Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kızlar yardımınıza ihtiyacımn var ben kendi isteğimle kapanmak istiyorum ama nasıl giyinecegım hakkında bir bilgim yok bana kombin yapmam konusunda yardım edermisiniz ve alışveriş yaptığımda neler alarak başlamalıyım yazın pardesü giyilirmi aklımda bir sürü soru var aslındaaa

Merhaba bende yeni kapandım 7 ay oldu.Çok şükür.Evet kıyafet çok büyük bir sorun çünkü alıştığın tarzın dışına çıkmak kolay olmuyor sık sık alışveriş sitelerini gezdim baktıkça göz alışıyor ve kendine yeni bir şekil verebiliyorsun.İlk önceleri kıyafetlerimle pek oynamadım sadece üzerime dizaltına kadar uzun bir hırka aldım.Ben şu an 42 yaşındayım birden kendimi korkutup soğutmamak adına yavaş yavaş kıyafetlerimde geçiş yaptım.Beğenerek memnun olarak.Kimden fikir alırsan al insan kendi içine sindirmedikten sonra herşey zorla oluyor ve biz insanoğlu zordan kaçarız.
En çok eşarp veya şal bağlama resimleri, videoları izlemek hoşuma gidiyor çok güzelleri var çok hoşuma gidiyor uğraştıkça başarmaya başladım.
Bence internet gibi bir imkanımız varken bize herşey kolay bak gör beğen uygula.

Selamlar..........

harika şal bağlama videoları renkleri

en son moda şal bağlamanın püf noktaları Koleksiyonu

katalog şal bağlama videoları youtube marka

kızlar malum ilkbahara giricez.. düğünler vs başladı.
elinde satmak istediğiniz kıyafetiniz varsa. pınar şems minel aşk tarzlarında. tşk ederim.
4kız kardeşiz. 2 düğün var
Bir çok sitede kampanya var indirimli alabilirsin canım.. ben öyle yapıyorum kampanyaları takip et

Canım instagramda bktasarim var adı direk bu gir bulursun büşra koç çok uyguna tunikler satıyor. altına istediğni gibi pantolon al üstünede şimdilik bi iki şal al sonrası gelir zaten rabbim daim etsin istediğini

canım selamun aleykum
gamze polatın elbisesinin resmini bende görebilir miyim?
nekadara vermeyi düşünüyorsun

merhaba kendime bir tane kap aldım zühre markadan lacivert astarsız sizce model nasıl bekarım bu arada bunun laciverti

arkadaşlar mrb. bir düğünümüz var salaş kırmızı ceket tarzı bi üst aldım. üzerine siyah şal altına siyah pantolon. sizce ayağıma siyah ayakkabı mı giysem. yoksa lame rengi stilettolarım var onlar çok sırıtır mı giysem

siyah ayakkabı giy hatta keşke kırmızı tabanlı olsa alcağın ayakkabı

arkadaşlar bu bölümde 2ci el kıyafet satışı yapamazsınız. yasaktır. bunu bit pazarı bölümünde yapmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…