- 20 Eylül 2011
- 4.480
- 1.844
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.381
rengarenk olmuşsun çok hoş yakışmış sana da :)
badin dar sadece
yoo gömlek arar bulursan içini göstermeyen gömlk çok var
mesela benim burda eklediğim tuniklerin altına kısa kollu badi giyiyorsun
tunikler de o kadar inceki ben gram terlemiyorum efil efil oluyor
sen bulamıyorsun anlaşılan
tuniğimin modeli rengi herşeyi bana ait terziye diktirdim
rengarenk olmuşsun çok hoş yakışmış sana da :)
badin dar sadece
aynen ya canm bn hiç giyemiyorum dar mutlaka üstüne bişey alıyorum uzun ceket mesela.. Eskiden dar ve pantolon giyerdim ama hadislerden gözüm korktu bıraktım şimdi içim daha rahat :) göğüsler kollar falan belli olunca sanki bi tarafım açıktaymış gibi geliyor :26:
Eki Görüntüle 486884 Eki Görüntüle 486885 Eki Görüntüle 486886 Eki Görüntüle 486887 Eki Görüntüle 486889
elbisem 169dan 99a inmiş ben çatapat kavga dövüş 85e aldım
ayakkabım polaristen aldım onuda 49.90 indirim dediler gene savaş vererek 30 aaldım
çantamı 49dan 24.90 indirmişler tabi ben yermiyim gene bi pazarlık inanmassınız 17 yealdımmmmmm
şalımıda 25 dedi kız 25 aldımama bone aldım 2 tane maksat uyuzluk olsun beleşe aldım yani boneleri
işte böle benim cicilerim aslında burayada yazmıştım tulum ceket alcaktım spor bi gittim böyle hanım hanımcık bişiler aldım geldim kayınvaldem bayıldı bayram sonrası sünnetler varda iyi olur afferim dedi
evet özel günler için çok şık sade ve hanım hanımcık olmuşEki Görüntüle 486884 Eki Görüntüle 486885 Eki Görüntüle 486886 Eki Görüntüle 486887 Eki Görüntüle 486889
ayakkabım polaristen aldım onuda 49.90 indirim dediler gene savaş vererek 30 aaldım
çantamı 49dan 24.90 indirmişler tabi ben yermiyim gene bi pazarlık inanmassınız 17 yealdımmmmmm
şalımıda 25 dedi kız 25 aldımama bone aldım 2 tane maksat uyuzluk olsun beleşe aldım yani boneleri
işte böle benim cicilerim aslında burayada yazmıştım tulum ceket alcaktım spor bi gittim böyle hanım hanımcık bişiler aldım geldim kayınvaldem bayıldı bayram sonrası sünnetler varda iyi olur afferim dedi
rengi tarzı tam benlikEki Görüntüle 486913 bunuda bizim mudanya pazarından aldım marka elbiseler 10 tl :)) abiyeler bilem vardı zaranın elbiseleri felan vardı buda bi marka ama ben bilmiyorum adam marka markaaaa diye satıyodu bide komik bişi oldu adam diyoki zaradannnnnnnnnnnnnnnn zaradannnnnnnnnnnnnnn yaşlı bi teyzede kzıını dürtüyo bak zararınaymış zararınaymış bak bakalım beğendin olcakmı çok güldüm
evet özel günler için çok şık sade ve hanım hanımcık olmuşEki Görüntüle 486884 Eki Görüntüle 486885 Eki Görüntüle 486886 Eki Görüntüle 486887 Eki Görüntüle 486889
rengi tarzı tam benlikEki Görüntüle 486913 bunuda bizim mudanya pazarından aldım marka elbiseler 10 tl :)) abiyeler bilem vardı zaranın elbiseleri felan vardı buda bi marka ama ben bilmiyorum adam marka markaaaa diye satıyodu bide komik bişi oldu adam diyoki zaradannnnnnnnnnnnnnnn zaradannnnnnnnnnnnnnn yaşlı bi teyzede kzıını dürtüyo bak zararınaymış zararınaymış bak bakalım beğendin olcakmı çok güldüm
elbisenin mavi ile siyah uyumu çok hoş duruyorEki Görüntüle 486884 Eki Görüntüle 486885 Eki Görüntüle 486886 Eki Görüntüle 486887 Eki Görüntüle 486889
elbisenin mavi ile siyah uyumu çok hoş duruyorçanta ve şalda güzel ama ayakkabılar bu elbiseye uyumlu değil daha spor kaçıyor benim fikrim bu güle güle eskit hepsini
evet özel günler için çok şık sade ve hanım hanımcık olmuş
tulum olayını ben tesettürlülere hiçmi hiç yakıştırmıyorum doğrusu
iice açıklardan bir fark kalmıyor benim fikrim bu
karşıdan bakılınca açık ama kafası kapalı gibi duruyor tulum giyilince
rengi tarzı tam benlik
güle güle giy çok tatlı
bu arada benim yenimodadan aldıklarım geldi
hepsi çok güzel aynı resimlerdeki gibi ve malları da çok kaliteli
çok da uyguna almıştım
artık yenimoda müdavimiyim