Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

$talllıı.jpg

$tatlı.jpg

:KK19::KK19::KK19:

•4 tane yumurta
•4 fincan şeker •2-3 yemek kaşığı süt
•5 fincan un
•1 paket kabartma tozu
•1 paket vanilya
•1 limon kabuğu rendesi
Kreması İçin:

•4 yemek kaşığı un
•7 yemek kaşığı şeker
•2,5 su bardağı süt (500 gr)
•25 gr tereyağı
•1 paket vanilya
Dışı İçin:

•2 su bardağı süt (ılık olsun)
•2 su bardağı hindistancevizi
•Muz ya da iri çekilmiş fındık

owww ne dıorusn sadrazam lokumu bızım evın vaz gecılmezı kız oncelerı hep ekler profıterol yanı yapardım ıkıgunde bır eksık olmazdı sımdık artık sadrazm lokumu favorımız ama tabı bununla kalmıoruz muffını falan eksık olmaz:KK70:

ben daha bi kere yaptım :KK1: çalışıyodum yapamıyodum :KK1:
ohh ne gusel valllaa hanı bıze goturuyon sadrazamları :KK1::KK1::KK1:

Ben de istanbul' da oturuyorum canım.. :KK19: maaşallah elinden her iş geliyormuş canım Allah nazarlardan korusun :KK71: şaka bir yana canım pasta börek bahane sohbet muhabbet şahane :KK60::KK64:

Oooo çok marifetlidir . Sohbette neler yapıyodu bu hatun bizeee kızını yapmak için enişteyi nasıl ikna ettigini bi anlatsın temkinli olun ama gülmekten her şey gele bilir başınıza :KK60:

S.a. kızlarrr nasılsınız bakalım? :KK64::KK64::KK64:

Ben ev işlerinin içinde boğulmuş durumdayım, bugün eşim ve kardeşim yatak odasındaki giysi dolabını söktüler ben de etrafı temizledim. Toparladıkça yeni iş çıkıyor valla taşınsam da kurtulsam artık :84::84::84:

Sizlere nişan fotoğraflarımdan bazılarını yükleyeyim canlarım :KK69: sene 2007 :KK52:

ay canım benim küçücükmüşsün ozaman..:KK19:...maşaallah çok yakışmışsınız.allah bozmasın..:KK48:

•4 tane yumurta
•4 fincan şeker •2-3 yemek kaşığı süt
•5 fincan un
•1 paket kabartma tozu
•1 paket vanilya
•1 limon kabuğu rendesi
Kreması İçin:

•4 yemek kaşığı un
•7 yemek kaşığı şeker
•2,5 su bardağı süt (500 gr)
•25 gr tereyağı
•1 paket vanilya
Dışı İçin:

•2 su bardağı süt (ılık olsun)
•2 su bardağı hindistancevizi
•Muz ya da iri çekilmiş fındık

Çook teşekkür ederim :80:
:KK70: neresındesın ıstanbulun kız ben çengelköydeyım :KK70: ben severım kız mısafırı bana gelınsın yıyelım ıcelım :KK70:

Canım ben Avrupa yakasındayım, Sultangazi'de oturuyorum. :KK31:

Canım ben Avrupa yakasındayım, Sultangazi'de oturuyorum. :KK31:[/QUOTE]

Aaaaaa neresinde oturuyosun kızz bende sultangazideyim :92:

Oooo çok marifetlidir . Sohbette neler yapıyodu bu hatun bizeee kızını yapmak için enişteyi nasıl ikna ettigini bi anlatsın temkinli olun ama gülmekten her şey gele bilir başınıza :KK60:

siz Kk'dan tanışıp mı arkadaş oldunuz kuzum yoksa gerçekte de tanışıyordunuz da ikiniz de buraya üye misiniz :KK1: Bu arada şekerim bekliyoruz şu hikayeyi :KK52:
ay canım benim küçücükmüşsün ozaman..:KK19:...maşaallah çok yakışmışsınız.allah bozmasın..:KK48:

Aminn tatlımm :KK70: bu arada hoşgeldin kuzum :KK71: evet canım 4 sene öncesi işte ama insan ne kadar da değişiyor, neticede şuan 3 senelik evli bir kadınım, bu fotoğrafta ise henüz genç bir kız, açılmamış goncayım :KK60::KK60: iyice yeşilçam moduna bağladım :KK60::KK60:

X