Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

güle güle kulan cnm...
çok zevkli seçimler, eminim çok yakışmıştır...

ayy çok güzelmiş hayırlı olsun. :) Bende hep eşarp ve şallarımı sefamerveden alıyorum.Harikalar gerçekten :)

canım linki verri misin ve merak ettim hangi çantaları aldn

günaydınnnnn kızlar tozlu giyimden aldığım şalım ve eteğim geldi
etek çok güzel ama şala bayıllldımmmm
çok kaliteliler gerçekten tavsiye ederim
sefamerveden bi elbise beğendim ama bedeni kalmamış
gelsin alıcamhemen
ikisini de çok beğendim sizce hangisi daha güzel :)

sefamerveden bende dantellı badı ve şal aldım.cok kalıtelılekapıda odeme ımkanı da ayrı bır guzellık

tozlu gıyımın lınkını verebılırmsın.?

[

ben de memnun kaldım sefamerveden canım

tesekurrlerr
kapıda odeme varmı pekı tozlu gıyımde?

bunu aldım bende sefamerveden...
bunuda almak ıstıorum ama paramıda şallara yatırmak ıstemıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım kapıda ödeme var extra 3 tl alıorlar

şallar çok güzelmiş ben de 4 tane şal aldım
almak da istiyorum ama kendimi tutuyorum
şal hastalığı başladı bende :)

kızlar cevaplamanızı rica ettiğim bir sorum olacak
türbanlı biri uzun çizme giyebilir mi
kapandıktan sonra hiç giymedim denemedim
nasıl durucak hiç bilmiyorum :44:
iş yerinde uzun çizme giyersem topuksuz nasıl olur
tayt giyemem sanırım kot giyerim gerçi kışlık öyle şık güzel taytlar varkı almamak için zor dayanıyorum
üzerime tunik giyerim veya kazak ile uzun hırka

genelde uzun ve bol giyiyorum ama aklımda hep uzun çizme var

tarz sahibi şık giyinen tarz kk kulubu kızlardan öneri eleştiri yorum tavsiye bekliyorum

Son düzenleme:
Canım bende kredi kartıyla aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. 5tl kargo ücretide alıyorlar ödeme yaparken netten.

eşarp almam lazım sitede de güel eşarplar var maalesef çoğu da bitmiş yaa...twill eşarp kullnmak istiyorum varmı fiyatı uygun bilindik güzel marka eşarplar..... :26:

canım kuşkusuz bahsettiğin kombin çok şık ama ben hatları belli edeceğinden bacak boyundan bahsediyorum tavsiye etmem.
daha doğrusu kendim bu tür şeyler tercih etmiyorum.tabiki dolabımda var bende yeni kapandığım için kadın kadına vs ortamlarda kullanıyorum.
şal vs başörtüyü bile koyu renk ve tek renk tercih ediyorum dikkat çekmesin diye..
nacizane tavsiyem bu yönde..

teşekkür ederim yorumun için
kot pantolonla uzun hırka veya tunikle hoş olur diye düşündüm sizlerede danışayım dedim öneri yorum eleştiri tavsiye her tür paylaşıma açığım

uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar: ))
finallerim ve annemin gelmesi üzerine uğrayamadım buraya,yarın son sınavımı vereceğim Allah'ın izniyle
Kandilimiz mübarek olsun
şimdi çıkmam gerekiyor,önümüzdeki günlerde son paylaşımları okuyacağım inşallah: )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…