- 31 Ağustos 2012
- 3.333
- 309
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.281
sağol bebeim ya ne zamandır niyetlendim cuma günü nasip oldu çok şükür :))
Darısı basıma dcem ama braz zor gıbı su an :)) Ins ılerleyen yıllarda bebegm .. Nasıl karar verdn havalarda baya sıcakken
canım aslında küçüklükten beri istiyordum ama bazı engeller çıktı o engeller ortadan kalktı okullardada artık serbest hiç bir engelim yok
çok istedim sıcak falan dinlemedim zaten çok geç kaldım birde açıklık artık rahatsız etmeye başladı hemde çok hani bu dünyada pişelim sorun değil öbür tarafta pişmeyelim de bence eğer istiyorsan zor falan değil ben cumadan beri nasıl mutluyum huzurluyum bir bilsen :))
kızlar sonunda bende tesettüre girdim çoooooooooooook mutluyum çoook :))
allah utandırmasın canım allah yolunu acık bahtını güzel etsin insallah
Hayırlı olsun arkadaşım gerçekten çok mutlu oldum, yüzüm güldü Rabbim layıkıyla taşıyabilmeyi nasib eylesin :)
sa arkadaşlar içinizde sefa mervenin satış şubesini bilen arkadaş varmı? nereden alabiliriz acaba netten güvenip alamıyorum
geçen sezon zühreden aldığım 2 adet kap bu sene giyilmez oldu üztelik %50 indirimle150 almıştım tuğba venn ona nazaran daha iyi çıktı ve şimdi sefamervenin ürünlerini çok beğendim hemde oldukça uygun umarım bulabilirim
nerden aldın güzelmişEki Görüntüle 717701 bu bugün aldığım gömleğim
tiril tiril inceceikkk lacivert ve 15 tlye aldım indirime girmiş
delikız çok güzelmiş aldıkların güle güle kulllan canım :)
nerden aldın güzelmiş
teşekkür ederim
herkese selam ..canlandırayım biraz dedim :))
yeni tozlu ganimetlerim :))
bunların dışında da geçen yenimodada lazer şallarda indirim vardı tanesi 9,90 dı 5 tane her renkten aldım :))
Eki Görüntüle 717546
Eki Görüntüle 717547
Eki Görüntüle 717548
Eki Görüntüle 717549
Eki Görüntüle 717552
Eki Görüntüle 717553