- 29 Haziran 2012
- 582
- 4
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.481
kızlarr bende kAPanmak istiyorum..... ama eşarp bağlama şekline kaarar veremedm selam filmini izlemişsnzdir ordaki zehra hocanınn şall bağlama sitili nasıl sizce bende öyle yapmak istiyorummm :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr bende kAPanmak istiyorum..... ama eşarp bağlama şekline kaarar veremedm selam filmini izlemişsnzdir ordaki zehra hocanınn şall bağlama sitili nasıl sizce bende öyle yapmak istiyorummm :26:
evet ordaki kadın gerçekten çok güzeldi. Eşarp şekli de çok hoştu :)
Bağlayabilirsin bence öyle :)
İçinde varsa kapan canım. daha fazla günaha girme :)
Bu arada tavsiye ; Şallar hem şık hem de rahat oluyorr :)
Sorun olursa yardımcı olabilirim canım :)
ama ben o kadın kdr güzel değilim bana eşarp hiç yakışmıyo ztnn Allah izin verir kapanırsm şal yapıcm hepp amaa bu sene üniv. kazandmm kapanmak istiyorum ama üniv. engelll olur mu acaba :26: ?
yaşıt sayılırız ben de üni hazırlanıyorumm :)
Saçmalama hiç engel olurmuymuş eşarp üniye :) Hem önümüz açıldı. Daha da açılacak Allahın izniyle :)
Merak etme, ben de yakıştırmıyorum bazen şalları eşarparı kendime. Güzel bulmuyorum falan deneye deneye olucak canım hiç merak etme :)
bu sene kapanmak senin için tam bir milad olur bence canım. Tam üniye başlayacaksın falan. :)
düşünmüyoda değilim çok istiyorumm ama üniv. den korkuyorumm ingilizce öğretmenliği okuyacğmm :26: desteğin için çok sağol Allah razı olsun.... sen kapalımısın cnm ?
düşünmüyoda değilim çok istiyorumm ama üniv. den korkuyorumm ingilizce öğretmenliği okuyacğmm :26: desteğin için çok sağol Allah razı olsun.... sen kapalımısın cnm ?
cnım merhaba,
ben de ingilizce öğretmeniyim merak etme ünilerde problem yok artık sen kendinden eminsen kapan derim sana
ama kendini iyi dinle daha sonra karar ver
Rabbim nasip etsin inşaallah güzel kardeşim sana da
ben de tereddütlüydüm ilk zamanlar ama kapanınca iyiki de kapanmışım şükürler olsun dedim hep
şimdi artık okullarda da kapalı giriyoruz derslere önümüz açıldı elhamdülillah
aynen bende senın gıbıydım 1 yıl oldu kapanalı. ınsanlar din değiştirmişim gibi davranıolardı bıde kımse benden beklemıodu sanırım ama Rabbım nasıp ettı ve oldu cok sukur ıykıde olmus. ınan o tepkıler sadce en fazla bır ay olur. herkes benım adıma sevındı cok yakısmıs dedı bende hep mutlu oldum cok ama cok guzel bı duygu senı cok ıyı anlıyorum ama emın ol ıykı kapanmısım dersın :)ne gzl çok şanslısınızzz :) bende kapanmayı çok istiyorumm amaaa insanların bakışları beni çok geriyooo
arkadaşlar nerelerdesinizz :) hadi bu topiği canlandıralım biraz.
mesela şeytanı henüz yenebilmiş olan bu arkadaşınıza yardım eder misiniz :) ben ipek şalları çok beğeniyorum ve ipekten başka takmak istemiyorum ama takdir edersiniz kii ipek olanların fiyatlarda baya uçuk. şöyle makul fiyatlara ipek şal bulabileceğim bi site mağaza marka vs. bilen varsa öneride bulunabilir mii
Valla canım geçen annem bi tane ipek şal almış, kızdım, dedim o kadar para verilir mi bir şala.. Bana çok yanlış geliyor. Tabi insana çekici gelmiyor değil ama şöyle bir düşününce dedim ki Rabbimiz için, ona layık olmak için uğraşıyorsak şayet bize yakışmaz. Hem bu dünyada birileri bunca sıkıntı,yokluk çekerken ben niye daha uygun bir örtü takmayayım ki diye düşünürsen bence bunu aşabilirsin :)
Ben SefaMerve'yi tercih ediyorum, benim vazgecilmezim. En fazla 20 liraya çok güzel şallar alıyorum ve kimsede de olmayan,farklı modeller oluyor. Ankarada Kızılay'da bildiğim güzel yerler var, sosyete pazarında çok güzel şallar var. 10 liraya mükemmel eşarplar aldım geçen. Düğüne takıcam. Bi taktım geçen herkes diyor bu nasıl güzel bir eşarp,nereden aldın.. :) Yani illa pahalı olması gerekmez elbette bir kaç çok kaliteli bulunsun elinin altında, özel günlerine saklarsın :)
ah canım çok doğru söylüyosun ama nefis bu işte çok zor yeniliyo.ben 20 yaşındayım ve henüz yeni kapandım. yanlış ama ben hala bi çok güzel görünme çabasındayım bilmiyorum ki zamanla geçer belki bu istek.. armineden 3 tane ipek şal aldım ama kırk takla attım anneme aldırana kadar . o da dedi zaten bayramda düğünde takarsın başka da yok sana diye ailem de çok karşı israfa müsrifliğe insanoğlu işte hep en iyisini istiyo. ama sen dediklerinde çook haklısın canımcım
Hayırlı olsun o zaman :) Bende 20 yaşındayım tatlım kapanalı 3 sene oldu :) Malesef dört dörtlük olamıyoruz, hala dünyevi şeylerle ilgiyi alakayı bende tam olarak kesebilmiş değilim. Gençlik duyguları işte insanın güzel giyinesi,süslenesi,rengarenk şallar takası geliyor bazen. Ama inan zamanla o arzularda köreliyor. Mesela başlarda pantolon tunik giyerken hep şimdi kaplar,etekler,elbiseler giyiyorum ve pantolon giyince huzursuz hissediyorum. Ah bi en dogrusunu yapabilsek.. Ama inşallah tez zamanda en dogru sekilde giyiniriz canım.
Sen şimdi bi yeni kapanmanın keyfini çıkar bakalım, tak o güzel şalları,eşarpları :) Zamanla o kadar fikirlerin değişiyor ki zaten.. :)
ne mutlu ki sana erken kapanmışsın , ne güzel ya maşallah.. aynı beni anlatmışsın demek ki herkes aynı yollardan geçiyo. dolabımı yenilerken annem bilekte biten kap al dedi ben dizde biten aldım ,daha uzun tunik al dedi kalçamı kapatıcak kadar aldım şu anlık böyleyim işte nefsimi yenebilmiş değilimm ama zamanla alışıcam inş zaten şu an sokağa çıktığımda alnımda sanki bu kız yeni tesettüre girdi yazıyo gibi herkes bana bakıyo gibi geliyo işte zamana bıraktım bakalım inş ben de dört dörtlük tesettürlü olurum rabbimin izniyle
O dar kotlar falan öyle bi bollaşacak ki göreceksin. O kaplar uzayacak,pardesüler alınacak :) İnşallah canım Rabbim hepimize hidayet versin inşallah. Kimsenin bakışlarına,sözlerinede aldırma, sen bildiğin gibi ol, bildiğini yaşa. Evet keşke bir anda herşeyi mükemmel bir şekilde yerine getirebilsek ama nefse söz geçmiyor bazen. Kınadıgın bir şey başına gelmeden ölmezmişsin ya insanlar bunu hiç akıllarından çıkarmasa keşke. Ben bazı yorumlar duyar,bazı tepkiler alır üzülürdüm ama ne oldu bugün onları utandırdım, yarın dahada çok utanacaklar. Bende çok mutlu oldum bak yeni kapanan biri olunca çok seviniyorum yaa