Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Eki Görüntüle 734464

kızlar ya böyle bir elbisenin üstüne nasıl bir bolero giyebilirim yumuşak açık kot bolero nasıl olur sizce??
bu elbisenin kremide olabilir kararsızım bolero konusunda :KK43:((

kot ceket olabilir dediginiz gibi...ama bence yazlik ince bir hirkada olabilir icinde olan bir renkten...cok daha guzel olur...altinada kesinlikle babet tarzi birsey... :KK34:

kot ceket olabilir dediginiz gibi...ama bence yazlik ince bir hirkada olabilir icinde olan bir renkten...cok daha guzel olur...altinada kesinlikle babet tarzi birsey... :KK34:

ince kot ceketler var şimdi öyle gözüm takıldı hoşuma gitti :)) ben aslında ince hırka düşünüyordum ama ne kadar hırka baktıysam fakir koldu hep vazgeçtim ondan o yüzden ama bulabilirsem dediğin gibi hırka alırım çok teşekkür ederim :))

Merhaba arkadaşlar. ALLAH izin verirse ramazanla beraber kapanıcam şükürler olsun rabbim bu duyguyu içime verdi bakalım beğenicekmisiniz :)
$971107_389006891219138_822094964_n.jpg $B_8156984-01052013224123.jpg
Şalım çift taraflı iki türlüde kullanbilicem. Pardesümüde yaz için pudra pembesi istedim hayırlısı ile ilk parçalarım çok araştırdım çok içime sindi çok şükür :)

Hayirli ugurlu olsun canim Allah hakkiyla tasimayi nasip etsin insaAllah : )
Suan ben de heyecanlandim yazini okuyunca.
Ben subat'ta kapanmistim cünkü daha yeniyim bende aslinda : )
Ama inanirmisin kendimi o kadar huzurlu ve iyi hiss ediyorum ki.
Bazi seylerin bilincinde olarak bu adimi atmak en makbulu diye düsünüyorum.
Allahim daim eylesin insaAllah.

Hayirli ugurlu olsun canim Allah hakkiyla tasimayi nasip etsin insaAllah : )
Suan ben de heyecanlandim yazini okuyunca.
Ben subat'ta kapanmistim cünkü daha yeniyim bende aslinda : )
Ama inanirmisin kendimi o kadar huzurlu ve iyi hiss ediyorum ki.
Bazi seylerin bilincinde olarak bu adimi atmak en makbulu diye düsünüyorum.
Allahim daim eylesin insaAllah.

Amin canım inşallah seninde hayırlı olsun. Çok sevindim :KK19:
Bunlar ilk parçalarımdı bakalım hayırlısı ile bi iki tunik felan almayı düşünüyorum bol pantolonlar felan inşallah hakkıyla taşıyabilirim.

$c23058_elbse_pudra_9012_325.jpg bugün bu elbiseyi ve şalı aldım.. resimde göründüğünden çok daha güzel ve şık duruyor.. özel günleriniz için tercih edebilirsiniz kızlar.. :KK3:

Kizlar hasema almak istiyorum onerebileceginiz guvenilir bir marka var mi ?

$sefamerve_bahar_prc_3017B_07_01-752x1152.jpg Sefa merveden aldım elbisemde bugün elime geldi o kadar güzel ki gömlek kısmı şifon kalın şifonlardan kısmetse bayrama saklayayım diyorum 55 tl idi o yüzden kaçırmak istemedim :))

Kizlar hasema almak istiyorum onerebileceginiz guvenilir bir marka var mi ?

canım ben bu yaz aldım haşema ilk defa
haşema markasından aldım %100 polyester
fatihte outletinden aldım 150 liralık ürün 70 liraya geldi
denize girdim hiç yapışmıo hemen kuruo üstünde çok memnunum tavsiye ederim
resmini bulursam koyarım senin için

kızlar kayranın yaz sezonundan kap aldım.. ya orda farketmemişim içi astarlıymış :KK43: yazın yakar di mi o.. değiştirsem mi..

Tuliptice memnun kaldin mi gercekten? Ya ben aylardir sürekli takip ediyorum sefamervede ki ürünleri ama bir türlü cesaret edipte ismarlayamadim iyi cikmaz diye.

X