- 13 Aralık 2011
- 1.623
- 30
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.561
hamileliğin hayırlı olsun :)canım ben hamileyim ama artık kap elbise giymek isitoyrum.ama nerden alayım bilmiyorum ya
bu elbise nasıl olur ? bi de kahverengi ve lacivert renklerinde panço pelerinlerim var bu renkle nasıl olur acaba? 3 renk var ama bu koyu gri hoşuma gitti benim.
hamileliğin hayırlı olsun :)
canım benden sana tavsiye çok fazla kıyafet kap elbise alma
açıkcası ben hamileliğimi iki tunikle geçirdim son 3 haftaya kadar da çalıştım
şu an kap yerine panço alabilirsin benim de var hem hamilelikte hem normal bedenle giyeblirsin sefamerve den almıştım geçen yıl 30 tl idi fiyatı
su anda da satışta sıcakta tutut
yor bir bak istersen
bir de tozlu giyim de var hamile elbiseleri oraya da bakabilrisin canım
bu etek belini sıkacağı için nefes almakta zorlanırsın bence hamilelik ilerledikçe belin de kalınlaşacak tunik tarzı ya da elibise daha sağlıklı ve kullanışlı olur canım
teşekkür ederim.ya ben pantolon giyinmiyorum.o yüzden tuniklere hiç bakmıyorum.aslında evde var ama işe giderken ???yukardaki elbiseden almıştın sen sence hamilelik olarak değrlendirebilir miyim;? 40-42 bedenini alacağım zaten hamiellikten önce de olsaydı bu bedeni alacaktım.ne dersin.
hmm..elbiseyi alayım o zaman madem öneriyorsun...peki almışken başka birşey daha alyım isityorum sence ne alayım?
bu elbisenin aynısından var bende çok kullanışlı hatta göbek kısmında ag pile var hamilelikte de giyerim diye almıştım geçen yıl
çok sıcacık yumuşacık ve giyebilirsin her zaman tavsiye ederim sana
alvinadan mı alcaksın hepsini
bol tunik alabilirsin
koyu grisini alayım di mi ? kahverengi pelerinimle kötü durmaz di mi? yani koyu gri-kahve kombini nasıl olur acaba ??
hmm nasıl bi kahve açık mı koyu mu
canım hamileysen bence çok alış veriş yapma
bi kaç ay sonra giyemeyeceksin
hmm nasıl bi kahve açık mı koyu mu
cnm zevkine bağlı..kızlar cevap yazın lütfenvizon mu k.gri mi alayım?
dediğin renk pelerinle kesinlikle vizon :)
kusura bakma ancak girebildim canım