Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

canım ben normalde eşarplarımı netten hiç almazdım.4-5 ay önceydi galiba narin eşarptan cesaret edim aracia marka 2 eşarp aldım(portakal kokusunu çok seviyorum aranciaların) 30 tl idi.sanırım kapıda ödemeyle aladım ve kargo ücerti ödemedim.ptt kargıyla yolladılar ve iki defa aradılar ürünler elime ulaştmı die.şimdi nasıl bilmiyorum ama

tesekkür ederim canım kimse cevap vermedi sen verdin bende fiyatlarını uygun gördüm ama cesaret edemedim almak için

$O_8140199-15032013011645.jpg kızlar bayramda giyinmek için aldığım kıyafet.. nasıl sizce.. bunun üzerine tek renk şal takmayı düşünüorum hangi renk daha güzel durur?

Eki Görüntüle 768565 kızlar elbisem geldi bile.. resmi düzeltemedim bi türlü.. bayramda bunu giyeceğim.. renk olarak biraz koyu kaçacak yaz günü olduğu için ama yapcak bişey yok :)

rica ederim canım :) bende lacivert giydiğim zaman pembe şal kullanırım genelde :)

kızlar e tesettür.com un kargo durumu nasıldır??çok uğraştırırmı acaba.şimdi sipariş versem bayrama yetşirmi ki?

memnun kaldınız mı acaba burdan?
elinize ulaştı mı ürünler
daha önce yazmıştım okumadın sanırım ürünler elime ulaştı ama bedenleri dar geldi ,sitede iade yokmuş ,değişim yapmak istersen de kargo ücretini sen ödüyormuşsun ben de sinir oldum değiştirecek bir şey de bulamadım ürünler kaldı elimde öyle ,almak isteyen olursa diye mesaj bile attım burda

Eki Görüntüle 768365 kızlar bayramda giyinmek için aldığım kıyafet.. nasıl sizce.. bunun üzerine tek renk şal takmayı düşünüorum hangi renk daha güzel durur?

bence parlak hardal sarısı ya da narçiçeği gibi eşarp hoş durur. tek renk demişsiniz ama laciverti çok az kremrengi eşarp da hoş olur. gerçi pembede karar kılmışsınız ama ben de fikrimi söyleyeyim dedim.:KK1:

ben sefa merveden elbise almıştım 6 günde geldi kargoda bi sorun olmuştu site yönetimi cok ilgilendi sağolsunlar hemen hallettiler özür dilediler

bence parlak hardal sarısı ya da narçiçeği gibi eşarp hoş durur. tek renk demişsiniz ama laciverti çok az kremrengi eşarp da hoş olur. gerçi pembede karar kılmışsınız ama ben de fikrimi söyleyeyim dedim.:KK1:

tşk ederim cnm düşünceni belirttiğin için :) altın sarısı eşarp benimde aklıma geldi.. ama almam gerekecek.. olmuşken de ipek olsun diorum ama param bitti :KK1: evde kahveli beyazlı bi eşarp vardı ama ben direk şal olarak düşündüğüm için onu denemedim... bi de ona takayım nasıl olcak.. :KK9:

daha önce yazmıştım okumadın sanırım ürünler elime ulaştı ama bedenleri dar geldi ,sitede iade yokmuş ,değişim yapmak istersen de kargo ücretini sen ödüyormuşsun ben de sinir oldum değiştirecek bir şey de bulamadım ürünler kaldı elimde öyle ,almak isteyen olursa diye mesaj bile attım burda

teşekkürler evet görmemişim demek ki mesajı

$vbig1.1.jpg

işte yeni elbisem nasıl kızlar beğendiniz mi? yeni modadan aldım. bizim burda aynı elbise 140 tl iken yenimodada 54.90 olarak görünce dayanamadım aldım 38 beden sabırsızlıkla bekliyorum. :KK3:

tşk ederim cnm düşünceni belirttiğin için :) altın sarısı eşarp benimde aklıma geldi.. ama almam gerekecek.. olmuşken de ipek olsun diorum ama param bitti :KK1: evde kahveli beyazlı bi eşarp vardı ama ben direk şal olarak düşündüğüm için onu denemedim... bi de ona takayım nasıl olcak.. :KK9:
lacivertin üstüne su yeşili esarp çok güzel oluyor tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar ben de eşarp önerisi bekliyorum, kırmızısı olan kareli bir gömlek aldım, ama resmi yok elimde, yoğunluk ve desen olarak buna benziyo diyebilirim
K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-Kareli-Bayan-K%C4%B1%C5%9Fl%C4%B1k-G%C3%B6mlek.jpg

altına parlak kumaştan tarçın renkli pantolon giyeceğim, ve koyu tarçın yumurta topuk süet ayakkabı giyeceğim, ve kahverengi bir yelek giyeceğim bunun gibi
orgu-yelek-Modelleri10-yenimoda.blogspot.com.jpg

ben düz kırmızı eşarp uygun olur dedim, bu arada hiç kırmızı eşarbım yok, hep mavi yeşil pembe ağırlıklı eşarplarım var /:

Merhaba arkadaşlar ben de eşarp önerisi bekliyorum, kırmızısı olan kareli bir gömlek aldım, ama resmi yok elimde, yoğunluk ve desen olarak buna benziyo diyebilirim
K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-Kareli-Bayan-K%C4%B1%C5%9Fl%C4%B1k-G%C3%B6mlek.jpg

altına parlak kumaştan tarçın renkli pantolon giyeceğim, ve koyu tarçın yumurta topuk süet ayakkabı giyeceğim, ve kahverengi bir yelek giyeceğim bunun gibi
orgu-yelek-Modelleri10-yenimoda.blogspot.com.jpg

ben düz kırmızı eşarp uygun olur dedim, bu arada hiç kırmızı eşarbım yok, hep mavi yeşil pembe ağırlıklı eşarplarım var /:

cnm kırmızılı siyahlı gömleğin altına tarçın rengi pantolonun güzel duracağına emin misin? :26: yanlış anlama fikrimi söyleyeceğim.. bence çok karışık olur ve güzel durmaz.. ya kot pantolon ya da siyah pant tercih etmelisin.. o gömleğin üzerine kahverengi yelek çok ama çok alakasız olur cnm ya.. zaten siyah ve kahve bir arada kullanılmaması gereken renkler.. gözünde canlandır şimdi, kırmızı siyahlı gömlek, tarçın rengi pant. üstüne kahverengi yelek.. çok karışık çook.. ben olsam yelek giymem..giysem bile siyah bi yelek tercih ederim... naparım bu gömleğin altına siyah pant giyerim, yine dümdüz siyah veya dümdüz gömleğin içinde ki kırmızının tonundan şal takarım.. gömleğin birden fazla rengi barındırdığı ve kareli olduğu için tek renk eşarp veya şal tak mutlaka..

Son düzenleme:
X