Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

alvinadan elbisem gelmiş ama beni bulamadıkları için ablamın isyerine götürmüşler artık elime geçince paylaşıcam

tozlu giyimin ürünleri nasıl arkadaslar sefa merveden şal aldım güzel ama tozlu giyiminde fiyatları daha uygun sanki.

ben de kaban almak istiyorum tozlu dan ama kararsız kaldım.diğer sitelerde fiyatlar hep 200 tl civarı tozlu da benim istediğim model 150 tl.o yüzden ilgimi çekti.
ama kalitesi falan nasıl olur bilemiyorum işte

tozlu giyimin ürünleri nasıl arkadaslar sefa merveden şal aldım güzel ama tozlu giyiminde fiyatları daha uygun sanki.

ben tozludan etek ve şal aldım çok memnun kaldım canım dün yine yeni bi sipariş verdim
inşallah sen de memnun kalırsın

günaydınnnnn kızlar dün sipariş ettim tozudan bu eteği ve şalı
şal eteğin üzerndeki şalın aynısı
etek 20 tl şal 12,90 tl
çok beğendim bakalım nasıl gelcek

canım vallah ben de öyle ilk defa siparişimi verdim umarım istediğim gibi gelir... :44:

sefa merveden bir elbisee beğendik kardeşimle dün
elbisede 79 tl idi fakat güvenemedim
benim üst beden zayıf basenlerim geniş dar kesim etek sevmiyorum üst bedende çok çok büyük olanlarıda pek tabiki sevmiyorum cesaret edemedim ya
sahi arkadaşlar ipek eşarpları nasıl kullanıyorsunuz:ben önü düştüğü için sevmiyorum kullanamıyorum
saten eşarp tercih ediyorum netten iyi kaliteli ve tek renk saten bulabilirmiyim varmı bildiğiniz?

Kizlar bana farkli bi konuda yardim edebilirmisiniz lutfen?

Umre hakkinda bilgisi olan var mi? Nasil ne zaman ne kadara yapilir?

Tozluyu ilk defa duydum hemen bakiyorum netten.

kızlar alvinadan aldığım elbise çok güzel beklediğimden de iyi çıktı
yumuşacık kumaşı kışlık
bol dökümlü bayıldım anlıcanız
tavsiye ederim herkese alvinayı çok mutluyum :)

kızlar benimde tozludan aldığım iki etek geldi,çok güzel oldu şükür çok beğendim.
nesyav güle güle giyin canım.inşallah benimde sonraki alışverişim elbise olacak bütçem elverdiğinde tabi:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…