Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

inşallah canım içini sıkma sen böyle zamanlarda sıkıntıların olması normal sen heyecanlı olduğun için kaldıramayabilirsin zaman zaman sakin olmaya calış tadını çıkar her anın bu senin nişanın gül eğlen tadını çıkar başkalarına zehir olsun sana değil! anladın sen demek istediğimi
elbiseyi de bekliyorum hala çok merak ettim

defalarca ruylar gördum en son basımı baglıyorum beyaz bır tulbentle ve tum vucudum bem beyaz oluyor ama nefsımı yenemıyorum ıcımde yara var sankı yapmam lazım yapamıyorum.
o ne der bu ne der ne gıyerım ne yaparım bılmıyorum
ıcımde savas var yenemıyorum
allahım yardımcım olsun

sen iste ve çabala yeter canım kapanmadan önce hepimiz ne giyecez nasıl örtecez başımızı vs diye düşünmüşüzdür inan ki ben ilk kapandığımda hiç bişeyim yoktu tesettüre uygun ama zamanla herşeyi öğrenip uyduruyosun birbirine bi kapan allahın izniyle gerisi gelir nefsini yenmeye bak o seni yenmesin aman dikkat et!
ben şimdi dışarda açıkken bile giyemediğim kıyafetleri evde bayanlar arasında çooooook daha rahat giyiniyorum emin ol bu konuda tereddütün var sanırım ama hiç tereddüt etme derim kapanınca daha rahat oluyosun
erkeklerin bakışları eskisi kadar seni rahatsız etmez saçın mı kirli dışarı çıkman gerek amaaan boşver kim görecek diyip başını örtüp dışarı çıkıyosun kışın soğuk yazın sıcak etkilemiyo eskisi gibi ben çok düşünürdüm yazın nasıl dayanacam diye ama daha serin oluyosun inan bana
rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah

guven veren cesaret veren tum yazdıkların ıcın allah razı olsun canımm
bızde kapalı yok.
yıllarca cok acık gezdım gunah oldugunu bılmeden ne acııı
2 snedır askılı bıkını kısa elbıse vs gıymıyorum.
bana yazın kapalılar çok rahatsız oluyodur gıbı gelıyodu yanılıyomusum
nerden nasıl baslıcam bılmıyorum
kafanızı sısırmeyım kızlar

İçinde verdiğin savaşta galip gelmeni temenni ediyorum cnm Allah yardımcın olsun
Yazın kapalılık sıcak dolayısıyla zorlasada sıcakta abdest almak sabah namazlarına kalkmak daha kolay oluyor.
Hem ben evde kapalı durmuyorum daha önce giydigim bir çok kıyafetimi evimde giyiyorum mesela uzun kollu bir ince hırkam birde yemenim hemen ulaşa bilecegim yerde duruyo.
Yeterki iste zorlar kolay oluyor emin ol benimde teredütlerim vardı kapanmadan önce ama boşaymış
Kendimi böyle daha güvende daha huzurlu hissediyorum çok şükür

cnm bulamadım ben yaa yardımcı olurmusun

•4 tane yumurta
•4 fincan şeker •2-3 yemek kaşığı süt
•5 fincan un
•1 paket kabartma tozu
•1 paket vanilya
•1 limon kabuğu rendesi
Kreması İçin:

•4 yemek kaşığı un
•7 yemek kaşığı şeker
•2,5 su bardağı süt (500 gr)
•25 gr tereyağı
•1 paket vanilya
Dışı İçin:

•2 su bardağı süt (ılık olsun)
•2 su bardağı hindistancevizi
•Muz ya da iri çekilmiş fındık

Al hayatım verdiği tarif buydu senin için buldum

Sen genede netten sultan lokumu diye bi arama yap bu malzemeler bana biraz fazla geldi .

kızlar sitesinde çok makul bi fiyata inmiş sizce nasıl benim çok hoşuma gitti

fikirlerinizi bekliyorum

kızlar mrbb bende tesettürlüyüm.. daha önceki tüm konular güme gitti inş bu konuda onlar gibi olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…