- 31 Ağustos 2008
- 4.628
- 4
- Konu Sahibi sedosbilal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu teklife asla hayır demem
seni Allah davul etmesin bitliiiiii hamile kadına gösterdiği şeye bak
eniştene akşam akşam masraf çıkaracaksın
sen nerde oturosun ben ıstanbulda gel yapım ask olsun benı bı kek ılemı korkutuorsun kzı
:S nasıl yanee lelosum sen hamılemısın kız yoksam bıtlı teyzemı oluorum bı goccuk bı bıtlımı gelıor yoksa
owww ne dıorusn sadrazam lokumu bızım evın vaz gecılmezı kız oncelerı hep ekler profıterol yanı yapardım ıkıgunde bır eksık olmazdı sımdık artık sadrazm lokumu favorımız ama tabı bununla kalmıoruz muffını falan eksık olmaz
Ben de istanbul' da oturuyorum canım.. maaşallah elinden her iş geliyormuş canım Allah nazarlardan korusun şaka bir yana canım pasta börek bahane sohbet muhabbet şahane
Heee kızz sölememişmiydim sana 3 aylık oldu sıpam
Bu arada dün doğum günümdü bi pasta yapar gönderir insan hayırsızz
Ben de istanbul' da oturuyorum canım.. maaşallah elinden her iş geliyormuş canım Allah nazarlardan korusun şaka bir yana canım pasta börek bahane sohbet muhabbet şahane
S.a. kızlarrr nasılsınız bakalım?
Ben ev işlerinin içinde boğulmuş durumdayım, bugün eşim ve kardeşim yatak odasındaki giysi dolabını söktüler ben de etrafı temizledim. Toparladıkça yeni iş çıkıyor valla taşınsam da kurtulsam artık :84::84::84:
Sizlere nişan fotoğraflarımdan bazılarını yükleyeyim canlarım sene 2007
geçmiş dogum gunun kutlu olsun canımmmm
•4 tane yumurta
•4 fincan şeker •2-3 yemek kaşığı süt
•5 fincan un
•1 paket kabartma tozu
•1 paket vanilya
•1 limon kabuğu rendesi
Kreması İçin:
•4 yemek kaşığı un
•7 yemek kaşığı şeker
•2,5 su bardağı süt (500 gr)
•25 gr tereyağı
•1 paket vanilya
Dışı İçin:
•2 su bardağı süt (ılık olsun)
•2 su bardağı hindistancevizi
•Muz ya da iri çekilmiş fındık
neresındesın ıstanbulun kız ben çengelköydeyım ben severım kız mısafırı bana gelınsın yıyelım ıcelım
doğum günün kutlu olsun.................Eki Görüntüle 210481
Oooo çok marifetlidir . Sohbette neler yapıyodu bu hatun bizeee kızını yapmak için enişteyi nasıl ikna ettigini bi anlatsın temkinli olun ama gülmekten her şey gele bilir başınıza
ay canım benim küçücükmüşsün ozaman.....maşaallah çok yakışmışsınız.allah bozmasın..