Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

belki de aynı gün aynı yerde gezdik yemek yedik farkında değildik:KK1:
e enişte nerde kaldı sizinkiler biliyo muydu nasıl beraber mi geldiniz:26::KK1:

belkide gördük birbirimizi orda olmasa çarşıdaa.. :)) beş dakika durmadık kii.. dedemlerde kaldık bizimkilerde biliyodu herkeste biliyodu ama sözlenmiştik yinede o zaman yani aramızda hiç bişi yok degildi :)) hemde benim yanımda yan divandaa uyudu :)

belkide gördük birbirimizi orda olmasa çarşıdaa.. :)) beş dakika durmadık kii.. dedemlerde kaldık bizimkilerde biliyodu herkeste biliyodu ama sözlenmiştik yinede o zaman yani aramızda hiç bişi yok degildi :)) hemde benim yanımda yan divandaa uyudu :)

nasıl güvendin kız araya yastık koysaydın:KK9:
mutlaka görmüşüzdür ya belki de bana omuz attın çarşıda belki yanımdan geçtiiin gittin selamsız sabahsız:KK24:

waww ne güzel bakışa bakışa uyumuşunuzdur
benimki benle aynı odada durmuyo :KK1::KK1:

aman alın :KK1: aminnnnnnnnnnn canım aminnn hayırlısı :kk77:
bak benimkine dedim şimdi gideriz elimizde imkanlarımız oldukca dedi :KK16:

gelin gelin şehrimiz küçük ama sıcaktır insanlarımız çok fazla gezilecek yeri olmasa da 1 haftada gölü harputu vs özel yerleri gezersiniz :KK34:

kızlar ya lafa daldık saat 1.30 olmuş ben çok yoruldum bugün müsade istsem yarın devam ederiz inş

nasıl güvendin kız araya yastık koysaydın:KK9:
mutlaka görmüşüzdür ya belki de bana omuz attın çarşıda belki yanımdan geçtiiin gittin selamsız sabahsız:KK24:

hiçç insan selam verir taa uzaklardan memleketimize gelmişizz yaptıgına bak sen böyle mi misafir karşılıyonnn :))

waww ne güzel bakışa bakışa uyumuşunuzdur
benimki benle aynı odada durmuyo :KK1::KK1:

valla kızlar dedemler uyumaya gittiklerinde küçük oda da kalıyoduk biz zaten soguk olur diye kapıyıda kapatıyolardı divanları birleştirip yatıyoduk :)) zaten iki divan açıldıgında normaldede aradan bi insan gecemez :))) tövbe yarabbim sırlar açıga çıkıyo :)))

kızlar ya lafa daldık saat 1.30 olmuş ben çok yoruldum bugün müsade istsem yarın devam ederiz inş

nereye kız iki lafın belini kırıyoduk şurda :KK1:
sen bilirsin canım iyi geceler öpüldün :KK54:

hiçç insan selam verir taa uzaklardan memleketimize gelmişizz yaptıgına bak sen böyle mi misafir karşılıyonnn :))

valla kızlar dedemler uyumaya gittiklerinde küçük oda da kalıyoduk biz zaten soguk olur diye kapıyıda kapatıyolardı divanları birleştirip yatıyoduk :)) zaten iki divan açıldıgında normaldede aradan bi insan gecemez :))) tövbe yarabbim sırlar açıga çıkıyo :)))

sabah kalkınca yemedinizmi azarı bide deden varmıs :KK1:

ayyy ne fenaaaa ihale bende kaldı gördünüz mü kızlar şahitsiniz :KK53::KK53::KK53:
söyle söyle saat geçtikçe sarhoşlar gibi dökülüyosun sende:KK1: başka neler var anlat bakalım:KK52:

nereye kız iki lafın belini kırıyoduk şurda :KK1:
sen bilirsin canım iyi geceler öpüldün :KK54:

sabah kalkınca yemedinizmi azarı bide deden varmıs :KK1:

söz yarın devam ederiz canım kaçmıyorum daha 23 gün var son hafta çok bişey beklemeyin de şu 1.5 2 hafta son rahaat rahat girişim:KK1:

hadi öpüldünüz şekerler yarın görüşürüz iyi geceleeeeeeeeeeeeeeeeer
ecem bu arada kaçtın farketmedim sanmaaaa yarın bu konuyu irdeleyecem ona göre:KK52:

sabah kalkınca yemedinizmi azarı bide deden varmıs :KK1:[/QUOTE]

yoook yok dedoşum bizi rahatsız etmesin uyanmayalım diye kapıyı bile açmıyolardıı :))

söz yarın devam ederiz canım kaçmıyorum daha 23 gün var son hafta çok bişey beklemeyin de şu 1.5 2 hafta son rahaat rahat girişim:KK1:

inşallah canım hadi dinlen öptüm..
bak kıskandım şimdi benimde böyle gün sayacağım günler gelecekmi yaaa :26::KK1:

yok canım ayrı set alınır mı artık ancak eşin ve ailesi çoook zengin olur alınır hem ne gerek var ki fazlası saçma bence extra 2. set ha söyle olur bi tane eşin ailesi kim alırsa artık o alır setini senin ailende günlük kullanabileceğin bi set alır 2 setin olmuş olur benim nişanda 1 fantazi kalın bilezik bi 1 set bi de alyanslarımız vardı isteme günü de kayınpederim hediye altın nazar boncuğu kolye ucu ve zincirini almıştı isteme oldu kayınvalidem mutfakta kahveleri pişirirken geldi taktı öyle işte:KK1:
yani nişanda takılan set düğünde de takılıyo kuzum anlayacağın:KK34:

canım bu şehirden, şehire ;yöreden ,yöreye;hatta aileden ,aileye değişir.ama bizim buralarda bir defa alınır ve aynısı takılır....isteyen söz(şerbetde deriz biz),isteyen kınada,isteyende düğünde takar..ama sözde,nişandaveya kınada takılan set(gerdanlık)tekrar alınıp tekrar takılır..ama tabiki birinde takılınca diğer merasimlerde bilezik,künye tarzı şeylerdetakılır...

tamam kızlar anladım teşekkürler düğünde takılıyor zaten nişanda neden takıyolar ki kızlar bunun bi açıklaması var mı peki

Son düzenleme:
X