Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kızlar size bişey sorcam yazın ne giyebiliriz ben daha yeni kapandığım için yazın için giyebileceğim pek bişeyim yok yardımcı olabilirmisiniz acaba?

Saol canım.Beğenmene sevindim.

çok güzeller canım güle güle kullan inşallah bende alıcam alvinadan inşallah alabilirsem

Güzel modeller var canım.inşallah alırsın.

inşallah canım ordaki tunikler yazın giyilirmi acaba?[/QUOTE]

İlk defa alışveriş yaptım.Ürünler daha elime geçmedi.Kaliteleri nasıl bilemiyorum canım.Daha önceden alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler sana.

Son düzenleme:
inşallah canım ordaki tunikler yazın giyilirmi acaba?

İlk defa alışveriş yaptım.Ürünler daha elime geçmedi.Kaliteleri nasıl bilemiyorum canım.Daha önceden alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler sana.[/QUOTE]

bizim burda alvina var canım çalışıyorum ben ve yeni kapandım kışın hep uzun kollu giydiğimiz için rahattım ama yazın bilemiyorum ne giyeceğimi düşünüp duruyorum canım

bizim burda alvina var canım çalışıyorum ben ve yeni kapandım kışın hep uzun kollu giydiğimiz için rahattım ama yazın bilemiyorum ne giyeceğimi düşünüp duruyorum canım[/QUOTE]

oo o zaman sen şanslısın.Mağazadan elleyerek deneyerek alırsın :).Ne tarz giyindiğini bilmiyorum ama Pantolon giyiyosan eğer,Üstün uzun gömlek veya uzun kol tunikle rahat edersin.Etek giyiyorum dersen de üstüne gömlekle hoş durur.Pardesü yazın giyilmiyo.Ferace tercih edersen rahat edersin.Nacizane fikirlerim bunlar.

bizim burda alvina var canım çalışıyorum ben ve yeni kapandım kışın hep uzun kollu giydiğimiz için rahattım ama yazın bilemiyorum ne giyeceğimi düşünüp duruyorum canım

oo o zaman sen şanslısın.Mağazadan elleyerek deneyerek alırsın :).Ne tarz giyindiğini bilmiyorum ama Pantolon giyiyosan eğer,Üstün uzun gömlek veya uzun kol tunikle rahat edersin.Etek giyiyorum dersen de üstüne gömlekle hoş durur.Pardesü yazın giyilmiyo.Ferace tercih edersen rahat edersin.Nacizane fikirlerim bunlar.[/QUOTE]

evet şanslıyım canım mağaza da bir kaçını elleyerek baktım süet tarzı gibiydiler canım bende bilemedim genelde pantalon giyiyorum canım şimdilik 1 tane pantolan eteğim var 1 tane de uzun eteğim var elbisem falan yok başka canım yavaş yavaş almaya çalışıyorum pardesü değilde senin aldığın tarzda kap istiyorum 149 tl dedi alvinadaki kız mevsimlikmiş kaplar canım birde ben nasıl eşarp örteceğimi bilemiyorum en çok sıkıntıyı orda çekiyorum yaaa yardımcı olabilirsen çok ama çok sevinirim canım

Bana kalırsa ilk başlarda eşarp bağlamak zor olabileceğinden,Şal ile başlamak daha kolay olacaktır.İnternette bağlama teknikleri var canım.Ben hem şal hem eşarp kullanıyorum.Şal daha rahat ve şık oluyo.tavsiye ederim.

benimde şallar daha çok hoşuma gidiyo canım ama herkes bana eşarp daha çok yakışıyo diyorlar eşarp bağlıyorum ama mesela üzerime pembe veya farklı bir renk giydiğim zaman nasıl eşarp yada ne renk örteceğimi bilemiyorum canım sıkıntılarım burda benim

Canım üstüne giydiğin kıyafetin tek renk düz bi elbiseyse,başörtün karışık desenli olsun.Ama kıyafetin desenliyse.Başörtün tek renk olsun.Zamanla alışırsın.

kızlar yakında düğünler başlıyo ve acilen elbise bakmam gerek istanbuldayım anadolu yakasında bakabileceğim güzel şık ve aynı zamanda uygun elbiseler arıyorum bana model ve fikir verin bekliyorum hanımlarrr

Anadolu yakasında uygun ve bol çeşit için Pendik'i öneririm çok hoş tesettür mağazaları var veya açık elbiseyi bolero veya ceket ile tamamlarsınız.
Hiç gitmedim ama Ümraniye'de de bol çeşit varmış..

“Ateş (cehennem) ehlinden iki sınıf vardır, henüz onları görmedim. (Birinci sınıf) Yanlarında sığır kuyruğu gibi bir şeyler taşıyıp onlarla insanlara vuran kimseler. (İkincisi) Giyinmiş çıplak kadınlar ki, bunlar Allah’a taatten (itaatten) dışarı çıkmışlardır. Bunlar (hem kendileri baştan çıkmıştır), hem de başkalarını baştan çıkartırlar. Başları deve hörgücü gibidir. Bu gibi kadınlar, Cennet’e girmek şöyle dursun, onun kokusunu bile alamazlar. Halbuki Cennet’in kokusu şu şu kadar uzak mesafeden hissedilir.” (Hadîsin ravisi Ebu Hureyre hazretleridir.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…