Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

çok sevindim canım yaa
paylaşsana resimleri hangileri merak etttim
güle güle giyin :)

tozlu giyim den siparişimi iptal etmem gerekti.iptal ettiremediler bir türlü ..arıyorlar ilgililer ama tamam iptal ediyoruz diyorlar ama hala siparişim kısmında duruyor

neden vazgeçtin canım?
evet tozlu her konuda çok yavaş..

canım benim bulunduğum ilçeye gelmiyo çalıştıkları firma ben de kardeşimin adresini vermiştim o kadar geç getiryorlar ki o zmana kadar kardşeim de izne ayrıldı adreste kimse olmayacak diye iptal ettim Destek kısmında formu doldurdum vs.aradılar iptal görünmüyor dediler anlattım durumu telefonla da iptali onayladığımı söyledim...tamam dediler ama hala sorunum çözülmedi ama

Hayirli gunler cumlete yeni cicilerinizi gule gule kullanin : )

Alvinayi cok begendim bende insaAllah 2 - 3 hafta sonra bende oradan akis veris yapabilirim : )

Kizlar sizden dua isteyebilirmiyim Allah rizasi icin. Bir iki aydir is ariyorum ama hala sonuc yok : (

Annemlerden donunce ise baslamak istiyorum hayirlisiyla.

arkadaşlar nwetten özellikle eşarp alan arkadaşlar saten tek renk eşarp hangi siteden temin edebilirim?yardımcı olursanız bende sevinirim
ayrıca iş arayanlar sgk kendi bünyesinde işçi alıyormuş sanırım bi araştırın isterseniz

Allah tez zamanda dilediğin gibi iş nasip etsin inşallah canım.
evet alvinaya bende bakıyorum bu ara..:)

sefamervede de neşe elbiseler 70 tl üstelik lacoste kumaş.
ama karta taksit var mı bilen var mı?girdim ama direk kart bilgileri çıktı tek çekerse diye alamadım

SerHatice canım bak sefamerve de ceket etek takım 175 tl ama çok hoş
görünce sen geldin aklıma :)

Arkadaslar sanal kart diye bir sey varmis kredi karti odemesinden daha guvenilirmis o sekilde odemesini yapanlar var mi aramizda?

Arkadaşlar arada Arminenin sitesine bakın. Ben indirimden 3 tane çanta aldım, 3ü 100 tl. Çok korktum acaba nasıl çıkacak diye. Ama mukemmel. Etiketlerinde birinde 140 lira birinde 190 lira falan yazıyodu. Ve cok guzel aksesuarına kadar poşetleyip göndermişler.
Artık sürekli takipçisiyim.

sefamerve den bi sürü şal aldım arkadaşlar begendimde tavsiye ederim.

bunun kahvelisini aldım.
bunun pembe bordo sıyahını aldım
bunu aldım
bunun daha acık mavısını grısını aldım
bunu aldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…