Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

sedoşbilal
bu nişanda takılan takılar
gerdanlık falan düğünde takılacak olan mı
nişanda takan düğün de de takıyormu başka gerdanlık yoksa bu nişanda takılanı mı takıyolar
senin nişanında da vardı gerdanlığın sen bilirsin belki
şimdi sana düğünde yeni gerdanlık mı takılacak

canım bu şehirden, şehire ;yöreden ,yöreye;hatta aileden ,aileye değişir.ama bizim buralarda bir defa alınır ve aynısı takılır....isteyen söz(şerbetde deriz biz),isteyen kınada,isteyende düğünde takar..ama sözde,nişandaveya kınada takılan set(gerdanlık)tekrar alınıp tekrar takılır..ama tabiki birinde takılınca diğer merasimlerde bilezik,künye tarzı şeylerdetakılır...

yok canım ayrı set alınır mı artık ancak eşin ve ailesi çoook zengin olur alınır hem ne gerek var ki fazlası saçma bence extra 2. set ha söyle olur bi tane eşin ailesi kim alırsa artık o alır setini senin ailende günlük kullanabileceğin bi set alır 2 setin olmuş olur benim nişanda 1 fantazi kalın bilezik bi 1 set bi de alyanslarımız vardı isteme günü de kayınpederim hediye altın nazar boncuğu kolye ucu ve zincirini almıştı isteme oldu kayınvalidem mutfakta kahveleri pişirirken geldi taktı öyle işte
yani nişanda takılan set düğünde de takılıyo kuzum anlayacağın

Son düzenleme:
Seda'cım çok güzel olmuşsun canım ve Harput'a da bayıldım vallahi.
düğünden önce şöyle bi geziyim dedin dimi :)
Canım bişey söylicem yanlış anlamazsan..
nişana giderken giydiğin beyaz bluzdan içindeki atlet görünmüş sanırım dikkatimi çekti :26:

doğrudur canım aceleyle hazırlandım biraz bi dahakine dikkat ederim :26:
gel seni de gezdireyim canım komşularla koşuşturma yaklaşmadan şöyle rahat bi gezelim dedik valla sorma teşekkür ederim beğenmene de sevindim

tabi canım sen dikkat edersin zaten normaldede çok güzel giyiniyosun fikirlerede açığız dimi sende benim bi yanlışımı görürsen söyle oluyo arada öyle :)
valla orda gezmek ne güzel olurdu ya sakin sakin huzur dolu..canım çekti şimdiiii

tabi ki canım onun için açtım ya bu topiği bak ben hiç farkrtmemiştim
valla normalde daha çok resim çekerdim de yağmura yakalandık bayağı üşüdüm o yüzden yüksekte olunca daha soğuk oluyo o yüzden bu kadar oldu türbeler camiler de vardı da sitede uygun olur mu bilemedim hani karşı çıkarlarmı diye o yüzden ekleyemedim
tam tarih kokan bi yerdir de burası

Son düzenleme:
oyşşş çok özledim ben memleketimmiiiiiiiiii valla resimlere bakınca içim gitti ama az kaldı şükür geri sayım başladı 7...6.... bacım ya o kıza ne olmuş öyle neyse neyse gece gece günaha girmeyem sabah olunca telefonda söylerim

delüüü o zaman günah olmayacak mı tövbe yaa sadece biraz kilo olmış çok cici olmuştu ama beğendim ben

kızlaarr benn geldiiiiiiimmmmmmmmm daha yeni fırsat buldum dedoşum geldi peynirli getirmişlerrrr patilaalaaarr ziyafet vardı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…