Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Hayırlı olsun cnm bende 18 de kapandı şimdi 25 yaşındayım bi Müslüman zekatını verdiği muhtaçlara yardım ettiği sürece imkanı varsa şayet parasına acımamalı bence. Müslüman tabiki pahalı kıyafet giyer pahalı evde oturur herseyin en iyisini hakeder. Bende armine ve tekbir dışında esarbım yok pek.amac hava atmak mı asla. Seviyorum beğeniyorum 10 liralık bi eşarbı beğensem onu da alır takarım. Ama bi eşarbı kıyafeti beğenmişsek imkanım varsa alırım. Yoksa daha uygurunu araştırırım. Senin düşüncen abes değil cnm. Bu işler böyledir.

kızlar ben 4 yıldır kapalıyım 1 çocuk sahibi 27 yaşında çalışan bir bayanım, ööğretmenim aslında
ilk kapandığımda tunik falan giyiyodum daha çok
geçen yıl etek gömlek aldım bir tane de kap aldım şimdi 2 oldu
kapım olmadan çıkamıyorum dışarıya kendimi iyi hissettmiyorum
bi kap daha almayı düşünüyorum acaba kap yerine pardesü ya da ferace mi alsam
ne yapıcam bilemedim pardesü giyebilir miyim emin değilim kaplarım topuğumdan iki karış bile olmayan bi mesafede yani uzunlar
fikirlerinizi rica etsem ?

ama ben o kadın kdr güzel değilim bana eşarp hiç yakışmıyo ztnn Allah izin verir kapanırsm şal yapıcm hepp amaa bu sene üniv. kazandmm kapanmak istiyorum ama üniv. engelll olur mu acaba :26: ?

Eğer kapanmaya gerçekten niyetliysen üniversiteye başlamadan kapanmanı tavsiye ederim. Arkadaş gurubunu da ona göre kurarsın..Başladıktan sonra kapanırsan daha çok zorlanabilirsin..

Benim üniv. başladığım senede başörtüsü serbest değildi, ama şapka takabiliyorduk. Ben şapkayla girip çıktım hep,2 arkadaşım daha vardı onlar tamamen açıyorlardı başını. Bir tanesi bu durumdan rahatsız oldu, bende açmak istemiyorum aslında,okula başlarken şapkalı girilebildiğini bilmiyordum fln dedi. Bende ee tamam o zaman artık biliyorsun,şapka takabilirsin dedim.. Verdiği tepki " Aslında doğru söylüyorsun ama herkes beni böyle tanıdı, nasıl kapatcam şimdi" falan dedi. Düşün bunu diyen gerçek hayatta kapalı bir arkadaş.
Nefsi ona hoş göstermedi ve gerçektende 2 yıl boyunca açık girip çıktı.Sonra hatta başörtüsü yasağı kalktı ben başörtülü girmeye başladım, ilk 1 hafta bu yine açık girip çıktı. Sonradan Allah'tan kapattı.

Yani diyeceğim şu ki gerçekte kapalı olanlar bile nefislerine uyup, üniversite hayatlarında zorlanabiliyorlar. Sen en iyisi başlamadan kapan, bütün arkadaşların seni öyle tanısın. Hem şeytanda seninle uğraşmaz Allah'ın izniyle

merhabalar
ben açığım ama umreye gitmek için ferace almıştım o da kısmet olmadı hoş
yazın ferace almanızı tavsiye ederim. incecik kumaşı ile çok rahat ferah ferah gezersiniz :128:

merhaba arkadaşlar, topiğinizi yeni farkettim..
çok iyi olmuş böyle bi topik ellerinize sağlık...
benim de eşim pardesü giymemi istiyor ama ben yaşımı büyük gösterek düşüncesiyle istemiyorum.kap giy bari dedi en son..onu kırmak da istemiyorum ama düşünceme de saplanıp kaldım..bir de omuzlarım geniş kaplarda da hep vatka var sırıtacak gibime geliyor..
sizce nasıl bi model seçmeliyim,kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum..

canım benim de omuzlarım biraz geniş ama gayet güzel duruo kaplarım üzerimde
bence önyargılı olma git bi iki kap dene emimin üzerine uygun bisürü bulacaksın
hem geniş omuzlular daha güzel taşıo şaka bi yana bence olur dene bakalım

bende tunik ve gömleklerle kendimi rahatsız hissetmeye başladım bu sonbaharda kap giymeye başlayacağım..
ümraniyede cok güzel bir yer keşfettim..fiyatlarıda cok uygun

bende tunik ve gömleklerle kendimi rahatsız hissetmeye başladım bu sonbaharda kap giymeye başlayacağım..
ümraniyede cok güzel bir yer keşfettim..fiyatlarıda cok uygun

merhaba. sn. Julietta acaba buradan magazanın adını yazabılırmısınız. Merak ettım acıkcası.Ucuz derken ne kadara neler aldınız acaba yazarsanız sevınırım.Yada mesaj atabılırsenız bana oda olur.İyı gunlerde kullanın....

Teşekkurler

Merhaba kizlar bugune kadar 10 tl eşarp alırim renk renk takarım derdim ama geçen bi tiwil ipek eşarp 30 tl alayim bari dedim aman allahım ne güzelmiş yıllardır ne çekmişim öyle ben dahada ucuz takmam sezon takip etmeye karar verdim sorum şu en güzel i tiwil ipek mi yoksa daha mı iyi diğer ipekler ...

Hakkınsa sahibiz. Allah Kuran'da der ki: ''Apaçık ayetlerimizden anlamıyormusunuz?'' Apaçık ayetleri herkes anlıyor.
İslam dini belli bir kabilenin dini değildir. Tüm dünyanın, hatta uzayın son ahir zaman dinidir. Arabistan Yarımadası'dan öyle örtünülür, Kuzey Kutbu'na yakın yaşam yerlerinde ise postla tesettür yapılır. Şu kumaştan ötünecen diye bir ayet yoktur. Ama o kumaşı veya o moda tazını üreten fabrikayı zengin edelim diye fetva verenler de cehennemden çıkmasınlar

başörtüyü hangi marka aldınız fiyatı gayet uygunmuş
tivil ipek çok rahatmış herkes öyle diyor ama ben hiç takmadım bana mat geliyor
ben sura ipek kullanıyorum,asil duruyor ve daha parlak olduğu için hoşuma gidiyor...

ben kapta feracede giyiyorum,ikiside gayet şık,ferace çok rahat oluyor yandan bağlamalılar...

ben aldığım bütün eşyaların vatkalarını söker öyle giyerim,modelinde hiçbir bozulmada olmaz
sizde böyle yapabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:

ital miş marka bilindik değil leparis markası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…