Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Canım ben Avrupa yakasındayım, Sultangazi'de oturuyorum. :KK31:

Aaaaaa neresinde oturuyosun kızz bende sultangazideyim :92:[/QUOTE]

anammm valla mı kız :KK52::KK52: Ben gazi mah. dörtyol'da oturuyorum canım ve burada oturan 3 tane daha Kk'dan tanıştığım arkadaş var :KK64:

siz Kk'dan tanışıp mı arkadaş oldunuz kuzum yoksa gerçekte de tanışıyordunuz da ikiniz de buraya üye misiniz :KK1: Bu arada şekerim bekliyoruz şu hikayeyi :KK52:

Aminn tatlımm :KK70: bu arada hoşgeldin kuzum :KK71: evet canım 4 sene öncesi işte ama insan ne kadar da değişiyor, neticede şuan 3 senelik evli bir kadınım, bu fotoğrafta ise henüz genç bir kız, açılmamış goncayım :KK60::KK60: iyice yeşilçam moduna bağladım :KK60::KK60:

KK sohbet vardı bi aralar orada tanıştık bir ramazan gecesi sahur beklerken sabahlara kadar sohbet ederdik adamları sahura zor yetiştiridik ayy uyanamamışım kocacım diye ufaktan pembe yalanlar atardıkk :KK60: benimki bazen yiyodu işte bazende hadi hadii valla o kadınları benden daha ileri tutuyosun diyodu . :KK1:

canım yok burdan arkads olduk ama bı nasıp olmadı yuz yuze bulsumak :KK70: ama allah dan msn dıye bsıey var ordan cam acıp goruorduk he buarada lelos ben nasıl ıkna etmsıım len kocısımı kızı yapmak ıcın benım nıye haberım yok:KK70: hahah

Aaaaaa neresinde oturuyosun kızz bende sultangazideyim :92:

anammm valla mı kız :KK52::KK52: Ben gazi mah. dörtyol'da oturuyorum canım ve burada oturan 3 tane daha Kk'dan tanıştığım arkadaş var :KK64:[/QUOTE]

Aaaa inanmıyorum sana bende Gazi hastanesinin üst tarafında oturuyorum

canım yok burdan arkads olduk ama bı nasıp olmadı yuz yuze bulsumak :KK70: ama allah dan msn dıye bsıey var ordan cam acıp goruorduk he buarada lelos ben nasıl ıkna etmsıım len kocısımı kızı yapmak ıcın benım nıye haberım yok:KK70: hahah

Açtırma istersen benim azımı bu insanlar beni daha tanımıyo kızz ayy kadına bak demesinler
Ufaktan hatırlatıyım adam çocuk istemiyodu bende cilveler işveler yapıp baştan çıkardım olan oldu 9 ay sonra kız oldu dediydin
sansürledim hee böle anlatmıyodu . :KK60:

Açtırma istersen benim azımı bu insanlar beni daha tanımıyo kızz ayy kadına bak demesinler
Ufaktan hatırlatıyım adam çocuk istemiyodu bende cilveler işveler yapıp baştan çıkardım olan oldu 9 ay sonra kız oldu dediydin

ayyyyyyyyyyy yarıldım gulmekdne allah senı bıldı gıbı etmesın emı :KK70: hahahha

KK sohbet vardı bi aralar orada tanıştık bir ramazan gecesi sahur beklerken sabahlara kadar sohbet ederdik adamları sahura zor yetiştiridik ayy uyanamamışım kocacım diye ufaktan pembe yalanlar atardıkk :KK60: benimki bazen yiyodu işte bazende hadi hadii valla o kadınları benden daha ileri tutuyosun diyodu . :KK1:

ahahaa süpermiş :KK60::KK60: biz de ikiz81'le başka topikten arkadaşız epeydir. Gece boyunca muhabbet eder dertleşirdik hatta biz de çoook sabahlamışızdır :KK62:

anammm valla mı kız :KK52::KK52: Ben gazi mah. dörtyol'da oturuyorum canım ve burada oturan 3 tane daha Kk'dan tanıştığım arkadaş var :KK64:

Aaaa inanmıyorum sana bende Gazi hastanesinin üst tarafında oturuyorum[/QUOTE]

kızzz lelosss çok yakınız valla :KK52: ben taşınınca bitliyi de alıp bana oturmaya geliosunuz şekerimm bekliyorum ona göre :KK66:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Yok bebişim demeyiz yaww benim de sende aşağı kalır yanım yok +18 uzmanıyımdır :KK60::KK60::KK60::KK60:

ahahaa süpermiş :KK60::KK60: biz de ikiz81'le başka topikten arkadaşız epeydir. Gece boyunca muhabbet eder dertleşirdik hatta biz de çoook sabahlamışızdır :KK62:

Aaaa inanmıyorum sana bende Gazi hastanesinin üst tarafında oturuyorum

kızzz lelosss çok yakınız valla :KK52: ben taşınınca bitliyi de alıp bana oturmaya geliosunuz şekerimm bekliyorum ona göre :KK66:[/QUOTE]

Nereye taşınıyosun kızz eskilerindenmisin gazinin hele de bakimmm :KK31:

kızzz lelosss çok yakınız valla :KK52: ben taşınınca bitliyi de alıp bana oturmaya geliosunuz şekerimm bekliyorum ona göre :KK66:

Nereye taşınıyosun kızz eskilerindenmisin gazinin hele de bakimmm :KK31:[/QUOTE]

Canımcım eski karakolu biliyosundur, işte orada yeni bir bina yapıldı oradan ev aldık. Ben evlendikten sonra taşındım buraya canım yani 3 senedir burada oturuyorum ama eşimin ailesi eşim daha 3 yaşındayken Samsun'dan buraya gelmişler yani onlar eskiler burada. Eşimi, kayınpederimi falan hemen herkes tanır. :KK61:

Nereye taşınıyosun kızz eskilerindenmisin gazinin hele de bakimmm :KK31:

Canımcım eski karakolu biliyosundur, işte orada yeni bir bina yapıldı oradan ev aldık. Ben evlendikten sonra taşındım buraya canım yani 3 senedir burada oturuyorum ama eşimin ailesi eşim daha 3 yaşındayken Samsun'dan buraya gelmişler yani onlar eskiler burada. Eşimi, kayınpederimi falan hemen herkes tanır. :KK61:[/QUOTE]

Desene gelin geldin bizee ben gelin gelmedim eşimi aldım buraya :KK60:
Ben dogma büyüme gaziliyim belkide tanışıyoruzdur kızz dedemin dükkanı vardı tam orda akşam sor sen berber Arif diye birini tanıyomusunz diye eskilerse muhakkak tanırlar .
Evin hayırlı ugurlu olsun cnm huzurla otur işallah

Canımcım eski karakolu biliyosundur, işte orada yeni bir bina yapıldı oradan ev aldık. Ben evlendikten sonra taşındım buraya canım yani 3 senedir burada oturuyorum ama eşimin ailesi eşim daha 3 yaşındayken Samsun'dan buraya gelmişler yani onlar eskiler burada. Eşimi, kayınpederimi falan hemen herkes tanır. :KK61:

Desene gelin geldin bizee ben gelin gelmedim eşimi aldım buraya :KK60:
Ben dogma büyüme gaziliyim belkide tanışıyoruzdur kızz dedemin dükkanı vardı tam orda akşam sor sen berber Arif diye birini tanıyomusunz diye eskilerse muhakkak tanırlar .
Evin hayırlı ugurlu olsun cnm huzurla otur işallah[/QUOTE]

Tamam canım mutlaka sorucam :KK34: bu arada benim kayınpederime de Nusret kalfa diyolar sen de bi sorarsın belkim sizinkiler biliyodur :KK60::KK60: ay ne güldüm bugün valla Allah sizi de güldürsün inş. çok şekersiniz hepiniz :KK69:

[/QUOTE]

Tamam canım mutlaka sorucam :KK34: bu arada benim kayınpederime de Nusret kalfa diyolar sen de bi sorarsın belkim sizinkiler biliyodur :KK60::KK60: ay ne güldüm bugün valla Allah sizi de güldürsün inş. çok şekersiniz hepiniz :KK69:[/QUOTE]

Soramam bebişim ben bee soracak kimse kalmadı ki dedem vefat etti , babamda vefat etti .
Kayınpederin bilinen biri ise mutlaka tanır bizi Berber Arifin torunu diyolar halaa
Allah gülmekten ayırmasın cnm

Tamam canım mutlaka sorucam :KK34: bu arada benim kayınpederime de Nusret kalfa diyolar sen de bi sorarsın belkim sizinkiler biliyodur :KK60::KK60: ay ne güldüm bugün valla Allah sizi de güldürsün inş. çok şekersiniz hepiniz :KK69:[/QUOTE]

Soramam bebişim ben bee soracak kimse kalmadı ki dedem vefat etti , babamda vefat etti .
Kayınpederin bilinen biri ise mutlaka tanır bizi Berber Arifin torunu diyolar halaa
Allah gülmekten ayırmasın cnm[/QUOTE]

Kusura bakma canım, bilmeden üzdüysem hakkını helal et :KK50: amin canım,ecmain :KK71:

Yok cnm nereden biliceksin üzülmedim hayatın gerçekleri bunlar
bizde bu gün varız yarın yokuz

X