Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

$etk.JPG

bir de bu etek ?:44:

canım ben hamileyim ama artık kap elbise giymek isitoyrum.ama nerden alayım bilmiyorum ya:KK19:
hamileliğin hayırlı olsun :)
canım benden sana tavsiye çok fazla kıyafet kap elbise alma
açıkcası ben hamileliğimi iki tunikle geçirdim son 3 haftaya kadar da çalıştım
şu an kap yerine panço alabilirsin benim de var hem hamilelikte hem normal bedenle giyeblirsin sefamerve den almıştım geçen yıl 30 tl idi fiyatı
su anda da satışta sıcakta tutut
yor bir bak istersen
bir de tozlu giyim de var hamile elbiseleri oraya da bakabilrisin canım

bu elbise nasıl olur ? bi de kahverengi ve lacivert renklerinde panço pelerinlerim var bu renkle nasıl olur acaba? 3 renk var ama bu koyu gri hoşuma gitti benim.

bu elbisenin aynısından var bende çok kullanışlı hatta göbek kısmında ag pile var hamilelikte de giyerim diye almıştım geçen yıl
çok sıcacık yumuşacık ve giyebilirsin her zaman tavsiye ederim sana

hamileliğin hayırlı olsun :)
canım benden sana tavsiye çok fazla kıyafet kap elbise alma
açıkcası ben hamileliğimi iki tunikle geçirdim son 3 haftaya kadar da çalıştım
şu an kap yerine panço alabilirsin benim de var hem hamilelikte hem normal bedenle giyeblirsin sefamerve den almıştım geçen yıl 30 tl idi fiyatı
su anda da satışta sıcakta tutut
yor bir bak istersen
bir de tozlu giyim de var hamile elbiseleri oraya da bakabilrisin canım

teşekkür ederim.ya ben pantolon giyinmiyorum.o yüzden tuniklere hiç bakmıyorum.aslında evde var ama işe giderken ???yukardaki elbiseden almıştın sen sence hamilelik olarak değrlendirebilir miyim;? 40-42 bedenini alacağım zaten hamiellikten önce de olsaydı bu bedeni alacaktım.ne dersin.:KK34:

bu etek belini sıkacağı için nefes almakta zorlanırsın bence hamilelik ilerledikçe belin de kalınlaşacak tunik tarzı ya da elibise daha sağlıklı ve kullanışlı olur canım

hmm..elbiseyi alayım o zaman madem öneriyorsun...peki almışken başka birşey daha alyım isityorum sence ne alayım?

teşekkür ederim.ya ben pantolon giyinmiyorum.o yüzden tuniklere hiç bakmıyorum.aslında evde var ama işe giderken ???yukardaki elbiseden almıştın sen sence hamilelik olarak değrlendirebilir miyim;? 40-42 bedenini alacağım zaten hamiellikten önce de olsaydı bu bedeni alacaktım.ne dersin.:KK34:

canım ben de 40 aldım zaten o yüzden çok rahat normalde 38 giyiyorum ama olsun bol olsun yapışmasın al bence kullanışlı ve şık
pantolon olayına gelince dediğim gibi ben hamile pantolonu ve 2 tunikle geçirdim hamile tuniği olyor hem uzun ve geniş her yerini kapıyor gayet rahat oluyor bence

bu elbisenin aynısından var bende çok kullanışlı hatta göbek kısmında ag pile var hamilelikte de giyerim diye almıştım geçen yıl
çok sıcacık yumuşacık ve giyebilirsin her zaman tavsiye ederim sana

koyu grisini alayım di mi ? kahverengi pelerinimle kötü durmaz di mi? yani koyu gri-kahve kombini nasıl olur acaba ??

X