Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Darısı basıma dcem ama braz zor gıbı su an :)) Ins ılerleyen yıllarda bebegm .. Nasıl karar verdn havalarda baya sıcakken :KK70::KK70::KK70:

canım aslında küçüklükten beri istiyordum ama bazı engeller çıktı o engeller ortadan kalktı okullardada artık serbest hiç bir engelim yok
çok istedim sıcak falan dinlemedim zaten çok geç kaldım birde açıklık artık rahatsız etmeye başladı hemde çok hani bu dünyada pişelim sorun değil öbür tarafta pişmeyelim de bence eğer istiyorsan zor falan değil ben cumadan beri nasıl mutluyum huzurluyum bir bilsen :))

canım aslında küçüklükten beri istiyordum ama bazı engeller çıktı o engeller ortadan kalktı okullardada artık serbest hiç bir engelim yok
çok istedim sıcak falan dinlemedim zaten çok geç kaldım birde açıklık artık rahatsız etmeye başladı hemde çok hani bu dünyada pişelim sorun değil öbür tarafta pişmeyelim de bence eğer istiyorsan zor falan değil ben cumadan beri nasıl mutluyum huzurluyum bir bilsen :))

Çok sevndm canmm senn adına , su an oyle bıse yok aklımda ama bı gun ıns :))

Hayırlı olsun arkadaşım gerçekten çok mutlu oldum, yüzüm güldü Rabbim layıkıyla taşıyabilmeyi nasib eylesin :)

sa arkadaşlar içinizde sefa mervenin satış şubesini bilen arkadaş varmı? nereden alabiliriz acaba netten güvenip alamıyorum
geçen sezon zühreden aldığım 2 adet kap bu sene giyilmez oldu üztelik %50 indirimle150 almıştım tuğba venn ona nazaran daha iyi çıktı ve şimdi sefamervenin ürünlerini çok beğendim hemde oldukça uygun umarım bulabilirim

yeni moda.com adresinden alışveriş yapan arkadaşlar varmı tuba venn kampanyası ve setrems kampanyası var kaplarda kumaşlarına güvenim yok alıpda memnun kalan varmı harika indirimler var

yenimoda bana 15 tl lik çek göndermiş. ama limiti yüksek 130 tl.isteyen olursa verebilirim yine de.bu arada bugün çekin son günü

sa arkadaşlar içinizde sefa mervenin satış şubesini bilen arkadaş varmı? nereden alabiliriz acaba netten güvenip alamıyorum
geçen sezon zühreden aldığım 2 adet kap bu sene giyilmez oldu üztelik %50 indirimle150 almıştım tuğba venn ona nazaran daha iyi çıktı ve şimdi sefamervenin ürünlerini çok beğendim hemde oldukça uygun umarım bulabilirim

Onların mağazası yok.Sadece net üzerinden satış yapıyolar.Ben baya bi elbise fln aldım.Memnunum.Yalnız alırken kumaş bilgisine dikkat et öle al.

$Fotoðraf0228.jpg bu bugün aldığım gömleğim
tiril tiril inceceikkk lacivert ve 15 tlye aldım indirime girmiş :KK52::KK52:

xxtinaxx,
neden resminizi koydunuz anlamadım.
kombin falan paylaşsanız anlarımda-ki onda bile yüzümüzü göstermiyoruz genelde- sadece yüzünüzü koymuşsunuz.
enteresan...

Son düzenleme:
herkese selam ..canlandırayım biraz dedim :))
yeni tozlu ganimetlerim :))

bunların dışında da geçen yenimodada lazer şallarda indirim vardı tanesi 9,90 dı 5 tane her renkten aldım :))

Eki Görüntüle 717546

Eki Görüntüle 717547

Eki Görüntüle 717548

Eki Görüntüle 717549

Eki Görüntüle 717552

Eki Görüntüle 717553

ooo güle güle kullan canım bayıldım :) şu 2. tuniğe bayıldım ben ya.. Nerden aldıgını ögrenebılır mıyım acaba?

X