- 11 Aralık 2008
- 41
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.521
[/QUOTE]Gülperi hn, msjınızı aldım fakat henüz özel mesaj hakkım olmadığından burada cvplandırıyorum.
Beğenmenize çok sevindim. Artık blogumda üye olmanız için link ekledim. Takip edebilirsiniz. elbiselerin markalarını vs. özellikle belirtmiyorum yazımda ama merak edenler mail ile ulaşırlarsa mutlaka geri dönüyorum. Açıkçası marka gösterisi olan bloglara dönüşmekten ve gösteriş yaptığımı düşünülmesinden çekindğim için böyle bir yol izledim.
Elbisemin markası Aramiss ben istanbula tatile gittiğimde adını hatırlamadığım mağazadan aldım. Daha sonra etesettür internet satış mağazasında gördüm. Linki ekliyorum [u
Farklı modeller de var. Bende bi tane daha almamak için zor tutuyorum kendimiama azıcık daha ucuz olsaymış
şal bağlama ile ilgili inşallah ileride bir yazı hazırlayacağım.
Selam, dua ve sevgiyle kalın
Merhaba kizlar bugune kadar 10 tl eşarp alırim renk renk takarım derdim ama geçen bi tiwil ipek eşarp 30 tl alayim bari dedim aman allahım ne güzelmiş yıllardır ne çekmişim öyle ben dahada ucuz takmam sezon takip etmeye karar verdim sorum şu en güzel i tiwil ipek mi yoksa daha mı iyi diğer ipekler ...
kızlar mrb...
bu elbiseyi sipariş verdim nasıl sizce...
üst kısım biraz bol duracak bi beden büyüğünü aldım
Eki Görüntüle 820834
merhaba ben hamileyim ve ne giyineceğime karar veremedim.öereileriniz var mıdır ?internet sitelerinden mesela...
tuuba ve venn den alışveriş yapıp memnun kalamn varmı arkadaşlar ben bir kap aldım kumaşından hiç memnun değilim su bile leke gösteriyor.hep dikkat etcen yanii
sezin arkadaşım bloğun çok güzel de bu sayfa reklam sayfası değil yanlış anlama ama .
burada paylaşım yapmak amacımız sürekli bloglardan bahsedersek buranın tadı kaçar
resimleri de düzenleyerek ekleyebilirsin hepimizin eklediği gibi
arkadaşlar ben 9 yıllık memuriyet hayatımda bugün ilk kez örtümle girdim işyerine
tarifi imkansız duygular içerisindeyim
çok ama çok mutluyum
RABBİM sonunda bunu da nasip etti bizim gibi çalışırken örtüsünü çıkarmak zorunda kalanlara
RABBİM daim etsin inş
sezin arkadaşım bloğun çok güzel de bu sayfa reklam sayfası değil yanlış anlama ama .
burada paylaşım yapmak amacımız sürekli bloglardan bahsedersek buranın tadı kaçar
arkadaşlar ben 9 yıllık memuriyet hayatımda bugün ilk kez örtümle girdim işyerine
çok ama çok mutluyum
RABBİM sonunda bunu da nasip etti bizim gibi çalışırken örtüsünü çıkarmak zorunda kalanlara
RABBİM daim etsin inş
çok ama çok mutluyum
RABBİM daim etsin inş
Hayırlı olsun canım gözümüz aydın çok şükür gerçekten
Bu sıkıntıyı artık yaşamamak o kadar güzel ki.
Seninle aynı hisleri yaşıyorum, Allah bir daha açmak zorunda bırakmasın
ne güzel sana .ama ben 9 yıldır çok zorluklar yaşadım her yer bir olmuyorelhamdulillah arkadaşım hepimizin gözü aydın
ben öğretmenim geçen marttan beri açmıyordum açmıcaktım da kararlıydım Rabbime şükür beklediğimiz oldu
Hayırlı olsun canım gözümüz aydın çok şükür gerçekten
Bu sıkıntıyı artık yaşamamak o kadar güzel ki.
Seninle aynı hisleri yaşıyorum, Allah bir daha açmak zorunda bırakmasın
aslında burada hep yazıyorum nerden aldık fiyatı ne vs. sanırım gözünden kaçmışslm arkadaşlar bence ilk sayfaya tesettürlüler için alısveriş yerleri veya siteleri ile ilgili bişeyler yazsak kim neyi nerden almıs ne kadara almış bilgimiz olur
çok kötü bi durum cidden. bende yeni atandıgımda okdar büyük bir korku vardıki içimde..
üniversitelerde türban serbest olunca gidip kamuda açmak çok zor bir düşündeydi
ben 2aylık memurum. hiç açmadım. eğitim birsene üye olduk..
şimdi tabi en yasal hakkımızın olması çok ama çok güzel bi drum..