niye kapandığını insanın bilmesi lazım bunun içinde çok güzel kitaplar var sohbetler var internette onları dinlemek lazım.

vallaha canım yanlıs anlamada elhamdulullah hepımız muslumanız ama sen kendını cok kaptırmısın ucmusun yanı hangı tarıkatatnsın bılmıorum ama dınımızde zorla kapanmak dıye zaten bısye yok o ınsnaın ıcındeee olucak bırsey kendısıde salak yada gerı kafalı deılya karsıdsındakınden etkılensın

senin hiç birşey bilmediğin çok belli dinimizde müslüman olmayana zorlama yok.yani zorla müslüman ol diyemezsin.ama müslümansan namazını kılıcan başınıda örtücen bunlar farzdır.benim hangi tarikatta olduğum seni hiç ilgilendirmez.islamiyet bir bütündür bölünmez.

selam kızlar sohbet topigimizden arkadaşlarda varmış burda, ben kapalı degilim kızlar ama kapanmak isteyen bi kapalı adayıyım, çok ıstiyorum ama sürekli vazgeçiyorum özellikle yaz aylarını düşününce hevesim iyice kaciyo kapanıp acılmakta ıstemiyorum ne olcak bu halim bilmem nereye kadar gider böyle bilemiyorum

allaha sukur canım bızde muslumanız bızde bılıoruz neyın farz neyın sunnet oldunu suda kesındırkı benım bılgım senden cokdur o kesın ınsanları acık dıye de elestıremzsın kımseyıde sen kapalısın o acık onunla gezemesın onlar acıl dıye ıkna eder dıyemezsın sonucda hur bı ulkede yasıoruz burası ne ırak ne sudıarabıstanarap ulkesı deıl yanı burası turkıye canım

sen ıkızlerım nıklı arkadasa sor canım o cok bılgılıde

canım önce niye kapandığını öğren iyice araştır.önünde internet var.kapanıp açılmak çok günah.çok güzel kitaplar var.onları oku.sohbet ortamlarına katıl.zaten sonrası gelir istiyerek kapanırsın.hiçte ikileme düşmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…