- 13 Şubat 2009
- 4.845
- 1.437
-
- Konu Sahibi sedosbilal
hoşgeldin aramızda.senin de paylaşımlarını bekliyoruzBu topic ne güzelmmiş..Hepinizde melek gibisiniz maşallah nazar değmesin
anam bı yazamıorum kızımdanpc kavgası yapıor bacak kadar bebe benle ben sukadar oyun oynım sen oyle otur dıor benle
hadi yaa bak sen su bacaksizaayerim onu ben kac yasinda kizin 4mü demistin :26:
Allah bagislasin canim
amın canım hepımızınkını olmayanlarda versın
Bu topic ne güzelmmiş..Hepinizde melek gibisiniz maşallah nazar değmesin
hoşgeldin aramızda.senin de paylaşımlarını bekliyoruz
wışşş bacım valla maaşallahh Allah sevginizi eksik etmesin
sana şal daha çok yakışıyo canımcımmm
çantan çook tatlı duruyor canım, üzerindeki tunikle de gayet uyumlu görünüyor :82:
sağol canım, hoşgeldin aramıza
ben basortumu yaparken arasına basrtu sung erı koyuyrm :)guzel oluyo :)
kızlar bugün doktora gittim bebişim 9 hafta 6 günlük olmuş 20 gün sonra yine gidicem cinsiyeti belli olucak:))belki alakasız bir yere yazıyorum ama paylaşmak istedim:)))
teşekkür ederim canım çantamı çok severek aldım.daha güzelleri senin olsun tatlımçantan çook tatlı duruyor canım, üzerindeki tunikle de gayet uyumlu görünüyor :82:
bekliyoruz canım fotolarını.inş. en kısa zamanda bende paylaşacağım bir kaç fotoğraf :)
Başörtülerine iğnelerin zarar vermesini engellemek için bir iğne uçlarına dikkat et, bir de her kullanım sonrasında eşarplarını ütülemeni öneririm. Çok sık yıkama eşarplarını yıkarsan yumuşar ve iğneler daha çok zarar verir. ütüleyince önünün daha düzgün durdugunu göreceksin, aldıgın eşarpların çok ince olmamasına dikkat et. Buda düzgün durmasını etkiler.