Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

rengarenk olmuşsun çok hoş yakışmış sana da :)
badin dar sadece

Tsk ederim canim, darlik konusuna gelince haklisin. Huyum kurusun diyelim
Ciddi anlamda dar giymezsem
Rahat edemiyorun ya...

Evet, ben bulamiyorum. Birde belime oturan gonleklerin gogusteki dugmeler zorlaniyo gibi duruyo. O yuzden fazla gomlekleredr bakmiyorum acik soylemek gerekirse..

rengarenk olmuşsun çok hoş yakışmış sana da :)
badin dar sadece

aynen ya canm bn hiç giyemiyorum dar mutlaka üstüne bişey alıyorum uzun ceket mesela.. Eskiden dar ve pantolon giyerdim ama hadislerden gözüm korktu bıraktım şimdi içim daha rahat :) göğüsler kollar falan belli olunca sanki bi tarafım açıktaymış gibi geliyor :26:

evet canım en korktuğum şey yolda orada burada gözümüze batanlardan olmak. pantolon giymeyi çok seviyorum hatta bazen bana daha kapalı geliyor etek havalandığı için, ama iyi kamufle etmek gerek... ben zaten yeni sayılırım tesettürde, zamanla oturuyor yerine bişeyler.

elbisem 169dan 99a inmiş ben çatapat kavga dövüş 85e aldım

ayakkabım polaristen aldım onuda 49.90 indirim dediler gene savaş vererek 30 a aldım

çantamı 49dan 24.90 indirmişler tabi ben yermiyim gene bi pazarlık inanmassınız 17 yealdımmmmmm

şalımıda 25 dedi kız 25 aldım ama bone aldım 2 tane maksat uyuzluk olsun beleşe aldım yani boneleri

işte böle benim cicilerim aslında burayada yazmıştım tulum ceket alcaktım spor bi gittim böyle hanım hanımcık bişiler aldım geldim kayınvaldem bayıldı bayram sonrası sünnetler varda iyi olur afferim dedi

bunuda bizim mudanya pazarından aldım marka elbiseler 10 tl :)) abiyeler bilem vardı zaranın elbiseleri felan vardı buda bi marka ama ben bilmiyorum adam marka markaaaa diye satıyodu bide komik bişi oldu adam diyoki zaradannnnnnnnnnnnnnnn zaradannnnnnnnnnnnnnn yaşlı bi teyzede kzıını dürtüyo bak zararınaymış zararınaymış bak bakalım beğendin olcakmı çok güldüm

buda 45ten başlamış ine ine ineeeeeeeeeeeeeeeeeeee 14.50 mu neydi aldım waikikin out leti var bizim burdada

güle güle kullan.

evet özel günler için çok şık sade ve hanım hanımcık olmuş
tulum olayını ben tesettürlülere hiçmi hiç yakıştırmıyorum doğrusu
iice açıklardan bir fark kalmıyor benim fikrim bu
karşıdan bakılınca açık ama kafası kapalı gibi duruyor tulum giyilince

rengi tarzı tam benlik
güle güle giy çok tatlı

bu arada benim yenimodadan aldıklarım geldi
hepsi çok güzel aynı resimlerdeki gibi ve malları da çok kaliteli
çok da uyguna almıştım
artık yenimoda müdavimiyim

evet özel günler için çok şık sade ve hanım hanımcık olmuş
tulum olayını ben tesettürlülere hiçmi hiç yakıştırmıyorum doğrusu
iice açıklardan bir fark kalmıyor benim fikrim bu
karşıdan bakılınca açık ama kafası kapalı gibi duruyor tulum giyilince

rengi tarzı tam benlik
güle güle giy çok tatlı

bu arada benim yenimodadan aldıklarım geldi
hepsi çok güzel aynı resimlerdeki gibi ve malları da çok kaliteli
çok da uyguna almıştım
artık yenimoda müdavimiyim

elbisenin mavi ile siyah uyumu çok hoş duruyorçanta ve şalda güzel ama ayakkabılar bu elbiseye uyumlu değil daha spor kaçıyor benim fikrim bugüle güle eskit hepsini

elbisenin mavi ile siyah uyumu çok hoş duruyorçanta ve şalda güzel ama ayakkabılar bu elbiseye uyumlu değil daha spor kaçıyor benim fikrim bugüle güle eskit hepsini

evet haklısın elbise bu şekilde cok klasik duruyo ama üstümde nedense öyle durmadı ve boyun kısmındaki taşları koparabilirimhiç sevmiyorum öyle seyleri

keske ayakkabımı önü kapalı alsaydım malum önümüz kış yağmur bile olabilir diyolar bayramda orda sanırım hata yaptım

elbisem lercivert ve saks mavisi ama lerciverti siyah gb cıkmış

teşekkürler iyi bayramalr

Saks mavisi bu bayram için güzel bir renk seçimi ,gerçi moda renk kullanımı çoktur ama güzel kombinleyerek fark oluşturabilirsiniz.

tulum derken pantalon değil canım tulum gb elbiselerden ben pantalon giymiyorum zaten dediğinede katılıyorum ben iç kıyafetlerle gezmeye bile karşıyım kapalıların acıkalrdan hiçbi farkı kalamdı karşıyım ama kimseyede bişi demem herkezin kendi fikri herkez herşeyi biliyo ve yapıyo

teşekkürler güzel yorumların içinde daha güzelleri senin olsun bende senin tarzını begeniyorum

internetten ucuza bende alışveriş yapmak istiyorum aslında:44:

bende aranıza yeni katıldım fakat fotograf yklemeyi bilmiyorum acaba bana kısa anlatabilirmisiniz. bende paylaşımda bulunmak isterim

herkeze hayırlı cumalaaaarrr uzun zaman oldu giremedim geçmişe baktım ne var ne yok diye bayaaa da uzun zaman olmuş gerçekten oku oku bitmedi resimler harika kombinler de öyle neyese bende bir tane resim ekliim bakalım beğenicekmisiniz :18:
:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…