- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.461
Merhaba arkadaşlar ben de eşarp önerisi bekliyorum, kırmızısı olan kareli bir gömlek aldım, ama resmi yok elimde, yoğunluk ve desen olarak buna benziyo diyebilirim
altına parlak kumaştan tarçın renkli pantolon giyeceğim, ve koyu tarçın yumurta topuk süet ayakkabı giyeceğim, ve kahverengi bir yelek giyeceğim bunun gibi
ben düz kırmızı eşarp uygun olur dedim, bu arada hiç kırmızı eşarbım yok, hep mavi yeşil pembe ağırlıklı eşarplarım var /:
cnm kırmızılı siyahlı gömleğin altına tarçın rengi pantolonun güzel duracağına emin misin? :26: yanlış anlama fikrimi söyleyeceğim.. bence çok karışık olur ve güzel durmaz.. ya kot pantolon ya da siyah pant tercih etmelisin.. o gömleğin üzerine kahverengi yelek çok ama çok alakasız olur cnm ya.. zaten siyah ve kahve bir arada kullanılmaması gereken renkler.. gözünde canlandır şimdi, kırmızı siyahlı gömlek, tarçın rengi pant. üstüne kahverengi yelek.. çok karışık çook.. ben olsam yelek giymem..giysem bile siyah bi yelek tercih ederim... naparım bu gömleğin altına siyah pant giyerim, yine dümdüz siyah veya dümdüz gömleğin içinde ki kırmızının tonundan şal takarım.. gömleğin birden fazla rengi barındırdığı ve kareli olduğu için tek renk eşarp veya şal tak mutlaka..
seçim tabiki senin ama bu kombin sanki biraz karışık olur gibi...
yaz ayı gömlek üzerine yelek hoş durmaz sanki...
canım şubat ayında doğum yapmış biri olarak tesettür markalarının hamile giyime hiç değer vermediğini söyleyebilirimkizlar online forumda gordum topiginizi,
etesettur. com diye bi yerden de biraz sayfalarinizi karistirinca haberdar oldum,
yani evet guzel seyler var, sey sorcaktim, simdi hamile tesettur giyim olarak online bi seyler bulabilir miyim dersiniz?
bi de ben turkiyede de yasamiyorum, alcam annemlere gelcek onlar da ordan paket yapip buraya gelen birisiyle gondermeye caliscaklar, yani hem kaliteli guzel bisiler olsun istiyorum hem de bu kadar ugrastgmze degsin.
neyse bi fikrinizi sorayim dedim, opuyorum!
ben çok beğendim güle güle kullanınEki Görüntüle 774481
merhaba sürekli takip ediyorum ama yeni yazabildim bu topiğe bende Kayranın takımını sipariş ettim nasıl sizce?
Eki Görüntüle 774481
merhaba sürekli takip ediyorum ama yeni yazabildim bu topiğe bende Kayranın takımını sipariş ettim nasıl sizce?
ben çok beğendim güle güle kullanın
çok şıkmış cnm.. güle güle kullan... gelince üzerinde de görmek isteriz ama :)
Eki Görüntüle 773936
işte yeni elbisem nasıl kızlar beğendiniz mi? yeni modadan aldım. bizim burda aynı elbise 140 tl iken yenimodada 54.90 olarak görünce dayanamadım aldım 38 beden sabırsızlıkla bekliyorum.
Eki Görüntüle 776999
üstteki elbiseyi iptal edip aynı elbisenin vizon renklisini aldım daha hoş duruyor gibi
Eki Görüntüle 780993
Kızlar bu da benim haşemam. Önce çok tereddüt ettim altı dar olursa, dikkat çekersem renginden dolayı dıye. Ama cok guzel gorundu gozume. Hıcte dusundugum gıbı olmadı zayıf ve kısa boylu oldugum ıcın uzerıme yapısmadı bıle bacakları. Cok hoş oldu,kimsede beni incelemedi Alanyada. Çok rahat ettim :)
cnm çok hoş güle güle kullan.. işte bende sırf yapışır rahat edemem düşüncesi ile almadım.. aslında bende zayıfım ama ne bilim işte ben bunu aldım... Eki Görüntüle 781891
selam herkese arkadaşımın düğünü için tozludan bu elbiseyi aldım
Eki Görüntüle 783233 Eki Görüntüle 783234
teşekkürler..evet bolero ile ama önünü kapatmam ,şöyle hafif ince yazlık bolerolardan giyeceğim .evet tesettürlüyüm ..çok şık duruo.. güle güle giyin...
kapalı iseniz bolero mu giyeceksiniz..
topicden dolayı tesettürlü olduğunuzu varsayıyorum
selamlar herkese bende tesettürlüyüm geliyim mi?:bu topiğe