Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

ooo güle güle kullan canım bayıldım :) şu 2. tuniğe bayıldım ben ya.. Nerden aldıgını ögrenebılır mıyım acaba?
teşekkür ederim .ben de en çok 2.yi seviyorum :) tozlu giyimden aldım ,malları çok kaliteli ve güzel ,daha önce de almıştım çok memnunum ,Google dan arattırsan bulursun

arkadaşlar lazer kesim şal nedir şimdi havalar çok sıcak nasıl şallar bağlamalıyım 100de100 ipek mi olmalı onlar çok pahalı şifon gibi olanlar yakar gibi hemde kayar gibi duruyor paşmina denilen yazın takılırmı
ben ve benim gibi acemilere örnekler verirseniz hatta resimli ben var çok çok mutlu olmak

pardon ben şal modellerinden bahsettiğinizi sanmıştım silebilirseniz silin lütfen mjımı yanlış anlaşılmak istenmiyorum

pardon ben şal modellerinden bahsettiğinizi sanmıştım silebilirseniz silin lütfen mjımı yanlış anlaşılmak istenmiyorum

site yetlililerine msj atarsan silerler ya da profilinden eklentilere gir oradan sil.
malum burası bayağı takip edilen bir platform,
o yüzden dikkat etmek lazım.
hayırlı kandiller :KK16:

kızlar mirac kandilimiz mübarek olsun... :KK16:
tüm mümin kardeşlerim gibi sizlerde dualarımda olacaksınız.

e tesettür siparişi kaç günde kargoluyor?...
acil dememe rağmen bir türlü kargolnmadı
bu siteden alışveriş yapan oldumu?:44:

e tesettür siparişi kaç günde kargoluyor?...
acil dememe rağmen bir türlü kargolnmadı
bu siteden alışveriş yapan oldumu?:44:

ben yaptım.
geç gelmişti benimki hatta sinirlenmiştim bayağı.1 hafta bekledim.
telefonla görüşün o şekilde bildirin,çünkü sipariş notlarını genelde okumuyorlar

arkadaşlar lazer kesim şal nedir şimdi havalar çok sıcak nasıl şallar bağlamalıyım 100de100 ipek mi olmalı onlar çok pahalı şifon gibi olanlar yakar gibi hemde kayar gibi duruyor paşmina denilen yazın takılırmı
ben ve benim gibi acemilere örnekler verirseniz hatta resimli ben var çok çok mutlu olmak

ben önceden şifon ve lazer kesim kullanıyordum.memnundum.şifon yakmıyor,en azından ben sorun yaşamadım.
şimdi sadece ipek şal örtünüyorum çok çok memnunum.başında hiç yokmuş gibi.çok rahat ve bunaltmıyor.
pasmina hiç kullanmadım gözüme hoş görünmüyor.
lazer şal tavsiye ederim ama.
birde aklında bulunsun.
ben kumaşçılara gidip bol bol desenli ve düz şifon kumaşlar kestiriyordum şal ebatında.
yanlarına ovarlak çektiriyordum.hem ucuza mal oluyordu hemde çok rahattı.
tavsiye ederim.

Son düzenleme:
ben yaptım.
geç gelmişti benimki hatta sinirlenmiştim bayağı.1 hafta bekledim.
telefonla görüşün o şekilde bildirin,çünkü sipariş notlarını genelde okumuyorlar

tesekkür ederim...
yarın olsun telefonla ararım artık...
güya haftasonu elimde olsun diye haftabaşında sipariş vermiştim bi gelişme yok

tesekkür ederim...
yarın olsun telefonla ararım artık...
güya haftasonu elimde olsun diye haftabaşında sipariş vermiştim bi gelişme yok

rica ederim,
ben sadece 1 kez alışveriş yapıp bir elbise almıştım,
dahada yapmadım,
şimdi kargo süresi nedir ne değildir tam vakıf değilim.
ama mutlaka arayın,notlar dikkate alınmıyor zira.

Merhabalar hem en ucuz ve hemde kaliteli elbiseleri alabileceğimiz alışveriş sitesini tavsiye eder misiniz.
internette bulduğum bir sitede bazı sitelerin tanıtımı yapılıyor, biraz inceledim güzel siteler sizin de tavsiye ettiğiniz siteler var mı. kolay gelsin

Burası En Popüler Alışveriş Siteleri Listesi | Popüler Alışveriş Siteleri Listesi ~ Ucuz Giyim Alışveriş Siteleri | Ucuz Tesettür Giyim Alışveriş Siteleri Giyim

Son düzenleyen: Moderatör:
e tesettür sitesini bilmem ama bence modanisa gayet güvenilir ve hızlı güzel ürünler var birkaç kere alışveriş yaptım ilgileniyorlar tavsiye ederim. adesini de verbilirim.

$u-hakim-yaka-islemeli-abiye-elbise-3124--krem--nigah-33659.jpg

Tesettür Giyim, Bayan giyim ve Tesettür Elbise, Etek, Abiye ve Şal Modelleri

Kızlar bende bugün tozludan ilk defa sipariş verdim.Daha önceden alışveriş yapan arkadaşlara sorum olucak:Kargonuz kaç günde teslim edildi.

$k_21779982-29052013180549.jpg

$k_93997105-12032013232011.jpg

$k_96536436-29052013180603.jpg

herkese selam ..canlandırayım biraz dedim :))
yeni tozlu ganimetlerim :))

bunların dışında da geçen yenimodada lazer şallarda indirim vardı tanesi 9,90 dı 5 tane her renkten aldım :))

Eki Görüntüle 717546

Eki Görüntüle 717547

Eki Görüntüle 717548

Eki Görüntüle 717549

Eki Görüntüle 717552

Eki Görüntüle 717553
arkadaşım ürünlerin geldimi bende birkaç sipariş verecektim ama bedenleri kalmamış çok üzüldüm çokta gbeğenmiştim yaaa acaba yeniden koyarlarmı birde büyükbeden olmalı varmı bildiğiniz uygun satan büyük beden siteler.

$3YBIREL5639K-uzun-cicekli-elbise-turkuaz-290x406.JPG

kızlar ya böyle bir elbisenin üstüne nasıl bir bolero giyebilirim yumuşak açık kot bolero nasıl olur sizce??
bu elbisenin kremide olabilir kararsızım bolero konusunda :KK43:((

X