- 30 Eylül 2011
- 7.271
- 9
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.301
teşekkür ederim .ben de en çok 2.yi seviyorum :) tozlu giyimden aldım ,malları çok kaliteli ve güzel ,daha önce de almıştım çok memnunum ,Google dan arattırsan bulursunooo güle güle kullan canım bayıldım :) şu 2. tuniğe bayıldım ben ya.. Nerden aldıgını ögrenebılır mıyım acaba?
pardon ben şal modellerinden bahsettiğinizi sanmıştım silebilirseniz silin lütfen mjımı yanlış anlaşılmak istenmiyorum
kızlar mirac kandilimiz mübarek olsun...
tüm mümin kardeşlerim gibi sizlerde dualarımda olacaksınız.
e tesettür siparişi kaç günde kargoluyor?...
acil dememe rağmen bir türlü kargolnmadı
bu siteden alışveriş yapan oldumu?:44:
arkadaşlar lazer kesim şal nedir şimdi havalar çok sıcak nasıl şallar bağlamalıyım 100de100 ipek mi olmalı onlar çok pahalı şifon gibi olanlar yakar gibi hemde kayar gibi duruyor paşmina denilen yazın takılırmı
ben ve benim gibi acemilere örnekler verirseniz hatta resimli ben var çok çok mutlu olmak
ben yaptım.
geç gelmişti benimki hatta sinirlenmiştim bayağı.1 hafta bekledim.
telefonla görüşün o şekilde bildirin,çünkü sipariş notlarını genelde okumuyorlar
tesekkür ederim...
yarın olsun telefonla ararım artık...
güya haftasonu elimde olsun diye haftabaşında sipariş vermiştim bi gelişme yok
arkadaşım ürünlerin geldimi bende birkaç sipariş verecektim ama bedenleri kalmamış çok üzüldüm çokta gbeğenmiştim yaaa acaba yeniden koyarlarmı birde büyükbeden olmalı varmı bildiğiniz uygun satan büyük beden siteler.herkese selam ..canlandırayım biraz dedim :))
yeni tozlu ganimetlerim :))
bunların dışında da geçen yenimodada lazer şallarda indirim vardı tanesi 9,90 dı 5 tane her renkten aldım :))
Eki Görüntüle 717546
Eki Görüntüle 717547
Eki Görüntüle 717548
Eki Görüntüle 717549
Eki Görüntüle 717552
Eki Görüntüle 717553