Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Canım ben Avrupa yakasındayım, Sultangazi'de oturuyorum.

Aaaaaa neresinde oturuyosun kızz bende sultangazideyim :92:[/QUOTE]

anammm valla mı kız Ben gazi mah. dörtyol'da oturuyorum canım ve burada oturan 3 tane daha Kk'dan tanıştığım arkadaş var

KK sohbet vardı bi aralar orada tanıştık bir ramazan gecesi sahur beklerken sabahlara kadar sohbet ederdik adamları sahura zor yetiştiridik ayy uyanamamışım kocacım diye ufaktan pembe yalanlar atardıkk benimki bazen yiyodu işte bazende hadi hadii valla o kadınları benden daha ileri tutuyosun diyodu .

canım yok burdan arkads olduk ama bı nasıp olmadı yuz yuze bulsumak ama allah dan msn dıye bsıey var ordan cam acıp goruorduk he buarada lelos ben nasıl ıkna etmsıım len kocısımı kızı yapmak ıcın benım nıye haberım yok hahah

Aaaaaa neresinde oturuyosun kızz bende sultangazideyim :92:

anammm valla mı kız Ben gazi mah. dörtyol'da oturuyorum canım ve burada oturan 3 tane daha Kk'dan tanıştığım arkadaş var [/QUOTE]

Aaaa inanmıyorum sana bende Gazi hastanesinin üst tarafında oturuyorum

Açtırma istersen benim azımı bu insanlar beni daha tanımıyo kızz ayy kadına bak demesinler
Ufaktan hatırlatıyım adam çocuk istemiyodu bende cilveler işveler yapıp baştan çıkardım olan oldu 9 ay sonra kız oldu dediydin
sansürledim hee böle anlatmıyodu .

ayyyyyyyyyyy yarıldım gulmekdne allah senı bıldı gıbı etmesın emı hahahha

ahahaa süpermiş biz de ikiz81'le başka topikten arkadaşız epeydir. Gece boyunca muhabbet eder dertleşirdik hatta biz de çoook sabahlamışızdır

anammm valla mı kız Ben gazi mah. dörtyol'da oturuyorum canım ve burada oturan 3 tane daha Kk'dan tanıştığım arkadaş var

Aaaa inanmıyorum sana bende Gazi hastanesinin üst tarafında oturuyorum[/QUOTE]

kızzz lelosss çok yakınız valla ben taşınınca bitliyi de alıp bana oturmaya geliosunuz şekerimm bekliyorum ona göre

Yok bebişim demeyiz yaww benim de sende aşağı kalır yanım yok +18 uzmanıyımdır

kızzz lelosss çok yakınız valla ben taşınınca bitliyi de alıp bana oturmaya geliosunuz şekerimm bekliyorum ona göre [/QUOTE]

Nereye taşınıyosun kızz eskilerindenmisin gazinin hele de bakimmm

kızzz lelosss çok yakınız valla ben taşınınca bitliyi de alıp bana oturmaya geliosunuz şekerimm bekliyorum ona göre

Nereye taşınıyosun kızz eskilerindenmisin gazinin hele de bakimmm [/QUOTE]

Canımcım eski karakolu biliyosundur, işte orada yeni bir bina yapıldı oradan ev aldık. Ben evlendikten sonra taşındım buraya canım yani 3 senedir burada oturuyorum ama eşimin ailesi eşim daha 3 yaşındayken Samsun'dan buraya gelmişler yani onlar eskiler burada. Eşimi, kayınpederimi falan hemen herkes tanır.

Nereye taşınıyosun kızz eskilerindenmisin gazinin hele de bakimmm

Canımcım eski karakolu biliyosundur, işte orada yeni bir bina yapıldı oradan ev aldık. Ben evlendikten sonra taşındım buraya canım yani 3 senedir burada oturuyorum ama eşimin ailesi eşim daha 3 yaşındayken Samsun'dan buraya gelmişler yani onlar eskiler burada. Eşimi, kayınpederimi falan hemen herkes tanır. [/QUOTE]

Desene gelin geldin bizee ben gelin gelmedim eşimi aldım buraya
Ben dogma büyüme gaziliyim belkide tanışıyoruzdur kızz dedemin dükkanı vardı tam orda akşam sor sen berber Arif diye birini tanıyomusunz diye eskilerse muhakkak tanırlar .
Evin hayırlı ugurlu olsun cnm huzurla otur işallah

Desene gelin geldin bizee ben gelin gelmedim eşimi aldım buraya
Ben dogma büyüme gaziliyim belkide tanışıyoruzdur kızz dedemin dükkanı vardı tam orda akşam sor sen berber Arif diye birini tanıyomusunz diye eskilerse muhakkak tanırlar .
Evin hayırlı ugurlu olsun cnm huzurla otur işallah[/QUOTE]

Tamam canım mutlaka sorucam bu arada benim kayınpederime de Nusret kalfa diyolar sen de bi sorarsın belkim sizinkiler biliyodur ay ne güldüm bugün valla Allah sizi de güldürsün inş. çok şekersiniz hepiniz

[/QUOTE]

Tamam canım mutlaka sorucam bu arada benim kayınpederime de Nusret kalfa diyolar sen de bi sorarsın belkim sizinkiler biliyodur ay ne güldüm bugün valla Allah sizi de güldürsün inş. çok şekersiniz hepiniz [/QUOTE]

Soramam bebişim ben bee soracak kimse kalmadı ki dedem vefat etti , babamda vefat etti .
Kayınpederin bilinen biri ise mutlaka tanır bizi Berber Arifin torunu diyolar halaa
Allah gülmekten ayırmasın cnm

Tamam canım mutlaka sorucam bu arada benim kayınpederime de Nusret kalfa diyolar sen de bi sorarsın belkim sizinkiler biliyodur ay ne güldüm bugün valla Allah sizi de güldürsün inş. çok şekersiniz hepiniz [/QUOTE]

Soramam bebişim ben bee soracak kimse kalmadı ki dedem vefat etti , babamda vefat etti .
Kayınpederin bilinen biri ise mutlaka tanır bizi Berber Arifin torunu diyolar halaa
Allah gülmekten ayırmasın cnm[/QUOTE]

Kusura bakma canım, bilmeden üzdüysem hakkını helal et amin canım,ecmain

Yok cnm nereden biliceksin üzülmedim hayatın gerçekleri bunlar
bizde bu gün varız yarın yokuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…