- 20 Mart 2011
- 13.735
- 32.269
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.961
Peki, bilgilendirme için teşekkürler.arkadaşlar lütfen link vermeyiniz bu yasaktır
Bir çok sitede kampanya var indirimli alabilirsin canım.. ben öyle yapıyorum kampanyaları takip etkızlar malum ilkbahara giricez.. düğünler vs başladı.
elinde satmak istediğiniz kıyafetiniz varsa. pınar şems minel aşk tarzlarında. tşk ederim.
4kız kardeşiz. 2 düğün var
Bir çok sitede kampanya var indirimli alabilirsin canım.. ben öyle yapıyorum kampanyaları takip et
kızlar yardımınıza ihtiyacımn var ben kendi isteğimle kapanmak istiyorum ama nasıl giyinecegım hakkında bir bilgim yok bana kombin yapmam konusunda yardım edermisiniz ve alışveriş yaptığımda neler alarak başlamalıyım yazın pardesü giyilirmi aklımda bir sürü soru var aslındaaa
canım selamun aleykumSLM CNM bende pınar sems in hayal abiye var fusya rengi 38 beden satıyorum bir kere giydim mart ayında düğünde 2 saat giydim düşünürsen konusalım. gamze polat şura elbise 38 beden de var onuda satıyorum onuda kınada giymiştim bir tanede balık elbısem var oda guzel onuda nişanda giymiştim satıyorum
siyah ayakkabı giy hatta keşke kırmızı tabanlı olsa alcağın ayakkabıarkadaşlar mrb. bir düğünümüz var salaş kırmızı ceket tarzı bi üst aldım. üzerine siyah şal altına siyah pantolon. sizce ayağıma siyah ayakkabı mı giysem. yoksa lame rengi stilettolarım var onlar çok sırıtır mı giysem
günceeelllllllllllllllll