-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.261
mesajım uzun geldi belkide :)Merhaba arkadaşlar :)
Uzun zamandır takip ediyorum bu başlığı ama yazmak şimdi kısmet oldu.
Ben de tesettürlü adayıyım şuan için. Yaşadığı çevre çok etkiliyor insanı ama yavaş yavaş değişiyor düşüncelerim inşaAllah hakkını verecek şekilde örtündüğüm günleri de görürüm.
Armine'den ipek şal aldım kendime. Başörtülerim de var ama deseni çok seven biri değilim.
Hem yaz için planlarım var hem de ısınmaya çalışıyorum evde kendi kendime bu yüzden şal alışverişi yapmak istiyorum.
Şallar hakkında kumaş ve marka önerisinde bulunabilir misiniz?
%50 koton %50 ipek, %18 ipek kalanı akrilik, viskon kumaş çok çeşit var ama yaz sıcağında %100 ipek dışında hangi kumaşlar kullanılır acaba.
Viskon serin tutar diye araştırdım netten ama 20 liraya da 40 liraya da var markaları bilmediğim için polyester karışımlı olması ürküttü.
Şimdiden teşekkür ederim :)
mesajım uzun geldi belkide :)
kıssadan hisse yaz sıcağında Suudi Arabistan da kullanmak için nasıl bir şal alayım arkadaşlar? Bir tane %100 ipek aldım iki tane de serin tutabilecek başka kumaş almak istiyorum. Fikri olan var mı?
armandanın %30 ipek %70 pamuk şaları var.
hem ince,hem kaba durmuyor,hemde bozulmuyor kolay kolay.
tavsiye ederim.
yazsıcağında %100 lük ipekler bile yakıyor.
mümkün mertebe pamuklu şallar kullanın
armandanın %30 ipek %70 pamuk şaları var.
hem ince,hem kaba durmuyor,hemde bozulmuyor kolay kolay.
tavsiye ederim.
yazsıcağında %100 lük ipekler bile yakıyor.
mümkün mertebe pamuklu şallar kullanın
gündüz tavaf edeceksen beyaz şal yada örtü al ve su şişelerini yanından eksik etme akşam tavaf içinde üzerini değiştirir siyah ferrace yada cilbab giyersin
arkdaşlar int den şal ve eşarp sipariş edeceğiim site önerin ekonomik ve kaliteli olsun bilenler yazsın lütfen
arkdaşlar int den şal ve eşarp sipariş edeceğiim site önerin ekonomik ve kaliteli olsun bilenler yazsın lütfen
HMA SULTAN FYONKLU FERACE 3011
bu sitede cidden güzel modeller mevcut
hayırlı olsuuunkızlar sonunda bende tesettüre girdim çoooooooooooook mutluyum çoook :))
kızlar sonunda bende tesettüre girdim çoooooooooooook mutluyum çoook :))
hayırlı olsuuun
Hadı yaaaa sevndm senn adına cnm :))