- 4 Ocak 2012
- 292
- 0
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.441
canım ben normalde eşarplarımı netten hiç almazdım.4-5 ay önceydi galiba narin eşarptan cesaret edim aracia marka 2 eşarp aldım(portakal kokusunu çok seviyorum aranciaların) 30 tl idi.sanırım kapıda ödemeyle aladım ve kargo ücerti ödemedim.ptt kargıyla yolladılar ve iki defa aradılar ürünler elime ulaştmı die.şimdi nasıl bilmiyorum ama
canım bence üzerine tozpembe bir şal güzel olur :)
Eki Görüntüle 768565 kızlar elbisem geldi bile.. resmi düzeltemedim bi türlü.. bayramda bunu giyeceğim.. renk olarak biraz koyu kaçacak yaz günü olduğu için ama yapcak bişey yok :)
kızlar e tesettür.com un kargo durumu nasıldır??çok uğraştırırmı acaba.şimdi sipariş versem bayrama yetşirmi ki?
slm herkese
butiğim .com u hep takip ediyordum uygun fiyatlı şeyler oluyordu ama almak nasip olmamıştı
ilk defa aşağıdaki pantolon etekleri aldım bakalım nasıl olacak
pantolon etek hem vücuduma çok güzel oturuyor hem de ben çok seviyorum
gelince fikirlerimi yazarım size
Eki Görüntüle 757811 Eki Görüntüle 757812
daha önce yazmıştım okumadın sanırım ürünler elime ulaştı ama bedenleri dar geldi ,sitede iade yokmuş ,değişim yapmak istersen de kargo ücretini sen ödüyormuşsun ben de sinir oldum değiştirecek bir şey de bulamadım ürünler kaldı elimde öyle ,almak isteyen olursa diye mesaj bile attım burdamemnun kaldınız mı acaba burdan?
elinize ulaştı mı ürünler
Eki Görüntüle 768365 kızlar bayramda giyinmek için aldığım kıyafet.. nasıl sizce.. bunun üzerine tek renk şal takmayı düşünüorum hangi renk daha güzel durur?
bence parlak hardal sarısı ya da narçiçeği gibi eşarp hoş durur. tek renk demişsiniz ama laciverti çok az kremrengi eşarp da hoş olur. gerçi pembede karar kılmışsınız ama ben de fikrimi söyleyeyim dedim.
daha önce yazmıştım okumadın sanırım ürünler elime ulaştı ama bedenleri dar geldi ,sitede iade yokmuş ,değişim yapmak istersen de kargo ücretini sen ödüyormuşsun ben de sinir oldum değiştirecek bir şey de bulamadım ürünler kaldı elimde öyle ,almak isteyen olursa diye mesaj bile attım burda
lacivertin üstüne su yeşili esarp çok güzel oluyor tavsiye ederimtşk ederim cnm düşünceni belirttiğin için :) altın sarısı eşarp benimde aklıma geldi.. ama almam gerekecek.. olmuşken de ipek olsun diorum ama param bittievde kahveli beyazlı bi eşarp vardı ama ben direk şal olarak düşündüğüm için onu denemedim... bi de ona takayım nasıl olcak..
Merhaba arkadaşlar ben de eşarp önerisi bekliyorum, kırmızısı olan kareli bir gömlek aldım, ama resmi yok elimde, yoğunluk ve desen olarak buna benziyo diyebilirim
altına parlak kumaştan tarçın renkli pantolon giyeceğim, ve koyu tarçın yumurta topuk süet ayakkabı giyeceğim, ve kahverengi bir yelek giyeceğim bunun gibi
ben düz kırmızı eşarp uygun olur dedim, bu arada hiç kırmızı eşarbım yok, hep mavi yeşil pembe ağırlıklı eşarplarım var /: