- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.541
uzun zamandır yazmıyordum,
herkese merhaba kızlar
öncelikle artık kamuda başörtü yasağının kalkması beni çok sevindirdi,
şuanda memuriyete başlamasamda,başladığımda bu şekilde başlayacak olmak beni mutlu etti.
sizler adına da çok sevindim.
hepimize hayırlı olsun
sezin hanım konusunda delikıza tamamen katılıyorum.
burası blog tanıtım topiği değil.
günlük giydiklerimizi veya aldıklarımızı paylaştığımız ya da birbirimize öneride bulunduğumuz bi topik.
blogunuzun tanıtımını yapmak yerine fotoları burda paylaşmanız çok zor olmasa gerek-ki forum kuralları açısından da doğru olan budur-
benim anladığım yeni bir blogunuz var ve belli bir takip kitlesi oluşturmaya çalışıyorsunuz ve bunun içinde sürekli blog yazılarınızdan bahsediyorsunuz.
zira ilk yazdığınızdan beri bu böyle.
ilk başta normal paylaşım yapıp da sonradan ortamın samimiyetine güvenerek blogunuzdan bahsetseydiniz neysede,
böyle pat diye blog tanıtımıyla giriş yapmak çok da samimi gelmedi açıkçası.
herkese merhaba kızlar
öncelikle artık kamuda başörtü yasağının kalkması beni çok sevindirdi,
şuanda memuriyete başlamasamda,başladığımda bu şekilde başlayacak olmak beni mutlu etti.
sizler adına da çok sevindim.
hepimize hayırlı olsun
sezin hanım konusunda delikıza tamamen katılıyorum.
burası blog tanıtım topiği değil.
günlük giydiklerimizi veya aldıklarımızı paylaştığımız ya da birbirimize öneride bulunduğumuz bi topik.
blogunuzun tanıtımını yapmak yerine fotoları burda paylaşmanız çok zor olmasa gerek-ki forum kuralları açısından da doğru olan budur-
benim anladığım yeni bir blogunuz var ve belli bir takip kitlesi oluşturmaya çalışıyorsunuz ve bunun içinde sürekli blog yazılarınızdan bahsediyorsunuz.
zira ilk yazdığınızdan beri bu böyle.
ilk başta normal paylaşım yapıp da sonradan ortamın samimiyetine güvenerek blogunuzdan bahsetseydiniz neysede,
böyle pat diye blog tanıtımıyla giriş yapmak çok da samimi gelmedi açıkçası.