Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

canım benim almak istiyorsan al diyeceğim ama doğumdan sonraki kilonun ne olacağını bilemiyorsun canım ya
sen bilirsin tatlım istersen al ama doğumdan sonra alsan daha sağlıklı olur

ayy bu acı gerçeği duymak isteimyorum.aslında çok kilo almamıştım ama bugün aldığımın farkına vardım sanırım daha da alacağımı hiç düşünmediğim için böyle alışveriş heyecanı varken alayım diyordum

ben hamile kaldığım kilodan 6 kilo fazla verdim doğumdan ikiay sonra çöpkı olmuştum ama bünyeni bilemiyorsun ki
ben mesela kesin doğum kilosu üzerime yapışır diyordum ama hiç olmadığım kadar zayıfım hala
sen doğumdan sonra yap alışverişini canım zaten ihtiyacın olcak logusalık depresyonuna iyi geliyor

merhaba canım..elbisem geldi ve çoook güzelll ...üstüme tam oturdu o kadar rahat ki...

teşşekkür ederim.doğumdn sonra da yaza doğru kap vs alacağım inşalalh...

ilk defa elbise giyindim ve çok yakıştı hem de çok rahat

evet canım çok rahat o elbise ya benim de ilk elbisem o
doğumdan sonra kilolarını döküverrisin inşallah sonra ver elini alışverişşşşşşşşşşşş

merhaba,
ben hiç internetten alışveriş yapmadım,tesettür giyimde netten güvenli alışveriş yapabileceğim,iade - değişim konularında sorun çıkarmayacak site önerileri alabilirmiyim .

ben hiç internetten alışveriş yapmadım,tesettür giyimde netten güvenli alışveriş yapabileceğim,iade - değişim konularında sorun çıkarmayacak site önerileri alabilirmiyim .
cnm ben tesettür marka sitesinden yapıorum alışverişimi.. çok memnunum.. ama sezon fiyatları biraz pahalı haberin olsun da

düğün gününde beyaz giyme cnm ya.. gelinin hakkı beyazlar içinde olmak :) beyaz o gün geline mahsus olmalı bence...
diğer kıyafeti de açık söyleyeyim beğenmedim çooook daha güzel tesettür kıyafetleri var, bunlar senin elinde olanlar mı yoksa almayı düşündüklerin mi...

düğün gününde beyaz giyme cnm ya.. gelinin hakkı beyazlar içinde olmak :) beyaz o gün geline mahsus olmalı bence...
diğer kıyafeti de açık söyleyeyim beğenmedim çooook daha güzel tesettür kıyafetleri var, bunlar senin elinde olanlar mı yoksa almayı düşündüklerin mi...

Almayı düşünüyorum canım zaten diktiiricem ama beyazı tercih edersem model aynı renk farklı olcak heralde arkadaşım düğününe beyaz giyip gidersem ona en büyük kötülüğü yapmış olurum

ben beyazın modeli diorum o zaman...
bu modele, her renk yakışır ya..
ama ben olsam bordo diktiririm, altın sarısı da bi şal.. mmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…