Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

•4 tane yumurta
•4 fincan şeker •2-3 yemek kaşığı süt
•5 fincan un
•1 paket kabartma tozu
•1 paket vanilya
•1 limon kabuğu rendesi
Kreması İçin:

•4 yemek kaşığı un
•7 yemek kaşığı şeker
•2,5 su bardağı süt (500 gr)
•25 gr tereyağı
•1 paket vanilya
Dışı İçin:

•2 su bardağı süt (ılık olsun)
•2 su bardağı hindistancevizi
•Muz ya da iri çekilmiş fındık

ben daha bi kere yaptım çalışıyodum yapamıyodum
ohh ne gusel valllaa hanı bıze goturuyon sadrazamları

Ben de istanbul' da oturuyorum canım.. maaşallah elinden her iş geliyormuş canım Allah nazarlardan korusun şaka bir yana canım pasta börek bahane sohbet muhabbet şahane

Oooo çok marifetlidir . Sohbette neler yapıyodu bu hatun bizeee kızını yapmak için enişteyi nasıl ikna ettigini bi anlatsın temkinli olun ama gülmekten her şey gele bilir başınıza

ay canım benim küçücükmüşsün ozaman.....maşaallah çok yakışmışsınız.allah bozmasın..

Çook teşekkür ederim :80:
neresındesın ıstanbulun kız ben çengelköydeyım ben severım kız mısafırı bana gelınsın yıyelım ıcelım

Canım ben Avrupa yakasındayım, Sultangazi'de oturuyorum.

Canım ben Avrupa yakasındayım, Sultangazi'de oturuyorum. [/QUOTE]

Aaaaaa neresinde oturuyosun kızz bende sultangazideyim :92:

Oooo çok marifetlidir . Sohbette neler yapıyodu bu hatun bizeee kızını yapmak için enişteyi nasıl ikna ettigini bi anlatsın temkinli olun ama gülmekten her şey gele bilir başınıza

siz Kk'dan tanışıp mı arkadaş oldunuz kuzum yoksa gerçekte de tanışıyordunuz da ikiniz de buraya üye misiniz Bu arada şekerim bekliyoruz şu hikayeyi
ay canım benim küçücükmüşsün ozaman.....maşaallah çok yakışmışsınız.allah bozmasın..

Aminn tatlımm bu arada hoşgeldin kuzum evet canım 4 sene öncesi işte ama insan ne kadar da değişiyor, neticede şuan 3 senelik evli bir kadınım, bu fotoğrafta ise henüz genç bir kız, açılmamış goncayım iyice yeşilçam moduna bağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…