Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

selammmm ...sedanın biraz işi var, lafraise terziye gitti sanırım ben burdayım diğerlerinden haberim yok bitli.

S.a. kızlarrr nasılsınız bakalım? :KK64::KK64::KK64:

Ben ev işlerinin içinde boğulmuş durumdayım, bugün eşim ve kardeşim yatak odasındaki giysi dolabını söktüler ben de etrafı temizledim. Toparladıkça yeni iş çıkıyor valla taşınsam da kurtulsam artık :84::84::84:

Sizlere nişan fotoğraflarımdan bazılarını yükleyeyim canlarım :KK69: sene 2007 :KK52:

S.a. kızlarrr nasılsınız bakalım? :KK64::KK64::KK64:

Ben ev işlerinin içinde boğulmuş durumdayım, bugün eşim ve kardeşim yatak odasındaki giysi dolabını söktüler ben de etrafı temizledim. Toparladıkça yeni iş çıkıyor valla taşınsam da kurtulsam artık :84::84::84:

Sizlere nişan fotoğraflarımdan bazılarını yükleyeyim canlarım :KK69: sene 2007 :KK52:

harikasınnnnnnnnnnnn adaşımmmmmmm süper olmuşsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
kolay gelsin bu arada :KK1:

harikasınnnnnnnnnnnn adaşımmmmmmm süper olmuşsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
kolay gelsin bu arada :KK1:

Teşekkür ederim adaşımmmm :KK66::KK66: sağolasınn :KK70:
buda hıc bırzman tadına doyamadıgımız sadrazam lokumumuz:KK70:

Sadrazam lokumunun lezzetini çok duydum canım ama henüz deneme fırsatım olmadı, kısmetse taşındıktan sonra bir deneyeyim diyorum. Sen hangi atrifle yapıyorsun canım, yazman mümkün mü acaba :KK17: :KK61:

Teşekkür ederim adaşımmmm :KK66::KK66: sağolasınn :KK70:

Sadrazam lokumunun lezzetini çok duydum canım ama henüz deneme fırsatım olmadı, kısmetse taşındıktan sonra bir deneyeyim diyorum. Sen hangi atrifle yapıyorsun canım, yazman mümkün mü acaba :KK17: :KK61:
meslek sırıı kız vermmem:KK70: benım suan tasındım yerdekı komsular on elınd e on marıfet hatunun az yerınd eotur sana yetısemıoruz dıorlar:KK70: makyaj sac derken sımdıkde bu pasta ısıne el atınca:KK70:

X