Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

ecem onu da yemeseydin keşke şurda komşuyuz iki tane gönderir insan. tamam sedoşum şöyle yağlı bi peynir ayarla şekeri alim yoldayım.:KK9:

sagolllllll canım cok sükürr sag salim memlekettekiler geldi elbisemide aldım yarın bohça götürüyoruz geriye gün saymak kaldı :))

tabi ki canım onun için açtım ya bu topiği bak ben hiç farkrtmemiştim:KK1:
valla normalde daha çok resim çekerdim de yağmura yakalandık bayağı üşüdüm o yüzden yüksekte olunca daha soğuk oluyo o yüzden bu kadar oldu türbeler camiler de vardı da sitede uygun olur mu bilemedim hani karşı çıkarlarmı diye o yüzden ekleyemedim:KK34:
tam tarih kokan bi yerdir de burası

üşütme kız ne kaldı düğüne şurda :KK1:
heyecan varmı heyecan... ne zamandır birlikteydiniz siz?
nolucakki türbeler camiler varsa öyle bi kuralmı var siteye eklenemez diye :26:
en doğal şey olması gerek değilmi :KK19:

tesettürlü arkadaşlar günlük nasıl giyinmeyi tercih ediyoruz
eşarbımızı nasıl bağlıyoruz paylaşıp birbirimize fikir verelim ister misiniz?:KK31:
hadi bakalım bende en kısa zamanda resim ekleyecem şenlendirelim topiğimizi:KK16:
ayrıca böyle bi topik gözüme çarpmadı varsa açan arkadaşlar kusura bakmasın
paylaştığımız resimlere yorumlarımızı da yapalım tabi

bkmak isteyenler olur belki
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/432192-iste-gelinligim.html

tesettürlü değilim ama kapanmayı düşünüyorum yakın zamanda.aslnda uzun zamandır düşünüyorum ama bir türlü beceremedim:KK5:

üşütme kız ne kaldı düğüne şurda :KK1:
heyecan varmı heyecan... ne zamandır birlikteydiniz siz?
nolucakki türbeler camiler varsa öyle bi kuralmı var siteye eklenemez diye :26:
en doğal şey olması gerek değilmi :KK19:

yok eve gelince boğazım ağrıdı da biraz geçti çok şükür sonradan bişey çıkmazsa:KK1:
valla bilemedim işte acaba yasak mıdır diye yoksa bizim memleketimizde özellikle harputta bir sürü evliya var dünyaca ünlü hatta bi kaçı ekleyemedim işte :26:

bende soracaktım eklememişsin ecem bende bekliyorum elbisenin fotoğrafını ? peynirli yemekten fırsat olmadı heralde :KK1:

sagolllllll canım cok sükürr sag salim memlekettekiler geldi elbisemide aldım yarın bohça götürüyoruz geriye gün saymak kaldı :))

elbisenin resmini eklicektin canım meraktayız :)

tesettürlü değilim ama kapanmayı düşünüyorum yakın zamanda.aslnda uzun zamandır düşünüyorum ama bir türlü beceremedim:KK5:

inşallah en kısa zamanda nasip olur canım kapanmak sanadaa :KK70:

ecem onu da yemeseydin keşke şurda komşuyuz iki tane gönderir insan. tamam sedoşum şöyle yağlı bi peynir ayarla şekeri alim yoldayım.:KK9:

dimi ama ben düsündüm simdii dedim sen yorulma senin yerinede yiyeyim dedim :))) yoksa kötü niyetim yoktu :))

ayyy gece vakti olacak iş mi şimdi bu yaptığın cadı yaa neyse 3 gün kaldı nişana heyecanına veriyorum hoşgörüyorum seni:KK9::KK33:

ee nahi elbisenin resmi hani hani:KK14::KK14:

resmi yarın yüklicem yaaaa arkada potluk yaptı onu götürüp yaptırtıcam sonraa tabi ki resimler kk da olucaakkkk :))

allah ne zaman nasip etmişse olur canım o ki içinde var sen iste çabala yeterki zamanını kolla gerisi rabbimin bileceği iş hayırlısıyla kapanırsın inşallah
ne hayatta kapanmam asla diyenleri gördüm evlendiler çarşafa girdiler senin içinde var en azından temiz kalple istiyosun olur inşallah

delüüü o zaman günah olmayacak mı tövbe yaa:KK9: sadece biraz kilo olmış çok cici olmuştu ama beğendim ben:KK9:

evet biraz :KK50: ama güzel kız allah için daha sade olsa çok daha güzel olurdu ama neyse. geçen sene minnacıktı yaa ben hamileyken geldiğimde görmüştüm. hatta dedim sen ne kadar büyümüşsün bu sene evleniyor demek ki bayağı gecikmiş :KK66:

dimi ama ben düsündüm simdii dedim sen yorulma senin yerinede yiyeyim dedim :))) yoksa kötü niyetim yoktu :))

resmi yarın yüklicem yaaaa arkada potluk yaptı onu götürüp yaptırtıcam sonraa tabi ki resimler kk da olucaakkkk :))

tamam artık ekleyince özelden bi msj at ki bileyim bakayım peynirli canavarı seniiiiii:KK56:

yok eve gelince boğazım ağrıdı da biraz geçti çok şükür sonradan bişey çıkmazsa:KK1:
valla bilemedim işte acaba yasak mıdır diye yoksa bizim memleketimizde özellikle harputta bir sürü evliya var dünyaca ünlü hatta bi kaçı ekleyemedim işte :26:

çok geçmiş olsun canım bişey çıkmaz umarım..
tam balayılık yer desene :KK1: gezmelik görmelikk

evet biraz :KK50: ama güzel kız allah için daha sade olsa çok daha güzel olurdu ama neyse. geçen sene minnacıktı yaa ben hamileyken geldiğimde görmüştüm. hatta dedim sen ne kadar büyümüşsün bu sene evleniyor demek ki bayağı gecikmiş :KK66:

ya aslında çok sadeydi resminlerde öyle çıkmış farı bile belli belirsizdi düğünü de üylüldeymiş sanırım:26:

:)) ayayayayayyaaayayaayy cok heyecanlıyımm sedoşş harputa da gittmişsinnnnnn yemeklerde yemissin kavurmamı yedin yoksaaaa :KK19: oralardaa keroşumla benmde resmimizz varr nabeeeeeeeeeeeer :KK70:

:)) ayayayayayyaaayayaayy cok heyecanlıyımm sedoşş harputa da gittmişsinnnnnn yemeklerde yemissin kavurmamı yedin yoksaaaa :KK19: Oralardaa keroşumla benmde resmimizz varr nabeeeeeeeeeeeer :d

ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh benimde çok resmim var.................:KK64:

X