Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

armineninkileri hep izledim canım
böle bu kız gibi evde bağlayanlar daha açıklayıcı yapıo ama türk olucak

Son düzenleme:
canım ben de yapıyorum tabi ama ne bileyim o mankendeki gibi durmuyo sanırım yüzüm küçük ve zayıf onla alakalı

onunda küçük ve zayıf canım ben o mankene pek yakıştırmıyorum ayrıca nebilim ya biton makyajla tabi çekici olur ama yinede hoşuma gitmedi ya

çift boneyi düz eşarp ve şalla deneyip fotoğraf çektim size de göstermek için ama fotoğrafları yükleyemedim bi türlü

kapıcının bitli kızı şal çok yakışmış.. şu tabularımı yıkıp bende takabilsem ama bana yakışmıyorr:26:

pardesüdeki kelebeklerde çok tatlı durmuş güzel fikir

canım aslında sal takmak basortuden hem kolay hem pratık dene bence basortu takdım zaman bı ruzgar esıordu ensem acılıordu yada yakam bıyerım mutlaka gozukurdu nekadar tedbır alsamda esımle yolda bozusurduk sunu duzgun tak be hatun derdı artık oda alsıdı sala hem acılmıor hemde guzelce heryer kapanıor

offffff çok canım sıkkın şuanda hiç kombin yapamıyorum yeni bişe alsam illede ona da eşarp almak lazım ben bu parasızlıkla hiçbişe alamam bölede çirkin olur işte kıyafetlerim...şeytana mı uyuyorum ya yeni kapandığım için ....türbanı bağlıyorum ama yakışmıo diyo bana şeytan evdekilerede sinir oluyorum zaten ne taksam bunun rengi ii değil değiştir falan diyolar herşeyime karışıyolar iş bulup çalışsam bütün paramı kıyafete yatırcam da sözlüm izin vermio gıcık şey..of kızlar napcam ben ya kendimi çok çirkin hisediyorum

sen kendın boyle dersen dıger ınsanlar ne dese begenırsın be bebem uyumada gelınce renk tonları ılakı bırbırını tutması sart degıl zıt renkler kullan pembeye pembe sal takmak bıraz komık duru mesela pembe gıydın mor sal tak

canım başörtüsünü yakıştığı için değil.allah emrettiği için tak.bunun içinde açık olan arkadaş ortamlarına girme.sohbetlere katıl.bak ne güzel rabbim saana nasip etmiş kapanmayı şeytana uyma bitanem.kapalılar için çok güzel kıyafetler var.eşarp için doğru söylüyosun kıyafet üzerine eşarp bulmak zor.bende bunun için düz renk eşarp kullanıyorum.kotun üzerine lacivert mesela

alıp alıp kullanmadığım şallarım vardı verdim hepsini başkalarına...cesaretlendirdin bak beni alıcam tekrar

nebilim canım bişey uydurmadım üstüme sinirlerim bozuldu galiba biraz
bembeye mormu?
bende buna takılıom işte içinde illa pembe arıyorum falan..
sarı bolerom var ona bişe uydurmadım mor eşarp yakışmadı gibi of nebilim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…