- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.901
Eki Görüntüle 1245316 Eki Görüntüle 1245316
ben bunu buldum sizce nasıl? bende yelek almak istiyorum da
aslında böyle çiçekli böcekli şeyleri sevmem ama fiyatı uygun geldi :) 20 TL mişbence hoşmuş canım değişik :)
aslında böyle çiçekli böcekli şeyleri sevmem ama fiyatı uygun geldi :) 20 TL miş
evet tozluda, şimdi bende nasıl duracağını bilemediğim için almadım ama iş çıkışı çarşıya inip şöyle bir ortam yoklaması yapacağım :)çok uygun canım ben de bakmıştım tozluda demi daha önceki yeleklerden almıştım aynı 2o tl ye şimdi onlar kalkmış memnun kalmıştım :)
Bak canim basenin varsa kesinlikle yelek harika oluyor. Ya o kadar şık ki. Ama dugmesi süsü olmayan sadece yeleklerden. Cok guzel oluyorsun. Yani ben giydigimde cok begeniyorlar eminim seni de cok begenirler. Bi de altinlarini da taktin mi tamam
bence çok da şık o kadarda dikkat çekici değil severim bu rengi :)bayanlar 17 haftalık hamileyim bayramda ne giyeceğim bilemiyorum şöyle bi tunik buldum pantolonla kombin edebilirim diye düşündüm sizce rengi çok mu dikkat çekici
http://www.modanisa.com/onu-fermuar-detayli-tunik--murdumsiyah--refka.html
bayanlar 17 haftalık hamileyim bayramda ne giyeceğim bilemiyorum şöyle bi tunik buldum pantolonla kombin edebilirim diye düşündüm sizce rengi çok mu dikkat çekici
http://www.modanisa.com/onu-fermuar-detayli-tunik--murdumsiyah--refka.html
benimde yekelerde gözüm kalıyor 17 haftalık hamileyim pek göbek çıkmadı nette cesaret edip alamdım olmazsa diye var mı tavsiye edeceğiniz bi yelek modeli
canım giydiğin yelekleri nerden alıyorsun ben uzun bileğe kadar istiyorum ama pek bulamıyorum
Ben varım pantolon üzerine diz kapağının altında tunik giyen ama siz daha usturuplu tesettürden mi bu hale geçmek istiyorsunuz?kızlar üç senedir bende tesettür
lüyüm ama şimdi daha spor
tesettüre merak sardım
pantolon üstüne kalçaları örtcekadar
uzun bir gömlek yada tunik
spor şal üstüne ve yan çanta .kışın kalçauı ötten giysi üstüne kot mont giymek çok hoş oluyor yokmu benim.gibi giyinen
Ya bu esarbin önünü nsl yapiyosnuz bnm ki bi türlü düz durmuyo yamuluyo bi tarafı içe giriyo fln bazıları çok güzel yapıyo film flnmi koyuyorlar acaba bi ara öyle bişey duymuştum da
ilk kapandıgımda saten eşaprlar almıştım onların önü sivriliyor yaparken içine sünger koyarak bağlardım yuvarlak olurdu..Sünger eşarpçılarda satılır bulabilirsin..Film koyanda var deneyebilirsin..
Şimdi ipek eşarp kullandıgımdan direk önüne bişey koymadan bağlıyorum gayette düz duruyor..