Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Fresa umarım yanlış anlamazsın ancak ben de bu tarzı tesettürlü bayanlara yakıştıramıyorum.

Şıklık açısından güzel durur elbette ama tesettürün dışına çıkıyor maalesef bu tarz bir görüntü. Tunik altına pantalon dahi tesettürün ün sınırlarını aşmış bir görüntüdür. Lütfen alınmayın sorduğunuz için cevap vermem farz oldu.Kandiliniz mübarek olsun

Herkesin kandili mübarek olsun, Rabbim hayırlı ümmet olmayı nasip etsin hepimize.

evet sivri malesef,birde hadislerde geçen deve hörgücü görüntüsü var.. bugörüntü beni korkutuyor neden herkes böyle topuzlar kullanıyor gerçekten üzülüyorum
cümleten hayırlı kandiller...

öncelikle teşekkürler sorduğum kısmıyla ilgili yanıt için ancak diğer konuya gelince
canım benim eleştirinde haklı olsan anlıycamda deve hörgücü konusunda katılmıyorum
dediğin şu görüntüdür

Son düzenleme:

bu konuda hadisler çok açık canım tartışmak benim haddim değil.sadece üzülüyorum yazdım işte.
o kısmını sormamışsın zaten benim üstüme vazife değil karışmak canım kusura bakma.

arkadaşlar istanbul anadolu yakasında kaliteli ve uygun alabileceğim pardesü satan yerler biliyor musunuz??
pardesü giymeyi düşünüyorum ama nerden alcam bilmiyorum

uzun cizme şık duruyo ama dedigin gibi ya tayt ya da pantolon giymen gerekecek.bence bu da tesettürlü bi bayana yakismaz cünkü tesettür olmaz :)

ben giyiyorum canım ne olucakki hatta uzun çizme içinde kendimi daha kapalı hissediyorum ben pantolon üstüne eşofman üstüne giiyiyorum

gerçekten mi
kızların yorumlarınıda okudum hefesim isteğim azaldı gibi
dedim ya ben genelde çok uzun ve bol giyiyorum
kazak bile giysem uzun oluyor boyu
ve onun bile üstüne şık uzun hırka giyiyorum

genelde giyim tarzımı falan çevrem çok çok beğenir

cevaplayan herkese çok teşekkür ederim sizlerin fikirleri benım ıçın çok önemli

FRESSA ; GİYİM TARZINI MERKA ETTİM CANIM resim ekleyebilr misin? (bu arad ben sadece uzu netek ve ksıa bot giydiğim için sana yorum yapamadım bir fikrim olmadı yani )

tesettürmarka die bi site var ordan alısveriş yapanlar varmı arkadaslar. çok hoş ürünleri var ama bakıyorum sadece almak nasip olmadı daha. alısveriş yapanlar varsa nasıl bi site yazarlarsa sevinirim.

Herkese merhaba : ) bugun Kur'an kursundan katilim belgemi aldim cok gururlandim hayatimda ilk defa.. pazar gunu yurt disina annemlere gidiyorum insaAllah.. 15 tatilimi orada gecirecegim.. donunce bende alis veris yapicam insaAllah..

Arkadaslar ben eskiden tum kapalilari elestiriyordum neden oyle degilde boyle giyinmis vs diye..

Ama Allah razi olsun diyanetin kursu sayesinde on yargilarimdan kurtuldum.. hic kimse mukemmel degildir hepimiz hataliyiz ama hepimiz iyi olmak icin caba gostermeliyiz..

Kimin nasil kapandigiyla ilgilenmiyorum samimi soyluyorum cunku zamaninda bunu cok yaptim ve gunaha girdim..

Insanlar once aynayi kendisine tutmali diye dusunuyorum..

Tesetturden sogutmaktansa daha com sevdirmek gerekiyor diye dusunuyorum.. bana karsi kurs arkadaslarim oyle davrandi bu yuzden tesettur bana artik hayatimda bir eksik olarak geliyor..

Ama herkes kendi bildigi dogrularini yasiyor yasamali da.. Allahin huzuruna ciktigimda ben sadece kendim icin hesap vericem bir baskasi icin degil..

Ve mumin mumini uyarmali evet ama biz artik oyle bir devirde yasiyoruz ki her biligiye her sekilde ulasabiliyoruz.. tesetturun farzini bilmeyenler yoktur bence.. arastirilabilir kolayca..

Bir birimizi bu yonde elestirip moral bozacagina daha cok tesvik etme taraftariyim..

Allah aff etsin insaAllah ben zamaninda cok elestirdim...

15 gun sonra gorusmek uzere : ))))

tesettürmarka die bi site var ordan alısveriş yapanlar varmı arkadaslar. çok hoş ürünleri var ama bakıyorum sadece almak nasip olmadı daha. alısveriş yapanlar varsa nasıl bi site yazarlarsa sevinirim.

cnm ben maddi imkanım elverdiği sürece ordan alışveriş yapıyorum...
bi tunik,3 elbise,2 etek aldım
ürünlerti çok kaliteli ve resimde göründüğünen çok daha güzel...
biraz pahalı ama bütcene göre ayarlayıp aldığın zaman fazla dokunmuyo...

Selam hanımlar. Ben de yakın bir zamanda örtündüm ve bu konuda daha çok yeniyim. Şimdilik sürekli şal örtüyorum. Ve değişik şeyler örtmek ve giymek istiyorum. İsim vermek yasak mı bilmiyorum ama bir tasarımcının sayfasını takip ediyorum. Dümdüz bir şalın ucuna incecik bir dantel geçip çok değişik bir tasarımmış gibi satıyor. Ben düşündüm de kumaş satan yerlerden örttüğümüz şalların boyutunda kumaş kestirip uçlarına satılanlar gibi dantel geçirsek nasıl olur? Bu şekilde hem istediğimiz kumaşta, hem istediğimiz renk ve desende şallar temin edebiliriz diye düşündüm. Fikir verebilir misiniz saçma mı olur?

vaaayy cok güzelmişsin :) şalda çok yakışmış ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…