- 25 Mayıs 2013
- 13.879
- 20.175
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.981
biraz bilgi verebilirmisiniz ? :) hangi marka resim varsa nette yükleyebilirmisiniz :)ben kullanıyorum :)
biraz bilgi verebilirmisiniz ? :) hangi marka resim varsa nette yükleyebilirmisiniz :)
markasını inanın bilmiyorum
benziyor ama daha uzunuuu
BEN 28 YAŞINDA KAPANDIM ŞUAN 30 YAŞINDAYIMKizlar kac yasinda tesetture girdiniz?
5.sınıfın yaz tatilinde...Kizlar kac yasinda tesetture girdiniz?
5.sınıfın yaz tatilinde...
Kizlar kac yasinda tesetture girdiniz?
Ne guzel canim bende 5.sinifin yaz tatilinde kapandim ayniyiz5.sınıfın yaz tatilinde...
Öylemi çok güzeldi gerçektenNe guzel canim bende 5.sinifin yaz tatilinde kapandim ayniyiz
Evet canimen geç ben kapanmışım
ne yapalım nefsimi biraz geç yaşta yendim diyelimEvet canim
Kizlar kac yasinda tesetture girdiniz?
ne yapalım nefsimi biraz geç yaşta yendim diyelim
canlar yeni kapandım Allah nasib etti namaz kılmaya başladıktan sonra şimdi internetten büyük beden tesettür giyim bulma sıkıntısı cekiyorum önereceğiniz yerler varsa cok sevinirim büyük beden için
Ablalarim acaba nasil kapandiginizi yazsaniz belki birilerine vesile olursunuz bekliyorum
Canım ben lise okurken kapanmayı istiyordum fakat dışlanmaktan korktuğum için yapamadım üniye geçtim aynı şekilde düşüncelerim devam etti. Okul bitti Allaha çok dua ettim iş yerim düzgün olursa kapancam diye geldiğim yer çok şükürki istediğim gibiydi herkes benim gibiydi ve işe başladıktan bir hafta sonra kapandım. Rabbim yardım etti. Yaptım. Ama keşke daha önce yapsaydım. Başkasının düşüncesi beni neden etkilemiş çok saçma.