- Konu Sahibi sedosbilal
kızlar günlük türban bağlama videosu bulursanız ekleyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
armineninkileri hep izledim canım
böle bu kız gibi evde bağlayanlar daha açıklayıcı yapıo ama türk olucak
valla 9 yıldır kapalıyım ama ben bu videodakiler gibi yapamıyorum
bende 1aydır kapalıyım ama yapıyorum kolay aslında yaa
canım ben de yapıyorum tabi ama ne bileyim o mankendeki gibi durmuyo sanırım yüzüm küçük ve zayıf onla alakalı
onunda küçük ve zayıf canım ben o mankene pek yakıştırmıyorum ayrıca nebilim ya biton makyajla tabi çekici olur ama yinede hoşuma gitmedi ya
MErhaba kızlar, herkese güzel bir haftasonu diliyorum
canım çok güzel olmuş
kapıcının bitli kızı şal çok yakışmış.. şu tabularımı yıkıp bende takabilsem ama bana yakışmıyorr:26:
pardesüdeki kelebeklerde çok tatlı durmuş güzel fikir
kapıcının bitli kızı şal çok yakışmış.. şu tabularımı yıkıp bende takabilsem ama bana yakışmıyorr:26:
pardesüdeki kelebeklerde çok tatlı durmuş güzel fikir
offffff çok canım sıkkın şuanda hiç kombin yapamıyorum yeni bişe alsam illede ona da eşarp almak lazım ben bu parasızlıkla hiçbişe alamam bölede çirkin olur işte kıyafetlerim...şeytana mı uyuyorum ya yeni kapandığım için ....türbanı bağlıyorum ama yakışmıo diyo bana şeytan evdekilerede sinir oluyorum zaten ne taksam bunun rengi ii değil değiştir falan diyolar herşeyime karışıyolar iş bulup çalışsam bütün paramı kıyafete yatırcam da sözlüm izin vermio gıcık şey..of kızlar napcam ben ya kendimi çok çirkin hisediyorum
offffff çok canım sıkkın şuanda hiç kombin yapamıyorum yeni bişe alsam illede ona da eşarp almak lazım ben bu parasızlıkla hiçbişe alamam bölede çirkin olur işte kıyafetlerim...şeytana mı uyuyorum ya yeni kapandığım için ....türbanı bağlıyorum ama yakışmıo diyo bana şeytan evdekilerede sinir oluyorum zaten ne taksam bunun rengi ii değil değiştir falan diyolar herşeyime karışıyolar iş bulup çalışsam bütün paramı kıyafete yatırcam da sözlüm izin vermio gıcık şey..of kızlar napcam ben ya kendimi çok çirkin hisediyorum
canım aslında sal takmak basortuden hem kolay hem pratık dene bence basortu takdım zaman bı ruzgar esıordu ensem acılıordu yada yakam bıyerım mutlaka gozukurdu nekadar tedbır alsamda esımle yolda bozusurduk sunu duzgun tak be hatun derdı artık oda alsıdı sala hem acılmıor hemde guzelce heryer kapanıor
alıp alıp kullanmadığım şallarım vardı verdim hepsini başkalarına...cesaretlendirdin bak beni alıcam tekrar
sen kendın boyle dersen dıger ınsanlar ne dese begenırsın be bebem uyumada gelınce renk tonları ılakı bırbırını tutması sart degıl zıt renkler kullan pembeye pembe sal takmak bıraz komık duru mesela pembe gıydın mor sal tak