- 25 Şubat 2008
- 13.358
- 47
- 37
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.241
slm arkadaşlar.bunlarda bana ait.günlük yaşantımda şal'ı tercih ediyorum artık çok rahat oluyor
canım elbisenin ayınsından bende de var çok kullanışlı emin ol çok güzel bir tercih
kapın da çok hoş bu modelin benzeri ama daha uzunu kapım var rengi daha açık tam yazlık olmuş walla çok beğendim gülegüle güzel günlerde giyin inşallah:)
çok güzeller canım güle güle kullan inşallah bende alıcam alvinadan inşallah alabilirsem
Güzel modeller var canım.inşallah alırsın.
Saol canım.Beğenmene sevindim.
çok güzeller canım güle güle kullan inşallah bende alıcam alvinadan inşallah alabilirsem
Güzel modeller var canım.inşallah alırsın.
inşallah canım ordaki tunikler yazın giyilirmi acaba?
inşallah canım ordaki tunikler yazın giyilirmi acaba?
bizim burda alvina var canım çalışıyorum ben ve yeni kapandım kışın hep uzun kollu giydiğimiz için rahattım ama yazın bilemiyorum ne giyeceğimi düşünüp duruyorum canım
Bana kalırsa ilk başlarda eşarp bağlamak zor olabileceğinden,Şal ile başlamak daha kolay olacaktır.İnternette bağlama teknikleri var canım.Ben hem şal hem eşarp kullanıyorum.Şal daha rahat ve şık oluyo.tavsiye ederim.
benimde şallar daha çok hoşuma gidiyo canım ama herkes bana eşarp daha çok yakışıyo diyorlar eşarp bağlıyorum ama mesela üzerime pembe veya farklı bir renk giydiğim zaman nasıl eşarp yada ne renk örteceğimi bilemiyorum canım sıkıntılarım burda benim
kızlar yakında düğünler başlıyo ve acilen elbise bakmam gerek istanbuldayım anadolu yakasında bakabileceğim güzel şık ve aynı zamanda uygun elbiseler arıyorum bana model ve fikir verin bekliyorum hanımlarrr
canım üçgenin cok dik biraz daha oval yapsan durmuyo mu canım
Yüzün seninde bedenin senin değilmi ?güzel kardeşim.sadece kıyafetini göstersen
başkalarına kötü örnek olmasan daha iyi olmazmı?