Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

canım benim nişanlım 3 yıldır ist.da görev yapıyo ve allaha çok şükür yeri rahat seviyo iş arkadaşlarını amirleri müdürleri çok iyi sağolsunlar yeni değil anlayacağın alıştı ist. ortamına hatta bazen iyi ki ist.da çalışmışım dediği de oluyo herkesin yeri bir olmuyo anlayacağın
allahım hepsinin işini kolay etsin korusun inşallah

:)) kızlar benimdee dayım polis onun için biliyorum çalışma şartlarını.. sedoş rahat edicek o girişken cok zorluk çekmez :))

inşallah canım inşallah ablam olacak çok zor olacağını sanmıyorum annemde yanımızda olur inşallah kafamız rahat eder

bu topiği görünce çok mutlu oldum hayırlı olsun paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım
aklımı seveyim o zaman iyi ki açmışım konuyu herzaman bekleriz canım

Bu topic ne güzelmmiş ..Hepinizde melek gibisiniz maşallah nazar değmesin
aminnn inşallah hepimizeee

kızlar bugün doktora gittim bebişim 9 hafta 6 günlük olmuş 20 gün sonra yine gidicem cinsiyeti belli olucak:))belki alakasız bir yere yazıyorum ama paylaşmak istedim:)))

ayyy hadi MAŞALLAH rabbim analı babalı büyütsün inşallah

hımm gördüm maşallah çok güzelmişsin yakışmışta beğendimmmm

kız yüzüm kapalı nirden gördün güzel olduğumu görebildinmi neyse
teşekür ederim tatlımm
kızlar albüme bakmak isteyen arkadaşlık teklifi yollsan arkadaş olmayınca görünmüo galiba

Son düzenleme:
ewt kızlarr bugün harputa gittik komşularla gezmeye sizin için biraz resim çektim gezdiğimiz yerlerin filan beğenecek misiniz bakalım başlıyorum
meşhur harput kalemiz ve harput konağı yanı başında kazılar sonucunda m.ö ki yapılar da yavaş yavaş ortaya çıkıyo gördüğünüz gibi
Eki Görüntüle 210070

küçük bi sergi vardı yardım amaçlı sizin için fotografladım şrhrimizin vazgeçilmezi yazmalar ön planda gördüğünüz gibi

eski yapılar restore ediliyo
harput girişinde

harput müstakil villalar

çok yorulduk birazda yemek yiyelim buyurmaz mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…