Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

slm kızlar nasılsınız ben bu eşarp önünü bitürlü beceremiyorum siz nsl yapysnuz

Arkadaslar kapanmayi dusunuyorum namazada basladim ama vesvesemidir nedir bilemiyorum içimden geliyor ama kararsız kalıyorum bu durumu nasil yenebilir im
Canım öncelikle çok güzel bir karar almışsın sakın vazgeçme. Bir yerden başlamak lazım değil mi? Burda kararsız kalacak bir şey yok, dinimizin gereği neticede. Başla namaz kılmaya ve eğer olur da bir vakti kaçırırsan kılamazsan vs aman zaten onu da kılmadm yarım yamalak kaldı diye düşünme. Bu vesveselere kapılma. Zamanla namazına göre kendini ayarlamayı öğreneceksin. Kıldıkça da için huzurla dolacak zaten :) Rabbim yardımcın olsun canım

canlar yeni kapandım Allah nasib etti namaz kılmaya başladıktan sonra şimdi internetten büyük beden tesettür giyim bulma sıkıntısı cekiyorum önereceğiniz yerler varsa cok sevinirim büyük beden için

Arkadaslar kapanmayi dusunuyorum namazada basladim ama vesvesemidir nedir bilemiyorum içimden geliyor ama kararsız kalıyorum bu durumu nasil yenebilir im

tatlım bende bu ayda kapandım o kadr güzel bir duygu kı keske daha once kapansaymısım dedim. kımseye söleme herkese sürpriz olsun . alısverısını tamamla ve herseyın hazır olduktan snra kapan.. Allah yardımcın olsun..

canlar yeni kapandım Allah nasib etti namaz kılmaya başladıktan sonra şimdi internetten büyük beden tesettür giyim bulma sıkıntısı cekiyorum önereceğiniz yerler varsa cok sevinirim büyük beden için
Canım öncelikle hayırlı olsun... bu sitede büyük beden seçeneği var bir göz at istersen

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…