Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

nisan hazırlıklarıyla bogusurkenn burda muhabbet koyulasmıs oh oh masallaaah :))) kızlaarrr son 24ün içindeymmmmm heyecanlaa yarını bekliyorumm :))

hayırlı olsun tatlım merak ettiğini yapamadığını sor anlatalım olur mu

tskler canim esarp baglama degisik modelleri varmi ben 2 tane biliyorum kilasik boyundan inneleyip yana tutturma annelerimizin yaptigi gibi birde boyundan yine inneleyip boyundan dolayim esarp usdunden yandan bagliyorum buda bogazli badi filan giydigimde baska modeller varmi mesala sal modelleride ola bilir ben kanadada kaliyorum ve burda kapali az denecek kadar az goruyorum yani fazla turk yok benim bolgemde olanlarda acik saten

Son düzenleme:
YouTube - ‪Hijab Fashion: Armine Eşarp Bağlama Modelleri # 4‬‏

bunun gibi bi şekli merak edenler olmuş geçen sayfalarda
o videodaki kız da bi garip bence renk zevki yok
kafasına zilyon tane iğne incik boncuk takıyo o ne öyle arap sanırım o çift bone olayı hoş olabilir ama tek renk eşarp ya da şalda ki muhtemelen şalda daha hoş duracaktır ama işte bunda da tereddüte düşüyorum kapalılık dikkat çekmemek için ama nefis işte neler yapıyorum oof oof

YouTube - ‪Genç kizlar baslarini hangi sekillerde baglayabilir‬‏

yeni kapananlara da yardımcı olabilir sanırım sinir bozucu bi ifadeyle de olsa tek tek anlatıyo yapılacakları
ama hiç de dert etmemek lazım ilk kapandığımda aynanın karşısında uzuuun uzun eşarpla savaşırdım kevgire dönerdi iğneyi takmayı bile becerememden
şekil almayan eşarba sinirimden yere atıp üstünde zıpladığımı bilirim okula giderken sabahın 6sında
twiller kaymıyo başta kesin onlardan kullanmak lazım
bi de mümkün olduğunca pahalı eşarp kullanmamak çünkü ilk eşarplar illa ki telef oluyo
şimdi aynaya gerek duymuyorum bile başımı kapatırken 7 senelik tecrübeden olsa gerek

kapıcının bitli kızı şal çok yakışmış.. şu tabularımı yıkıp bende takabilsem ama bana yakışmıyorr:26:

pardesüdeki kelebeklerde çok tatlı durmuş güzel fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…