Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

len llelos gelıcem senı dovucem bebıkın var neyse:KK70: hade ben kacar kocıkıme yemek hazıladım yıcez:KK70:

Şekerim pazar akşamı görümcemde yemekteydim . p.tesi annem ugradım yemek yapmış tenceredeki yemegin yarısını aldım eve geldim
Dün akşam kayın valideme gittim akşam yemegine bu gece nere gitsemmm :KK23:
:KK60:

QUOTE=leloss;19718084]Şekerim pazar akşamı görümcemde yemekteydim . p.tesi annem ugradım yemek yapmış tenceredeki yemegin yarısını aldım eve geldim
:KK60:[/QUOTE]

bana gel kuzu :KK70: ama yedım yemegı bı zahmet olmaz ıse bulasıkları makıneye yerlesdır:d

QUOTE=leloss;19718084]Şekerim pazar akşamı görümcemde yemekteydim . p.tesi annem ugradım yemek yapmış tenceredeki yemegin yarısını aldım eve geldim
:KK60:

bana gel kuzu :KK70: ama yedım yemegı bı zahmet olmaz ıse bulasıkları makıneye yerlesdır:d[/QUOTE]

puhahahhaaa kız leloss yemeğe gidem diyo sen iş yapmaya çağırıyon delü :KK60::KK60:

Bitliiii işte nolucak bitliii ben deterjana dayanamıyorum midem bulanıyo diye kendime kapı arıyom oo yemiş tıkınmış :63: gel bulaşıkları diz diyo uyusss sen gelde hayrına bi süperge aç bana hayırsız gacıı :KK57:

geldim bacım geldim ev işi kolileme işlemleri devam ediyo malum ev tutulunca gidecek eşyalar 23 dün kaldı düğüne

Tarifini acaba kendi biliyomu kii sana versin kim bilir hangi siteden yükledi buraya :KK31:

Bitliiii intikamım acı olacak bulaşıkları diziyim hee :63:

LELOS HAMILE MAMILE DEMEM ALIRIM SENI MUTFAGA :d DOKERIM DETERJANLARIDA ONUNE HAAA :d HEDI LEN ORDAN GORMEDEN ETMEDEN IFTIRA ATMA LEN UYUZZZ:d HAHAHHA bıkerem devamlı yaptım bısye bu damammı

günaayydınn :) kızlar su hazırlıklar uzaklardan gelenlerr elbisemde ki aksilikler finallerde eylülde ki sınava kaldgımı ögrenmekk 2 günün kalmasıı off off kafamı kaldıracak vaktim yok aynı zamanda kayınvalidem o kadar cok doldum ki hangi birini yazsamm yinede gülüyorum nişanım güzel geçiceekkkk :))))))))

X