- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.162
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.501
Hayırlı olsun cnm bende 18 de kapandı şimdi 25 yaşındayım bi Müslüman zekatını verdiği muhtaçlara yardım ettiği sürece imkanı varsa şayet parasına acımamalı bence. Müslüman tabiki pahalı kıyafet giyer pahalı evde oturur herseyin en iyisini hakeder. Bende armine ve tekbir dışında esarbım yok pek.amac hava atmak mı asla. Seviyorum beğeniyorum 10 liralık bi eşarbı beğensem onu da alır takarım. Ama bi eşarbı kıyafeti beğenmişsek imkanım varsa alırım. Yoksa daha uygurunu araştırırım. Senin düşüncen abes değil cnm. Bu işler böyledir.ne mutlu ki sana erken kapanmışsın , ne güzel ya maşallah.. aynı beni anlatmışsın demek ki herkes aynı yollardan geçiyo. dolabımı yenilerken annem bilekte biten kap al dedi ben dizde biten aldım ,daha uzun tunik al dedi kalçamı kapatıcak kadar aldımşu anlık böyleyim işte nefsimi yenebilmiş değilimm ama zamanla alışıcam inş zaten şu an sokağa çıktığımda alnımda sanki bu kız yeni tesettüre girdi yazıyo gibi herkes bana bakıyo gibi geliyo işte zamana bıraktım bakalım inş ben de dört dörtlük tesettürlü olurum rabbimin izniyle
ama ben o kadın kdr güzel değilimbana eşarp hiç yakışmıyo ztnn Allah izin verir kapanırsm şal yapıcm hepp amaa bu sene üniv. kazandmm kapanmak istiyorum ama üniv. engelll olur mu acaba :26: ?
kızlar ben 4 yıldır kapalıyım 1 çocuk sahibi 27 yaşında çalışan bir bayanım, ööğretmenim aslında
ilk kapandığımda tunik falan giyiyodum daha çok
geçen yıl etek gömlek aldım bir tane de kap aldım şimdi 2 oldu
kapım olmadan çıkamıyorum dışarıya kendimi iyi hissettmiyorum
bi kap daha almayı düşünüyorum acaba kap yerine pardesü ya da ferace mi alsam
ne yapıcam bilemedim pardesü giyebilir miyim emin değilim kaplarım topuğumdan iki karış bile olmayan bi mesafede yani uzunlar
fikirlerinizi rica etsem ?
merhaba arkadaşlar, topiğinizi yeni farkettim..
çok iyi olmuş böyle bi topik ellerinize sağlık...
benim de eşim pardesü giymemi istiyor ama ben yaşımı büyük gösterek düşüncesiyle istemiyorum.kap giy bari dedi en son..onu kırmak da istemiyorum ama düşünceme de saplanıp kaldım..bir de omuzlarım geniş kaplarda da hep vatka var sırıtacak gibime geliyor..
sizce nasıl bi model seçmeliyim,kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum..
bende tunik ve gömleklerle kendimi rahatsız hissetmeye başladım bu sonbaharda kap giymeye başlayacağım..
ümraniyede cok güzel bir yer keşfettim..fiyatlarıda cok uygun
bende tunik ve gömleklerle kendimi rahatsız hissetmeye başladım bu sonbaharda kap giymeye başlayacağım..
ümraniyede cok güzel bir yer keşfettim..fiyatlarıda cok uygun
size sormak istiyorum .....bence bu tesetture daha uygun yahut şu gıyım tarzıda tesetture uygun olabılır deme hakkına sahipmıyız.
Bize bu hakkı kim veriyo...ayetlerde bariz bir şekilde örtü bellıyken bizim ayete ilave hakkımız varmı?
Merhaba kizlar bugune kadar 10 tl eşarp alırim renk renk takarım derdim ama geçen bi tiwil ipek eşarp 30 tl alayim bari dedim aman allahım ne güzelmiş yıllardır ne çekmişim öyle ben dahada ucuz takmam sezon takip etmeye karar verdim sorum şu en güzel i tiwil ipek mi yoksa daha mı iyi diğer ipekler ...
ben kapta feracede giyiyorum,ikiside gayet şık,ferace çok rahat oluyor yandan bağlamalılar...kızlar ben 4 yıldır kapalıyım 1 çocuk sahibi 27 yaşında çalışan bir bayanım, ööğretmenim aslında
ilk kapandığımda tunik falan giyiyodum daha çok
geçen yıl etek gömlek aldım bir tane de kap aldım şimdi 2 oldu
kapım olmadan çıkamıyorum dışarıya kendimi iyi hissettmiyorum
bi kap daha almayı düşünüyorum acaba kap yerine pardesü ya da ferace mi alsam
ne yapıcam bilemedim pardesü giyebilir miyim emin değilim kaplarım topuğumdan iki karış bile olmayan bi mesafede yani uzunlar
fikirlerinizi rica etsem ?
merhaba arkadaşlar, topiğinizi yeni farkettim..
çok iyi olmuş böyle bi topik ellerinize sağlık...
benim de eşim pardesü giymemi istiyor ama ben yaşımı büyük gösterek düşüncesiyle istemiyorum.kap giy bari dedi en son..onu kırmak da istemiyorum ama düşünceme de saplanıp kaldım..bir de omuzlarım geniş kaplarda da hep vatka var sırıtacak gibime geliyor..
sizce nasıl bi model seçmeliyim,kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum..
başörtüyü hangi marka aldınız fiyatı gayet uygunmuş
tivil ipek çok rahatmış herkes öyle diyor ama ben hiç takmadım bana mat geliyor
ben sura ipek kullanıyorum,asil duruyor ve daha parlak olduğu için hoşuma gidiyor...