Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

çok geçmiş olsun canım bişey çıkmaz umarım..
tam balayılık yer desene gezmelik görmelikk

yok balayılık demeyelim de otel yok çünkü civarda konaklar filan restore edildi ama restaurant olarak kullanılıyo bi çoğu
ama günü birlik harika merkeze 15 20 dk uzaklıkta zaten dağın tepesinde
en eski elazığın yerleşim yeriymiş ananem anlatırdı atla bile yaylaya köye sabah çıksalar akşam zor ulaşılıyomuş zamanla şehir yaylaya inmiş orası da tarihi eser değerinde oldu anlayacağınız

otel yoksa çadır kurarız
neyse gerçekten harika bi yermiş benimkine diyimde gidelim ilerde en iyisimi

:)) ayayayayayyaaayayaayy cok heyecanlıyımm sedoşş harputa da gittmişsinnnnnn yemeklerde yemissin kavurmamı yedin yoksaaaa oralardaa keroşumla benmde resmimizz varr nabeeeeeeeeeeeer

balakgazi de mi kız orası artık bizim ona göre ayağını denk al resim mesim dinlememaaaaaa

yüzümü nerden gördün kız karaladım hepsinde
ayrıca teşekkür ederim canım o senin bakan gözlerinin güzelliği

canım :) eminim sende çok güzelsindir.yüzünü göstermesen bile tahmin edebiliyorum az biraz :)
nişanlanan arkadaşının yüzünü kastetmiştim orda ama seninde farkın yoktur :)
eşarbınıda çok güzel yapmışsın ayrıca..

bayağı üstüme alındım yaaa şaka gibi
kız çok güzel canım gamzesi yeter maşallah diyiim nazarım değmez ama olsun

gel canım gel bizim evin adresini vereyim kalmaya da bize gelirsiniz artık annemle kardeş kardeş kalırsınız rehberlik eder size

biz bi evlenelim ondan sonra geliriz inşallah
bekarkene tatilemi gönderiverirlermiş insanı
yada gelelim ben annenle yatarım nolcak yani

bayağı üstüme alındım yaaa şaka gibi
kız çok güzel canım gamzesi yeter maşallah diyiim nazarım değmez ama olsun

alın kız alın sanada farklı şeyler söylemem emin ol
masallah canım Allah mesut etsin arkadasınıda.

bu da balakgazide biz geldigimizde subatmıydı martmıydı vallahi tam hatırlamıyorum kıştı diye balakgazide içerde oturduk :)) beraber resmimiz yok içerde olsaydı onu eklerdm keroşumla idare et

yooooooook alınmam artıııık pot kırdımamin canım inşallah darısı tüm bekarların ve senin başına hayırlısıyla

belki de aynı gün aynı yerde gezdik yemek yedik farkında değildik
e enişte nerde kaldı sizinkiler biliyo muydu nasıl beraber mi geldiniz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…