Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Merveb o bordo elbiseni ben de çok beğendim, sana da yakışmış güle güle güle giy.
Ayrıca o giriliyi çook beğendim elbise mi o da?Güle güle giy.Nerden aldın.

kızlar yardımınıza ıhtıyacım var 6 ekimde kuzenımın düğünü var ve ben daha hiçbişey bulamadım abiye istemiyorum kesinlikle bana biraz fikir verebilrmisiniz?

arkadaşlar ben emine ardoğanın başörtüsünün nasıl yapıldığını çok merak ediyorum başörtüsü iki taneymiş gibi görünüyor alttaki bizim bone diye bağladığımız şeyde onda başörtüsü gibi önü kalın duruyor bunu nasıl yapabiliriz bilen varsa lütfen ayrdımcı olabilir mii

Galiba o basortusunu kataldigi yere ince bir sunger koyuyor.

hepbaharolsa sen annemden kalma diyince aklıma geldi.. bu annemin gelinliğiii annem sandıktan çıkarır çıkarmaz elinden kaptığım gibi giydim :))

Merhabalar belkı burası alakasız bısey ama bı rıcam olucak. ınt. uzerınden satıs yapan sıtelere yazssanız da kapalı kıyafetlerınede kampanyalar yapsalar. bazı modellerı tunık olarak kullanılabılır ama belkı talep cok olunca parduse kap gıbı urunlerı olan markalara da yer verırler belkı.

Teşekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…