-
- Konu Sahibi sedosbilal
Kızzz bitlüüü sen buradamısın bak bak hele pozlarada
sedoşbilal
bu nişanda takılan takılar
gerdanlık falan düğünde takılacak olan mı
nişanda takan düğün de de takıyormu başka gerdanlık yoksa bu nişanda takılanı mı takıyolar
senin nişanında da vardı gerdanlığın sen bilirsin belki
şimdi sana düğünde yeni gerdanlık mı takılacak
sedoşbilal
bu nişanda takılan takılar
gerdanlık falan düğünde takılacak olan mı
nişanda takan düğün de de takıyormu başka gerdanlık yoksa bu nişanda takılanı mı takıyolar
senin nişanında da vardı gerdanlığın sen bilirsin belki
şimdi sana düğünde yeni gerdanlık mı takılacak
Seda'cım çok güzel olmuşsun canım ve Harput'a da bayıldım vallahi.
düğünden önce şöyle bi geziyim dedin dimi :)
Canım bişey söylicem yanlış anlamazsan..
nişana giderken giydiğin beyaz bluzdan içindeki atlet görünmüş sanırım dikkatimi çekti :26:
burdayııııız ama uykum geldi
bak bak gece gece sakız mı çiğnenir annanne olsa ne derdi anladın sen onu
heee anladımhi hiii kaçıncıı sayfada bugün giydiklerin bakayım bende?
doğrudur canım aceleyle hazırlandım biraz bi dahakine dikkat ederim :26:
gel seni de gezdireyim canım komşularla koşuşturma yaklaşmadan şöyle rahat bi gezelim dedik valla sorma teşekkür ederim beğenmene de sevindim
tabi canım sen dikkat edersin zaten normaldede çok güzel giyiniyosun fikirlerede açığız dimi sende benim bi yanlışımı görürsen söyle oluyo arada öyle :)
valla orda gezmek ne güzel olurdu ya sakin sakin huzur dolu..canım çekti şimdiiii
oyşşş çok özledim ben memleketimmiiiiiiiiii valla resimlere bakınca içim gitti ama az kaldı şükür geri sayım başladı 7...6.... bacım ya o kıza ne olmuş öyle neyse neyse gece gece günaha girmeyem sabah olunca telefonda söylerim
kızlaarr benn geldiiiiiiimmmmmmmmm daha yeni fırsat buldum dedoşum geldi peynirli getirmişlerrrr patilaalaaarr ziyafet vardı :)))
kızlaarr benn geldiiiiiiimmmmmmmmm daha yeni fırsat buldum dedoşum geldi peynirli getirmişlerrrr patilaalaaarr ziyafet vardı :)))
ooooooh abliş gel bizde peynirli yaptıralıııııııım eceme inat