Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Kızlar daha önceki mesajımda, yeni tesettürlüler için önerilerde kot elbiselerin rahatlığından bahsetmiştim. Çok şükür bugün kombin fotolarını ve yazımı yayınladım.buradaki linkten okuyabliriniz. [url=
Fotoların boyutları ve sayısı fazla olduğundan dolayı burada paylaşmam mümkün değil. bu nedenle bloguma bekliyorum. İnşallah ben de birilerinin tesettürü sevmesine gayet şık olunabileceğini algısının oluşmasına vesile olurum.

Kombin önerilerimle yardımcı olursam ne mutlu bana :) :KK16:

Selam, dua ve sevgiyle kalın

Son düzenleyen: Moderatör:
Gülperi hn, msjınızı aldım fakat henüz özel mesaj hakkım olmadığından burada cvplandırıyorum.

Beğenmenize çok sevindim. Artık blogumda üye olmanız için link ekledim. Takip edebilirsiniz. elbiselerin markalarını vs. özellikle belirtmiyorum yazımda ama merak edenler mail ile ulaşırlarsa mutlaka geri dönüyorum. Açıkçası marka gösterisi olan bloglara dönüşmekten ve gösteriş yaptığımı düşünülmesinden çekindğim için böyle bir yol izledim.

Elbisemin markası Aramiss ben istanbula tatile gittiğimde adını hatırlamadığım mağazadan aldım. Daha sonra etesettür internet satış mağazasında gördüm. Linki ekliyorum [ur
Farklı modeller de var. Bende bi tane daha almamak için zor tutuyorum kendimi:KK17: ama azıcık daha ucuz olsaymış :KK34:
şal bağlama ile ilgili inşallah ileride bir yazı hazırlayacağım.

Selam, dua ve sevgiyle kalın[/QUOTE]

Gülperi hn, msjınızı aldım fakat henüz özel mesaj hakkım olmadığından burada cvplandırıyorum.

Beğenmenize çok sevindim. Artık blogumda üye olmanız için link ekledim. Takip edebilirsiniz. elbiselerin markalarını vs. özellikle belirtmiyorum yazımda ama merak edenler mail ile ulaşırlarsa mutlaka geri dönüyorum. Açıkçası marka gösterisi olan bloglara dönüşmekten ve gösteriş yaptığımı düşünülmesinden çekindğim için böyle bir yol izledim.

Elbisemin markası Aramiss ben istanbula tatile gittiğimde adını hatırlamadığım mağazadan aldım. Daha sonra etesettür internet satış mağazasında gördüm. Linki ekliyorum [u
Farklı modeller de var. Bende bi tane daha almamak için zor tutuyorum kendimi:KK17: ama azıcık daha ucuz olsaymış :KK34:
şal bağlama ile ilgili inşallah ileride bir yazı hazırlayacağım.

Selam, dua ve sevgiyle kalın
[/QUOTE]

merhaba ben hamileyim ve ne giyineceğime karar veremedim.öereileriniz var mıdır ?internet sitelerinden mesela...

Merhaba kizlar bugune kadar 10 tl eşarp alırim renk renk takarım derdim ama geçen bi tiwil ipek eşarp 30 tl alayim bari dedim aman allahım ne güzelmiş yıllardır ne çekmişim öyle ben dahada ucuz takmam sezon takip etmeye karar verdim sorum şu en güzel i tiwil ipek mi yoksa daha mı iyi diğer ipekler ...

ipek eşarp ve şal gibisi yok :KK16:
ben oldum olası ipek kullandım,hem twillerim var hem suralarım.
suraları daha çok özel günlerde kullanıyorum malum daha parlak ve akışkan,normal gün için bana abartılı geliyor nedense.
twill ipeklerse hem duruşu yönünden hemde rahatlık açısından çok ideal.
bende pierre cardin,aker,carvella twilleri var.
pierre cardinin twilli biraz daha kalın diğerlerine göre,kışlık gibi sanki,
ama akerinkiler harika hem incecik kumaşı var hem de çok rahat.
carvella ithal bir marka ve diğerlerine göre daha uygun ben carvellayı 45 e almıştım.
aker 60,pierre cardinde 55 di.
siz gene çok ucuz almışsınız.
facebookta '' eşarp modelleri'' diye aratın orada harika ithal twill ipekler var,üstelik fiyatlarda bayağı uygun.

bunun dışında eğer çok klasik giyinen biriysen sura ipekler uygun.
fakat yapma kolaylığı ve rahatlık bakımından kesinlikle twill derim.
kışın kar falan yağdığında suralar fos diye sönerken,twiller dim dik ayakta kalıyor :KK9: :KK53:
her ikisininde yeri başka tabi.

kızlar mrb...
bu elbiseyi sipariş verdim nasıl sizce...
üst kısım biraz bol duracak bi beden büyüğünü aldım
$625508_223437594486359_1022135918_n.jpg

Merhaba Kelebeeek Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Özel Sorularınız varsa gmail hesabıma mail atabilirsin. Uemail] Çünkü henüz 50 msj atmadığımdan size ancak buarada yazabiliyorum :KK43:
Mailimi daha sık kullanıyorum dolayısıyla daha hızlı geri dönerim.
Bu arada Çok teşekkürler beğenmene sevindim :)
Öncelikle çok kıyafet almamıza gerek yok. Aksesuar, şal, çanta gibi değişiklikler ile tamamen farklı görüntü katarsın. ben fotolarda daha çok bunu anlatmaya çalışıyorum. Farklı şallarla, kemer ayakkabı çanta ile başka bir kıyafet gibi oluyor.

İstersen sevdiğin bir kaç kıyafetin fotosunu mailime gönder, yada buraya ekle sana fikir vermeye çalışırım. Yardım edebilirsem ne mutlu bana. :nazar:

merhaba ben hamileyim ve ne giyineceğime karar veremedim.öereileriniz var mıdır ?internet sitelerinden mesela...[/QUOTE]

Merhaba SerHatice,

Ben her zaman israfa kaşı olduğumdan bir dönem için kullanıp bir kenarda duracak şeylere para vermeyi hiç sevmiyorum. Daha henüz hamileliği tatmadım :) ama eğer bir gün hamile kalırsam, Sadece evde giymek için LCW ve defctodaki tshirtleri alabilirim birde hamile pantolonu alırım.. bebişi sıkıp rahatsız etmek istemeyi :KK49:

Bunun haricinde dış giysi olarak önümüz kış kaban için kesinlikle pelerin kaban al derim. Bulamazsan dikitirebilirsin. Pelerin omuzdan itibaren açıldığından göbiş rahat eder ve doğum sonrasıda rahat rahat kullanabilirsin.
Bol geniş tunikler var, yarasa kollu gibi brkaç beden büyüğünü aldığında yarasa kollu kıyafetlerde sıkıntı olmaz. Doğum sonrası da kemer ile kullanırsın. böylece hiç bir kıyafetin heba olmaz :KK66:
blogumda bunun içinde bir yazı hazırlarım önümüzdeki hafta, görsellerle daha anlaşılır olur.

Sevgiler. Allah hayırl, sağlıklı sıhhatli ve salih bir evlat olmasını nasip etsin inşallah :KK34:

Günün kombini Floral ve Yeni hobim kanaviçe, evlilik yıl dönümü hediye önerisi yazımı yayınladım.
siz yazılarımı okuyup, size fikir verebildiğimi gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki :KK16: şimdiye kadar çalıştığımdan bir şey üretmeden yararlı olamadan duramıyorum. veee hiç bir akrabamızın olmadığı şehirde sizinle birşeyler paylaşmak çok iyi geliyor bana.. İyiki varsınız canlar :KK34:

bu sezonun trendi çiçekler, kırmızı bordo zarifliği yeşili de unutmamak lazım. Heryerde ekose modası da başlasa da ben tesettürde yakıştıramadım. niyeyse bana tesettürlü kıyafetlerin hepsi, zarif, şık, asil, minimal tarz olmalı gibi geliyor. Sevmedim ekoseyi. Erkek ceketlerinde falan hoş da biz de :44: bilemedim.

Sevgiler herkese :)

merhaba ben hamileyim ve ne giyineceğime karar veremedim.öereileriniz var mıdır ?internet sitelerinden mesela...

Merhaba SerHatice,

Ben her zaman israfa kaşı olduğumdan bir dönem için kullanıp bir kenarda duracak şeylere para vermeyi hiç sevmiyorum. Daha henüz hamileliği tatmadım :) ama eğer bir gün hamile kalırsam, Sadece evde giymek için LCW ve defctodaki tshirtleri alabilirim birde hamile pantolonu alırım.. bebişi sıkıp rahatsız etmek istemeyi :KK49:

Bunun haricinde dış giysi olarak önümüz kış kaban için kesinlikle pelerin kaban al derim. Bulamazsan dikitirebilirsin. Pelerin omuzdan itibaren açıldığından göbiş rahat eder ve doğum sonrasıda rahat rahat kullanabilirsin.
Bol geniş tunikler var, yarasa kollu gibi brkaç beden büyüğünü aldığında yarasa kollu kıyafetlerde sıkıntı olmaz. Doğum sonrası da kemer ile kullanırsın. böylece hiç bir kıyafetin heba olmaz :KK66:
blogumda bunun içinde bir yazı hazırlarım önümüzdeki hafta, görsellerle daha anlaşılır olur.

Sevgiler. Allah hayırl, sağlıklı sıhhatli ve salih bir evlat olmasını nasip etsin inşallah :KK34:[/QUOTE]
çok teşeşkür ederim.:KK34:

tuuba ve venn den alışveriş yapıp memnun kalamn varmı arkadaşlar ben bir kap aldım kumaşından hiç memnun değilim su bile leke gösteriyor.hep dikkat etcen yanii

tuuba ve venn den alışveriş yapıp memnun kalamn varmı arkadaşlar ben bir kap aldım kumaşından hiç memnun değilim su bile leke gösteriyor.hep dikkat etcen yanii

su hepsinde leke bırakıyor ki zaten... markayla pek ilgisi yok...

Yeni Yazımı bloga ekledim kızlar. Takip eden arkadaşlara duyurulur.

Bahar kombin önerisi, Davet& düğün kombinleri 2. part yüklendi. [ okuyabilirsiniz. Resimlerin kalitesi bozulduğundan buraya ekleyemiyorum..
Selam, dua ve sevgiyle kalın..

Yeni Yazımı bloga ekledim kızlar. Takip eden arkadaşlara duyurulur.

Bahar kombin önerisi, Davet& düğün kombinleri 2. part yüklendi. [u[/url] okuyabilirsiniz. Resimlerin kalitesi bozulduğundan buraya ekleyemiyorum..
Selam, dua ve sevgiyle kalın..

sezin arkadaşım bloğun çok güzel de bu sayfa reklam sayfası değil yanlış anlama ama .
burada paylaşım yapmak amacımız sürekli bloglardan bahsedersek buranın tadı kaçar
resimleri de düzenleyerek ekleyebilirsin hepimizin eklediği gibi

arkadaşlar ben 9 yıllık memuriyet hayatımda bugün ilk kez örtümle girdim işyerine
tarifi imkansız duygular içerisindeyim
çok ama çok mutluyum
RABBİM sonunda bunu da nasip etti bizim gibi çalışırken örtüsünü çıkarmak zorunda kalanlara
RABBİM daim etsin inş

sezin arkadaşım bloğun çok güzel de bu sayfa reklam sayfası değil yanlış anlama ama .
burada paylaşım yapmak amacımız sürekli bloglardan bahsedersek buranın tadı kaçar

arkadaşlar ben 9 yıllık memuriyet hayatımda bugün ilk kez örtümle girdim işyerine
çok ama çok mutluyum
RABBİM sonunda bunu da nasip etti bizim gibi çalışırken örtüsünü çıkarmak zorunda kalanlara
RABBİM daim etsin inş

Hayırlı olsun canım gözümüz aydın çok şükür gerçekten:KK16:
Bu sıkıntıyı artık yaşamamak o kadar güzel ki.
Seninle aynı hisleri yaşıyorum, Allah bir daha açmak zorunda bırakmasın:KK16:

çok ama çok mutluyum
RABBİM daim etsin inş

elhamdulillah arkadaşım hepimizin gözü aydın
ben öğretmenim geçen marttan beri açmıyordum açmıcaktım da kararlıydım Rabbime şükür beklediğimiz oldu:nazar:

slm arkadaşlar bence ilk sayfaya tesettürlüler için alısveriş yerleri veya siteleri ile ilgili bişeyler yazsak kim neyi nerden almıs ne kadara almış bilgimiz olur

çok ama çok mutluyum
RABBİM daim etsin inş

çok kötü bi durum cidden. bende yeni atandıgımda okdar büyük bir korku vardıki içimde..
üniversitelerde türban serbest olunca gidip kamuda açmak çok zor bir düşündeydi
ben 2aylık memurum. hiç açmadım. eğitim birsene üye olduk..
şimdi tabi en yasal hakkımızın olması çok ama çok güzel bi drum..

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

elhamdulillah arkadaşım hepimizin gözü aydın
ben öğretmenim geçen marttan beri açmıyordum açmıcaktım da kararlıydım Rabbime şükür beklediğimiz oldu:nazar:
ne güzel sana .ama ben 9 yıldır çok zorluklar yaşadım her yer bir olmuyor
benim ortamım çok kötüydü
ama çok şükür sonunda muradımıza erdik:nazar:

slm arkadaşlar bence ilk sayfaya tesettürlüler için alısveriş yerleri veya siteleri ile ilgili bişeyler yazsak kim neyi nerden almıs ne kadara almış bilgimiz olur
aslında burada hep yazıyorum nerden aldık fiyatı ne vs. sanırım gözünden kaçmış :KK1:
çok kötü bi durum cidden. bende yeni atandıgımda okdar büyük bir korku vardıki içimde..
üniversitelerde türban serbest olunca gidip kamuda açmak çok zor bir düşündeydi
ben 2aylık memurum. hiç açmadım. eğitim birsene üye olduk..
şimdi tabi en yasal hakkımızın olması çok ama çok güzel bi drum..

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

sendikaya üye olmakla olsa keşke ama maalesef,tamamen çalıştığın kuruma amirine vs .bağlı bu işler
RABBİM herkesi vicdanlı amirlerle karşılaştırsın
hepinize teşekkürler :KK16:

X