- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.162
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.901
güle güle kulan cnm...
çok zevkli seçimler, eminim çok yakışmıştır...
çok zevkli seçimler, eminim çok yakışmıştır...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy çok güzelmiş hayırlı olsun. :) Bende hep eşarp ve şallarımı sefamerveden alıyorum.Harikalar gerçekten :)
Arkadaşlar arada Arminenin sitesine bakın. Ben indirimden 3 tane çanta aldım, 3ü 100 tl. Çok korktum acaba nasıl çıkacak diye. Ama mukemmel. Etiketlerinde birinde 140 lira birinde 190 lira falan yazıyodu. Ve cok guzel aksesuarına kadar poşetleyip göndermişler.
Artık sürekli takipçisiyim.
canım linki verri misin ve merak ettim hangi çantaları aldn
Buyur canım umarım olmuştur:)
çook gzzel güvenli bi sitedir umarım krdi kartıyla yapayım diyorum çünkü bi bakyım
sefamerveden bende dantellı badı ve şal aldım.cok kalıtelılekapıda odeme ımkanı da ayrı bır guzellık
tozlu gıyımın lınkını verebılırmsın.?
tesekurrlerr
kapıda odeme varmı pekı tozlu gıyımde?
Eki Görüntüle 613850
bunu aldım bende sefamerveden...
Eki Görüntüle 613853 bunuda almak ıstıorum ama paramıda şallara yatırmak ıstemıyorum
çook gzzel güvenli bi sitedir umarım krdi kartıyla yapayım diyorum çünkü bi bakyım
Canım bende kredi kartıyla aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. 5tl kargo ücretide alıyorlar ödeme yaparken netten.
kızlar cevaplamanızı rica ettiğim bir sorum olacak
türbanlı biri uzun çizme giyebilir mi
kapandıktan sonra hiç giymedim denemedim
nasıl durucak hiç bilmiyorum :44:
iş yerinde uzun çizme giyersem topuksuz nasıl olur
tayt giyemem sanırım kot giyerim gerçi kışlık öyle şık güzel taytlar varkı almamak için zor dayanıyorum
üzerime tunik giyerim veya kazak ile uzun hırka
genelde uzun ve bol giyiyorum ama aklımda hep uzun çizme var
tarz sahibi şık giyinen tarz kk kulubu kızlardan öneri eleştiri yorum tavsiye bekliyorum