- 6 Ocak 2012
- 518
- 33
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.581
ÇOK SAĞOL CANIM...bunu alayım o zaman
canım benimalmak istiyorsan al diyeceğim ama doğumdan sonraki kilonun ne olacağını bilemiyorsun canım ya
sen bilirsin tatlım istersen al ama doğumdan sonra alsan daha sağlıklı olur
ayy bu acı gerçeği duymak isteimyorum.aslında çok kilo almamıştım ama bugün aldığımın farkına vardım sanırım daha da alacağımı hiç düşünmediğim için böyle alışveriş heyecanı varken alayım diyordum
ben hamile kaldığım kilodan 6 kilo fazla verdim doğumdan ikiay sonra çöpkı olmuştum ama bünyeni bilemiyorsun ki
ben mesela kesin doğum kilosu üzerime yapışır diyordum ama hiç olmadığım kadar zayıfım hala
sen doğumdan sonra yap alışverişini canım zaten ihtiyacın olcak logusalık depresyonuna iyi geliyor
merhaba canım..elbisem geldi ve çoook güzelll ...üstüme tam oturdu o kadar rahat ki...
ayyyy canım benim çok sevindimm güle güle kullan inşallah
teşşekkür ederim.doğumdn sonra da yaza doğru kap vs alacağım inşalalh...
ilk defa elbise giyindim ve çok yakıştı hem de çok rahat
merhaba,
cnm ben tesettür marka sitesinden yapıorum alışverişimi.. çok memnunum.. ama sezon fiyatları biraz pahalı haberin olsun daben hiç internetten alışveriş yapmadım,tesettür giyimde netten güvenli alışveriş yapabileceğim,iade - değişim konularında sorun çıkarmayacak site önerileri alabilirmiyim .
Eki Görüntüle 858619 Eki Görüntüle 858620
Kızlar arkadaşımın düğünü olacak sizce hangisini almalıyım karasızım:44:
ben beyazın modeli diorum o zaman...düğün gününde beyaz giyme cnm ya.. gelinin hakkı beyazlar içinde olmak :) beyaz o gün geline mahsus olmalı bence...
diğer kıyafeti de açık söyleyeyim beğenmedimçooook daha güzel tesettür kıyafetleri var, bunlar senin elinde olanlar mı yoksa almayı düşündüklerin mi...
Almayı düşünüyorum canım zaten diktiiricem ama beyazı tercih edersem model aynı renk farklı olcak heralde arkadaşım düğününe beyaz giyip gidersem ona en büyük kötülüğü yapmış olurum
merhabalar arkadaşlar bunlarda benim modellerim,kendi üstümde deniyorum hepsini:=) türkiye içine ücretsiz gönderim mevcut bilginiz olsun.sevgiler
Eki Görüntüle 876864 Eki Görüntüle 876865 Eki Görüntüle 876866 Eki Görüntüle 876867 Eki Görüntüle 876868 Eki Görüntüle 876869 Eki Görüntüle 876870 Eki Görüntüle 876871 Eki Görüntüle 876872 Eki Görüntüle 876873 Eki Görüntüle 876874 Eki Görüntüle 876865