- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 33
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.921
Selam kizlar nerelerden tesettur giyim alabilirim uygun fiyatli istanbuldayim yada hangi sitelerden alabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar nerelerden tesettur giyim alabilirim uygun fiyatli istanbuldayim yada hangi sitelerden alabilirim
Sagol cnm da oralar bana uzak kaliyor 4aylik bebegim var onunla gitmem zor hangi siteler daha uygun pekiFatih Çarşamba taraflarindan alabilirsiniz. Mahmut paşadan alabilirsini. Ama ara sokaklardan hanlarin içinden falan.
Sagol cnm da oralar bana uzak kaliyor 4aylik bebegim var onunla gitmem zor hangi siteler daha uygun peki
Kizlar bn kapanmayi düşünüyorum Allah nasip ederse dunden beri kiyafetlere bakmaya basladim ama nerden basliycagimi nasıl giyinicegimi bilemedim spor tarzda giyinmek istiyorum simdi kis geliyor yani ben gomlek tarzi tunikler alsam giyebilirmiyim yada kis icin nasil seyler alinir ailemde kapali var ama hep orta yasli kesim onlarda spor giyinmiyor ondan bilemedim nasil seyler almam gerektigimi birde herkese tek tek sormak istemiyorum herkese süpriz olsun bi anda kapanicam vr ce ee yapicam :) him ayrica esim 2000 tl verebilicek ama kapali kiyafetler ooo almis basini gidiyor bi kap bi tunik pantolon ayakkabi canta sal vs ztn etti sana 400 ( yardim bekliyorum
merhabaa bende kapanmayı düşünüyorum Allah nasip ederse bi iki aya.hayırlı olsun öncelikle :) kazak gömlek tarzı tunikelrden başlayabilrsiniz uygn bir şekilde uyguna bulabilirsiniz birçok siteler var yine yaşadığınz yerde araştırın bence
merhabaa bende kapanmayı düşünüyorum Allah nasip ederse bi iki aya.Kizlar bn kapanmayi düşünüyorum Allah nasip ederse dunden beri kiyafetlere bakmaya basladim ama nerden basliycagimi nasıl giyinicegimi bilemedim spor tarzda giyinmek istiyorum simdi kis geliyor yani ben gomlek tarzi tunikler alsam giyebilirmiyim yada kis icin nasil seyler alinir ailemde kapali var ama hep orta yasli kesim onlarda spor giyinmiyor ondan bilemedim nasil seyler almam gerektigimi birde herkese tek tek sormak istemiyorum herkese süpriz olsun bi anda kapanicam vr ce ee yapicam :) him ayrica esim 2000 tl verebilicek ama kapali kiyafetler ooo almis basini gidiyor bi kap bi tunik pantolon ayakkabi canta sal vs ztn etti sana 400 ( yardim bekliyorum
merhabaa bende kapanmayı düşünüyorum Allah nasip ederse bi iki aya.
yaa biraz saçma olabilir tabi ama ben geçen ay sınavı kazandım. bir aya başlarsın dediler. şimdi soruşturmalar devam ediyomuş. o yüzden yani kendi paramla almak istiyorum kıyafet falan babama yük olmak istemiyorum. zaten sıkışık bu aralar.İnş canım Rabbim nasip etsin neden bir iki aya peki
yaa biraz saçma olabilir tabi ama ben geçen ay sınavı kazandım. bir aya başlarsın dediler. şimdi soruşturmalar devam ediyomuş. o yüzden yani kendi paramla almak istiyorum kıyafet falan babama yük olmak istemiyorum. zaten sıkışık bu aralar.
amiin inşallah canım benim teşekkür ederim güzel dileklerin için.yok canım neden saçma olsunn hayırlı olsun yni iş yeni başlangıç ne güzel tamamına erdirsin Allah inşallah