- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.162
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.501
Hayırlı olsun cnm bende 18 de kapandı şimdi 25 yaşındayım bi Müslüman zekatını verdiği muhtaçlara yardım ettiği sürece imkanı varsa şayet parasına acımamalı bence. Müslüman tabiki pahalı kıyafet giyer pahalı evde oturur herseyin en iyisini hakeder. Bende armine ve tekbir dışında esarbım yok pek.amac hava atmak mı asla. Seviyorum beğeniyorum 10 liralık bi eşarbı beğensem onu da alır takarım. Ama bi eşarbı kıyafeti beğenmişsek imkanım varsa alırım. Yoksa daha uygurunu araştırırım. Senin düşüncen abes değil cnm. Bu işler böyledir.ne mutlu ki sana erken kapanmışsın , ne güzel ya maşallah.. aynı beni anlatmışsın demek ki herkes aynı yollardan geçiyo. dolabımı yenilerken annem bilekte biten kap al dedi ben dizde biten aldım ,daha uzun tunik al dedi kalçamı kapatıcak kadar aldım şu anlık böyleyim işte nefsimi yenebilmiş değilimm ama zamanla alışıcam inş zaten şu an sokağa çıktığımda alnımda sanki bu kız yeni tesettüre girdi yazıyo gibi herkes bana bakıyo gibi geliyo işte zamana bıraktım bakalım inş ben de dört dörtlük tesettürlü olurum rabbimin izniyle