Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Kızlar ben kapanmak isteyipte kapanamıyorum hikayem uzun ama yardımcı olmak ısteyen olusun lütfen...
ailem cok mutasıp olmamakla birlikte kapalı insanlar ama giyimime karısmazlardı annem dini bilgileri söyler ama zorlamazdı ama ilkokul cagımdan beri kuran kurslarına gider kandiller mevlütler olsun özen gösteren insanların yanında büyüdüğüm içinde hep içimdeydi aslında ama hiç düşünmezdim takii geçen seneye kadar.Ben İşim gereğiyle ve bazı özel durumlardan dolayı psıkolojik sıkıntı yaşadım bi süre panik atak yaşadım bu süreçte kendimi oyalayacak seyler bulmaya calıstım sonra zaman zaman namaz kıldgımda iyi hissettiğim aklıma geldi ve namaza tekrar basladım tabii ara ara gene boşluyordum işten gelince kaçan vakitleride kaza kılmak zoruma gidiyordu namazı bırakmamda en byuk etkenlerden biride buydu zaten sadece rahatsızlık degil saglıklı zamanımda bile bişeylerin eksikliğini yaşıyordum Allahıma dualar ederdim ama ahiret konusunda pek dualar etmezdim hep dunyavi dualardı isteklerim yok işim iyi olsun eşim olsun vs. işten cıktım ve namazımızda bırakmadım elden geldiğince kuran okumaya basladım sohbetlere gittim tasavvuf kıtapları okudum daha bir huzurlu ve iyi hissetmeye basladım.cevremde dini konuları konusabıldıgım ve sorularıma karsılık verebılen 2-3 arkadasım vardı onlarla vakıt bulmaya calıstım dahaiyi hıssettım kendimi en son internette bir slayta denk geldim namazı sürekli devam ettirme sebebım oydu soyle yazıyordu en sevdiğiniz dizi-film vs yi izlemek için saatlerinizi veriyorsunuz oylekı reklamlarında bile merakla beklersiniz sizi yaradan rabbınıze sonsuz şükrünüzü minnetinizi bildirceğiniz namazlar toplasanız hepsi 1 saatinizi almaz ALLAHA ayırcagınız günde 5 vakitte 5-10 dknız yokmu diye soruyordu bu soruyu kendime sordum hak verdım o sürecten sonra daha bi özen gösterdim açık olmama ragmen dısarıya cıksam bile yanıma etek basörtü alıyordum sırf vakıt kaybetmeden namaz kılarım diye yada etegım örtüm yok aman eve gidince kaza ederim bahanesini ortadan kaldırmak için artık ciddi ciddi dikkat ediyorum cok nadir kazaya namaz bıraktıgım artık kılamadıgım zaman tedirgin oluyorum.işte durum burdan sonra baslıyor bişeylerin eksikliğini yasıyorum dedim ya ailem zorlamıyor aksine namazı kılmam cok mutlu etti onları ama baskı yok kesınlıkle.ben bişeylerin eksiklıgını yasıyorum dedim ya mesela dısarı cıkıyorum yanımda malzemelerm oluyor camıye girince gözler benı yadırgıyor rabbımın evıne bile kılık degıstırrerek giriyorum sonrasında gene degişip cıkıyorum ben bi nevi Töbe Haşa Rabbimi kandırıyor gibi oluyorum diyordum kendime ama bır arkadasım namaz baska bir ibadet kapanmak ayrı bişey demıstı bıraz içime su serpmişti ben birazda takıntılı biriyim cok düşünür kafamda kurar dururum en sevmedıgım huylarımdan biri bu.önce evlencegım zaman dedımkı dugunum olsun acık olayım kapanıp sırf bi günlüğüne acılanları sevmedıgımden yapanlarada laf ettiğimden düğünümden sonra bi süre sonra kapanırım dedim dugunum geçti balayına gidemedim içimde esimle başbaşa balayına gidemedım dıye ukte kaldı ama bi yondende bunun bahane oldugunu biliyorum cevremde olan arkadaslarımda kapanma durumlarına karsı ne gerek var zaten cok acık biri degilsinki felan diyor ama ben baya baya kapanmak istediğimi ama bi türlü kendi nefsimi yenemediğimi söyledim artık tek durum kapanabilmem ne kadar dıslasalar tuhaf tuhaf baksalarda ben allah rızzası ıcın kapanmak ıstıyorum muhım olan gencken canlı tenimizi teşhir etmememiz yaslandıktan sonra kapansan neye yararki.eşim bana göre zayıf giyimimden dolayı yanına yakısmam diyede düşünüyorum ama eşimde kapanma konusunda bana olumsuz bişey demıyor hatta kapanırsan daha güzel olcagımı söylüyor.diyeceksinki eee ne arıyorsun daha mılletın dedikleri bakıslarını takma kapan ama olmuyor dedim ya dısarı cıkınca onceleri acık olan bana bakısları ve konusmaları benı tedırgın ediyor daha sımdıden kapanmayı dusunuyorum demıstım ya hanı kapancaktın senın nıyetn yok diyen bazı komsularım bile var. brde kapandıktan sonra ya keşke demek istemıyorum özenmek istemıyorum ne bileyim düğünlerde felan keske acık olaydımda boyle giyerim demek istemiyorum cunku kapanınca acılmak ıstemem bır acılıp bi kapananlarıda anlayamıyorum. birde ben sıcaga gelemeyen biriyim kapanırsam kışın kapanıp yaza kadar alışırsam kolay olur diyordum sımdıde hamıle kalmayı dusunuyorum o kg ile kapanmasam diyorum dogumdan biraz sonra kapanırım diyorum hep bir bahane erteleme süreci ama su son zamanda cok ister oldum cok özenıyorum pat diye kapananlara.Rabbim isteyipte kapanamayanların yardımcısı olsun.Ama sunuda söyliyim size son 2 seneye kadar kapanmayı anca orta yaşlarımda olur derdim üstelemezdim ama şimdi istiyorum ve son zamanlar cok ister oldum hep bişeylerim eksık gibi geliyo namaz kılıyorum cuma günleri kandiller olsun mevlutler olsun kuranımı okurum sankı bişeyler eksık kapansam sankı o taşıda ekleyecekmısım gibi geliyor ama bir türlü yapamıyorum bana bu konuda yardımcı olurmusun ? yani nne bileyim giyim konusundada maddi imkanım yok ha deyince alamam ben hep bahanemi üretiyorum sizce napsam ne zaman kapansam ha deyıncede kapanamayacagımı biliyorum ama artık istyorum eşimin yanına yakısmazsam etrafın sözleri vs vs hepsi bahane biliyorum muhım olan Allahımın rızası ama işte olmuyoor hatta kendi kendime söz verdim sosyal paylasm aglarından kendime ait fotoları silicem begenılmeyi her kadın gibi bende cok istiyorum birileri bizi begendiğinde ayy ne güzel olmussun dediklerinde hosumuza gitmiyormu gidiyor işte buda bi bahane aslında kendi nefsimi bi yensem olcak ama daha oralara gelemedim sanırım. bu arada kurandakı ayetlerin farz oldugununda farkındayım ama neden yapamıyorum bılmıyorum

kırmızı kalpli pijama üstünede siyah atlet ama onun dışında günlükte pantolon tuniği tercih ediyorum çok pratik oluyor

canım, okudum hikayeni.. şeytan seninle nasıl uğraşıyor öyle.. namaz konusunda da uğraşmış uğraşmış ama sen ZAFER bayrağını çekmişsin. demek ki oluyor gördün mü.. bir de unutma şeytan boş insanla uğraşmaz. onlar zaten hep onunladır. demekki sen onun için iyi bi yemsin tabiri caizse..
Evet çok doğru söylemişsin kaınlar beğenilmeyi çok sever ama şöyle de bir gerçek var ki her erkeğin bakması mutlu eder mi seni? rahatsız olursun dimi erkeklerin bakışından vs.. kadın fıtratı sadece helalinin beğenmesini ister aslında.. o yüzden o '' açık olsam şöyle giyerdim'' dediğin şeyleri eşinin yanında giyersin ve tabii bayan ortamlarında.. şimdi tunikler kapalıların işini öyle kolaylaştırdı ki kısa kolunun üzerine giy çık.hem yazın terlemiyosun hem bayan ortamında açık ve rahat oluyosun vs..
kapanmak asla kısıtlanmak değil aksine özgürlük..
sen zaten dini boyutunu biliyorsun oralara çok girmiyorum.
ben kapandığımda 17 yaşımdaydım. babam hiç istemedi kapanmamı üniversiteye gideceksin rahat edemezsin falan dedi durdu sürekli.. ama ben de aynı senn gibi istiyodum. o isteğim engellenirse biraha oluşmayacağından korktum ve kapandım. ve bende ergenlk döneminde kendini en çok göstermek istediğin bir zamanda kapandım.. ama şuan çok şükrediyorum..
sen de kendini engelleme derim... kır şeytanın bcağını..
hemen öyle full tesettür olmak zorunda değilsin önce kendini alıştır, sonra gör bak o lezzeti alınca otomatik kendin isteyeceksin şunu da yapayım bunu da yapayım diye.
ben ilk kapandığımda hep pantolon giyerdim.. sonra yavaş yavaş eteğe döndüm. evlenince eşim pardesü giymemi istedi ama nefsime çok ağır geldi.. yine de o istedi ve doğru bişey istedi diye giydim. hatta burda da paylaşmıştım.. ve öyle çok sevdim ki pardüsem olmadan çöp atmaya dahi gidemiyorum şükürler olsun...
tek ki bir yerden adım at, bak nasıl koşacaksın sonra..
Rabbim yardımcın olsun inş..

: ) uzun zaman olmus buraya ugramayali..

yakinda bir senem dolacak kapanali..

bilincli bir sekilde bu adimi atarsaniz inanin yeniden dogmus gibi hiss edeceksiniz.

Rabbim hepimize hakkiyla tesetturunuzu tasimayi nasip etsin insaAllah.

Ben daha yolun basindayim ogrenecek coook seyim var bu konuda :)

merhaba bende yeni kapananlardan sayılırım 23 eylül de kapandığım tarih çok şükür gayet alıştım bir yaşında bir kızım olmasına rağmen hiç bunalmadım doğum iznindeyim yakında bitecek ve işyerine kapalı döneceğim ve bnm şu sorunum var üç yada dört renk ile kullanabileceğim ii marka bi eşarp arıyorum ama bulamadım açık tenliyim zemin açık olmalı internet sitelerinden çok baktım içime sinen bişi bulamadım birde işyerinde örtmek için siyah eşarp arıyorum sürekli takcağım için tivil mi ipek mi alsam kararsızım tecrübelilerden yardım alabilirmiyim

armine 2013 kış sezonundan bir kombin

Etek 125 TL
Bluz 83 TL
Eşarp 95 TL
Çanta 132 TL
Ayakkabı 19,90
Toplam 454,90 TL
Bu ne ya neden bu kadar pahalı satılıyorlar, hiç bir şeyi sezonunda alamıyorum alacak gücüm var çok şükür ama kıyamıyorum o kadar para vermeye gördüğünüz gibi bir de kap ya da pardösü eklesem 1000 tl yi bulacak günlük bir kıyafet...

hanımlar içinizde doğum yapan var mı ? doğumhanede başınız açık mıydı ne yaptınız çok merak ediyorum, doğumum yaklaşıyor Allah izin verirse pijama gecelik bakmaya başladım yakaları hep açık maalesef istediğim gibi bir şey bulamadım henüz

merhaba,
ben hiç internetten alışveriş yapmadım,tesettür giyimde netten güvenli alışveriş yapabileceğim,iade - değişim konularında sorun çıkarmayacak site önerileri alabilirmiyim .
e-tesettür, modanisa,tesettürmarka gibi bi çok internet sitesinden alışveriş yaptım hiçbiri iade konusunda sıkıntı çıkarmadı çok kez netten tesettür alışverişi yapmış birisi olarak en iyisi sefamerve diyorum oldukça ilgililer tüm sorulara cevap verip ilgileniyorlar, iade yada değişim sorunsuz yapılıyor ...

Eki Görüntüle 858619 Eki Görüntüle 858620

Kızlar arkadaşımın düğünü olacak sizce hangisini almalıyım karasızım:44:
ay resimdekisenden bayıldımmm maşallah çok güzel ve zarifsin ben ilk kıyafeti çok beğendim hatta nerede denediğini mağaza ismini kıyafet model ismini filan yazarsan çok makbule geçer çoook güzel bir kıyafet sanada çok yakışmış canım

Merhaba arkadaşlar, kapanalı 1 yıl oldu ve eşarp konusunda biraz sıkıntım var, eşarp arayışındayım ve ipek olsun istiyorum haliyle, karacanın birkaç ipek eşarbını aldım, surası da twillide çok iyi, çok memnunum, istediğim kalınlıkta, armineninkileri de çok beğeniyorum kalınlık olarak. bir tane bona sera eşarbım var ve o kadar ince ki resmen bir iki takışımdan sonra eşarp öldü, kenar dikişleri pörtledi, o yüzden ipek alırkende markasına dikkat etmeye başladım, kalınlığına inceliğine dikkat ediyorum artık. bugün FERDUCCİ bir eşarp gördüm internette, dokunma fırsatım olmadığından alsam almasam mı karar veremedim, bona seranın gibiyse almak istemem, ama karaca gibi kaliteliyse bir dakika vakit kaybetmeden almak isterim. Lütfen yardım, ferducci eşarbı olanlar yorum bekliyorummm.

bence mağazalardan bak, beğendiğini uygun fiyata almak için ternetten alırsın.. yüzüne denemeden eşarp alma derim, bekldiğin gibi çıkmayabiliyor.. akerin, pierr carden in eşarpları genelde 2-3 kıyafetle kullanılabilcek renkler içeriyor. bende hep o mantıkla alırım eşarplarımı...
iş yerinde kullanmak için tivil daha rahat.kolay bozulmuyor. ama elim ipeğe alıştıysa onda da sorun yaşamazsın..

canım ben doğum yapmadım ama ebeyim, bi süre doğumhanede çalıştım.. sancın falan olacağı için eşarbını takip edemezsin zaten.sezeryan dahi olsa inan eşarpını düşüneceğini sanmıyorum..
buarada normal doğum yapacaksan gecelik daha rahat olur.

merhabalar bunlarda benım yenı sıpariş etıgım eteklerim:) heycanla beklıyorum bı gelselerdi:):)

Son düzenleme:
selam kizlar..

malesef ben tesseturlu degilim ama yazin dahil kisa kollu giymiyorum sadece basim acik..

bende kapanmak istiyorum kizlar..

tunik pantolon modellerini cok begeniyorum bana yardimci olurmusunuz kizlar? cok sade seviyorum kiyafetleri genelde tek renk esarplari begeniyorum parlak mor parlak mavi gibi kizlar bana yardim edin nolur ((

merhaba..yeni bir kadınlar kulübü üyesi olarak bende bu gayeyle katılmak istedim aranıza..
paylaşım ve sohbet topiğini de bulunca es geçmek istemedim :)
daha yeni tesettüre girdim 4ay oluyor fazla fotoğraf hacmim geniş değil :) :)
umarım becerebilmişimdir :)

resimdeki tuay karacanın özel tasarımı face de sayfası var :) sanırım resimdeki arkadaşın kendisi değil :)

nasıl yardım edebiliriz canım bir yerden başlamalısın bence

hoşgeldin :) çok yakışmış maşallah çok güzelsin ben de yeni kapandım

Arkadaslar kis indirimi ne kadar devam eder dersiniz?
Arkadasim alvina'dan 130TL ye uzun kislik pardesü almis.

Ben de uzun almayi düsünüyorum ama karar veremiyorum.:26:

esraguler masAllah ne kadar yakismis tesettür

Benim durumum bile yok bunlari sezonda almaya.
O yüzden simdi kis indirimi baslamisken alayim diyorum bir daha ki sene icin.
Özellikle etek ve pardesü düsünüyorum.
Ama elimde de sadece blli bir miktar var.
Bakalim ne yapicam bende bilmiyorum suan disari cikip bakmadim bile.
Sadece internette bir kac sayfaya baktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…