Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Ablalarim acaba nasil kapandiginizi yazsaniz belki birilerine vesile olursunuz bekliyorum

canlar yeni kapandım Allah nasib etti namaz kılmaya başladıktan sonra şimdi internetten büyük beden tesettür giyim bulma sıkıntısı cekiyorum önereceğiniz yerler varsa cok sevinirim büyük beden için

Uzun zaman olmus ama Tozlugiyimde oluyor hemde uygun fiyata :)

Ablalarim acaba nasil kapandiginizi yazsaniz belki birilerine vesile olursunuz bekliyorum

Canım ben lise okurken kapanmayı istiyordum fakat dışlanmaktan korktuğum için yapamadım üniye geçtim aynı şekilde düşüncelerim devam etti. Okul bitti Allaha çok dua ettim iş yerim düzgün olursa kapancam diye geldiğim yer çok şükürki istediğim gibiydi herkes benim gibiydi ve işe başladıktan bir hafta sonra kapandım. Rabbim yardım etti. Yaptım. Ama keşke daha önce yapsaydım. Başkasının düşüncesi beni neden etkilemiş çok saçma.

Bende liseyi bitirdim aslinda benim ailem kapali yani annem,teyzem,halam falan hep kapali ama anen tarafinda kuzenlerimde hic kapali yok baba tarafida hosgorulu bu konuda ama cekiniyorum iste Senin gibiydim yani universiteye gidecegim ama hala tik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…