Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

alıntı olmasın canlar
Eki Görüntüle 209640
herüfümle arkadaşlarla piknikteykene

wışşş bacım valla maaşallahh Allah sevginizi eksik etmesin
buda balayından bı poz

sana şal daha çok yakışıyo canımcımmm

çantan çook tatlı duruyor canım, üzerindeki tunikle de gayet uyumlu görünüyor :82:
Bu topic ne güzelmmiş ..Hepinizde melek gibisiniz maşallah nazar değmesin

sağol canım, hoşgeldin aramıza

sagol canım o 5 sene oncekı halım kız orda suratımda bı lokma makyaj yok ne kalem ne rımel ne fondoten ne pudra

kızlar bugün doktora gittim bebişim 9 hafta 6 günlük olmuş 20 gün sonra yine gidicem cinsiyeti belli olucak:))belki alakasız bir yere yazıyorum ama paylaşmak istedim:)))

ben basortumu yaparken arasına basrtu sung erı koyuyrm :)guzel oluyo :)

canim bnde yeni kapanmaya basladim esarp baglama tekniklerin varmi ve bu esarpin onunu birturlu duzgun omuyor bu esarp sungeri nedir nasil birsey resmini koyabilirmisin yada baska seylar varmi yapabilecegim ben yurtdisinda oldugum icin cok zorlu cekiyorum bone esarp bulmada birde esarplarim inneler cok zarar veriyor inan hertarafi delik desik oldu yaa uffff

Başörtülerine iğnelerin zarar vermesini engellemek için bir iğne uçlarına dikkat et, bir de her kullanım sonrasında eşarplarını ütülemeni öneririm. Çok sık yıkama eşarplarını yıkarsan yumuşar ve iğneler daha çok zarar verir. ütüleyince önünün daha düzgün durdugunu göreceksin, aldıgın eşarpların çok ince olmamasına dikkat et. Buda düzgün durmasını etkiler.

kızlar bugün doktora gittim bebişim 9 hafta 6 günlük olmuş 20 gün sonra yine gidicem cinsiyeti belli olucak:))belki alakasız bir yere yazıyorum ama paylaşmak istedim:)))

çok sevindim canım. hayırlı olsun, kucağınıza da alırsınız inşAllah...

KK bende çocuk sevgisi oluşturdu ya.. 20 kilo veriiim bende istiyorum...

tskler canim ben esarplari ayda bir yikiyorum peki nekadar surede yikamak lazim ve neyle yikamak ben spmpuanla yikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…